trikkk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας, Τα προβλήματα ξεκίνησαν εξ'αρχής : Μετά από το πετυχημένο blackra1n που έκανα στην συσκευή, για κάποιον αδιευκρίνιστο ως στιγμής λόγο, το cydia δεν μπορούσε να βρει το cydia.hackulo.us. Install μετά το install του cydia από το blackra1n και παρ' όλα αυτά πάλι τα ίδια. Επειδή λοιπόν δεν βρήκα άκρη από το πρόγραμμα, το ίδιο το iPhone,τις ρυθμίσεις και τον καλύτερόμου φίλο, το Google, έκανα reset μέσα από την συσκευή, στις γενικές ρυθμίσεις δηλαδή κάτω-κάτω. Από την ώρα που είδα το logo με το μηλαράκι μέχρι και τώρα, το κινητό δεν έχει ανοίξει!!!! Δεν κλείνει ποτέ εντελώς, παρά μόνο βλέπεις το μηλαράκι, όταν το συνδέεις με καλώδιο & iTunes στο PC δείχνει την ροδέλα πάνω από το μήλο, αλλά χωρίς να κινείται και ανταποκρίνεται μόνο όταν πατάω home button και lock, όπου εκεί απλά κάνει restart και μετά κολλάει στην ίδια φάση. Υπάρχει κάποιος παρακαλώ πολύ που να γνωρίζει σχετικά με το πρόβλημα?
bill777 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 κρατησε πατημενα τα home και power για πανω απο 10 δεπτερα και θα ξεκολησει
thief7710 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 its not a bug...its a feature ελληνικα ελληνικα ελληνικα
gtaktt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 επειδη αντιμετωπισα και εγω τετοιο προβλημα, θα σου πω εγω τι εκανα και ξεκολησε...κρατα πατημενα μαζι το power και το home για δεκα δευτερολεπτα και μετα αφηνεις το Power και συνεχιζεις να κρατας πατημενο το home...ετσι λογικα θα ξεμπλοκαρει...και να το εχεις συνδεδεμενο στον υπολογιστη σου και ας μην στο αναγνωριζει...
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν δεν βρηκες λυση pm me να στην πω! Το επαθα και εγω αυτο και ουτε ο υπολογιστης το εβλεπε ουτε με την λυση των παιδιων ποιο πανω δεν εκανα τιποτα.
THEMACHINE Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν δεν βρηκες λυση pm me να στην πω! Το επαθα και εγω αυτο και ουτε ο υπολογιστης το εβλεπε ουτε με την λυση των παιδιων ποιο πανω δεν εκανα τιποτα. Γιατί δεν την γράφεις εδώ την λύση να την μάθουμε και εμείς?
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αντε να την γραψω. Με κλειστο το κινητο αλλα συνδεμενο στον υπολογιστη Κλεινουμε τον διακοπτη mute που ειναι αριστερα να διχνει την κοκκινη τελιτσα. Κραταμε πατημενο το home button και το power. Οταν αναψει το κινητο αφηνουμε το power αλλα κραταμε ακομα το home button και βαζουμε τον διακοπτη mute στην σωστη θεση. Το home button το αφηνουμε μονο οταν ο υπολογιστης εχει δει την συσκευη σαν iphone restoration <---καπως ετσι. Εμενα σε δυο κινητα που ειχαν κρασαρει απο ξεκλειδωμα ετσι τα ειδε ο υπολογιστης και τους εκανα επαναφορα με το itunes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.