roditis82 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω παιδια δεν περιμενα τοσο αναλυτικη απαντηση... special thanks to ----> Ailouros :mrgreen: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:06 ---------- Αμαν φιλε μου Ailuros τωρα ειδα τι βλακεια κανω...εσυ μου μιλας για 4χ SSAA για αξιοπρεπη fps και ο εγω ο noobas τα ειχα ολα full 16x ΑΑ & 32Χ samples + SSAA!!! omg λογικο να μην τραβανε σε new games οπως το nba2k10 και το dragon age origins....gulp...
Ailuros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Για να δείτε την διαφορά στην ευκρίνεια των υφών δείτε εδώ (κατά προτίμηση με internet explorer) τις διαφορές κάνοντας κλικ στο πάνω μέρος της εικόνας: http://www.pcgameshardware.com/aid,695689/Radeon-HD-5870-Review-of-the-first-DirectX-11-graphics-card/Reviews/?page=6 To -2.0 είναι λίγο υπερβολικό κατά την γνώμη μου, πιο σωστό θα ήταν -1.5, αλλά πάραυτα παρατηρήστε την διαφορά στην ευκρίνεια υφών στον δρόμο στην τελευταία δεξιά επιλογή. Για επιδόσεις με Supersampling εδώ: http://www.pcgameshardware.com/aid,696698/Ati-Radeon-HD-5850/5870-Crossfire-vs-Nvidia-Geforce-GTX-285-SLI-Multi-GPU-Shootout/Reviews/?page=12 2*5870@CF παίζονται φυσικά πολύ πιο άνετα με supersampling από ότι με μια μόνο κάρτα και τουλάχιστον στα μισά από τα ομολογουμένως λίγα παιχνίδια που χρησιμοποίησαν. ΄Οταν έχεις 2*5870 δεν συντρέχει λόγος να μην βάλεις supersampling στο Race Driver Grid για παράδειγμα. Εδώ στα 1680 με 8x Supersampling βγάζει 108fps μέσο όρο. Και στα 2560*1600 με 4x Supersampling δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό βέβαια πάντα στα όρια του Crossfire και για να εκμεταλλευτεί κάποιος στο μέγιστο την επένδυσή του ανάλογα με το τι παιχνίδια παίζει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:14 ---------- ευχαριστω παιδια δεν περιμενα τοσο αναλυτικη απαντηση... special thanks to ----> Ailouros :mrgreen: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:06 ---------- Αμαν φιλε μου Ailuros τωρα ειδα τι βλακεια κανω...εσυ μου μιλας για 4χ SSAA για αξιοπρεπη fps και ο εγω ο noobas τα ειχα ολα full 16x ΑΑ & 32Χ samples + SSAA!!! omg λογικο να μην τραβανε σε new games οπως το nba2k10 και το dragon age origins....gulp... Φαντάζομαι ότι θα ξέρεις ότι το SSAA δεν πρόκειται να δουλέψει στις λεγόμενες DX10 εφαρμογές. Κατέβασε το Ati tray tool (αν δεν το έχεις ήδη) και όταν ενεργοποιήσεις σκέτο 4x supersampling μετακόμισε στο tray tool το LOD σε -1.0. Και φυσικά πάντα μόνο σε εφαρμογές που βλέπεις ότι έχεις τρελλές επιδόσεις στα 1920*1200 έτσι ώστε να μπορείς με άνεση να χρησιμοποιήσεις supersampling. Τα ραλλάκια όπως το Race Driver Grid είναι πολύ καλές υποψήφιες εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.