lio_v Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας και πάλι λοιπόν σας ευχαριστώ καταρχάς για όσα μου έχετε πεί και όσο με εχετε βοηθησει.Τωρα όμως χρειάζομαι ξανα την βοηθεια σας. Δεν εχω κάνει ποτε μου ενα template system και θα ήθελα να μου πείτε κανένα κώδικα για να το κανω και πως να το κανω. Καταρχάς για αυτους που δεν καταλαβενουν τι εννοω με τον ορο αυτο ειτε επειδη το εχουν δει διαφορετικα ειτε για κατι αλλο Template system είναι που μπορεις να βαλεις σε ένα φάκελο καποια templates και μεσα απο το script αυτο να βάζεις όποιο template θες. Καθε βοηθεια δεκτη Ευχαριστώ προκαταβολικά
alexandr0s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ξέρω ότι το Smarty είναι το πιο διάσημο template system σε PHP.
lio_v Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω ετοιμο θέλω να το κανω μονος μου
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ΘΑ πάρεις το format της ιστοσελίδας που θέλεις και "κόψε" την σε κομμάτια. Θα χρησιμοποιείς include για να βάζεις τα κομμάτια στη θέση τους. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να φτιάξεις άλλα template και να ενσωματώνεις κατα βούληση διορθώνοντας μια σχετική μεταβλητή (πχ $nowtemplate='redvol' . Άλλος τρόπος είναι να έχεις ένα μεγάλο config file που περιέχει πολλές μεταβλητές για οτιδήποτε που περιέχει η ιστοσελίδα σου (χρώματα, εικόνες, css, κουμπιά, κλπ). Στην ιστοσελίδα σου θα χρησιμοποιείς τις μεταβλητές για να εμφανίζονται τα template που θες > π.χ. <body color="<?php echo $bgcolor; ?>"> Με τον δεύτερο τρόπο φτιάχνεις και πολυγλωσσικά sites.
dyrer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλά θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν το smarty, για να μην έχεις προβλήματα ασφαλείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.