k@menos95 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω καρτοκινητη cosmote και το καλοκαιρι ειχα βαλει internet στο κινητο μου με 4Ε για ενα μηνα αλλα δεν θημαμε πως. τωρα οταν μπενω στο internet μου τροει ολες τοις μοναδες μου οση ωρα και να κατσω. ξερετε τι πρεπει να κανω για να ξαναενεργοποιοισω αυτο το πακετο με τα 4Ε σας ευχαριστω
Tilemaxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Απο Cosmote MyView > Χρεώσεις > MyView n' Web.
nick#18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=myview_pricelist_volume εδωωω εισαι
k@menos95 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 παιδια ενεργοποιοισα το my view και παλυ μου εφαγε ολη την καρτα
nick#18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν κανω λαθος θελει καπιο χρονο η ολη διαδικασια...παρε στο 1313 και ρωτα...
beman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 το λεει ξεκαθαρα...οσο μπορουνε καλυμενο δηλαδη.... Για περισσότερη και οικονομικότερη πλοήγηση, μπορείς να επιλέξεις το μηνιαίο πάσο «my view ‘n’ web», με χρέωση 4€/μήνα, για να απολαμβάνεις 1 μήνα απεριόριστης πλοήγησης στο COSMOTE my view καθώς και 40ΜΒ πλοήγησης σε Internet και WAP sites της επιλογής σου! Η πλοήγηση στα συγκεκριμένα sites πάνω από το όριο των 40ΜΒ, θα χρεώνεται με 0,0119€/ΚΒ. αραμε 4e εχεις 40ΜΒ πλοήγησης σε Internet και WAP sites δηλαδη κατι λεπτα...μετα "χρεώνεται με 0,0119€/ΚΒ." αν αυτο δεν ειναι κλεψ....ποιο ειναι ?.............
Street-Fighter Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 το λεει ξεκαθαρα...οσο μπορουνε καλυμενο δηλαδη.... Για περισσότερη και οικονομικότερη πλοήγηση, μπορείς να επιλέξεις το μηνιαίο πάσο «my view ‘n’ web», με χρέωση 4€/μήνα, για να απολαμβάνεις 1 μήνα απεριόριστης πλοήγησης στο COSMOTE my view καθώς και 40ΜΒ πλοήγησης σε Internet και WAP sites της επιλογής σου! Η πλοήγηση στα συγκεκριμένα sites πάνω από το όριο των 40ΜΒ, θα χρεώνεται με 0,0119€/ΚΒ. αραμε 4e εχεις 40ΜΒ πλοήγησης σε Internet και WAP sites δηλαδη κατι λεπτα...μετα "χρεώνεται με 0,0119€/ΚΒ." αν αυτο δεν ειναι κλεψ....ποιο ειναι ?............. 40ΜΒ ειναι αρκετα για web serfing εκτος αν μπενεις και βλεπεις βιντεακια. Τοσο ειναι και στις αλλες εταιριες. Μακαρι να μπορουμε καποια στιγμη με τα ιδια χρηματα να ειχαμε 500mb super duper θα ημασταν
nick#18 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 χμμμ...εβαλα καρτα και το ενεργοποιησα...κανενα προβλημα με τις χρεωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.