ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Είμαι μισθωτός από το 2004 και υπέβαλα κανονικά φορολογική δήλωση τα πρώτα χρόνια. Δεν είχα ποτέ κάποιο φόρο όταν ερχόταν το εκκαθαριστικό μιας και είχα πάντα χαμηλότερο εισόδημα από το όριο. Τα τελευταιά 2 χρόνια , για το φορολογικό έτος 2007 και 2008 δεν υπέβαλα δήλωση για διαφόρους λόγους αλλά κυρίως γιατί το αμέλησα τελείως προσωπικά και δεν ενδιαφέρθηκα να το κάνω μιας και αυτά τα 2 χρόνια πάλι ήμουν κάτω από το όριο φόρου. Λάθος δικό μου βέβαια αλλά.. Οπότε εγώ τώρα θέλω να υποβάλω δήλωση για το έτος 2007 και το έτος 2008 .Γνωρίζετε τι κυρώσεις και πρόστιμα μπορεί να υπάρχουν?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης συνοδεύεται από πρόστιμο. Συνήθως το πρόστιμο με το χαρτόσημο είναι 60-62 ευρώ ανά έτος. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις τις βεβαιώσεις, ώστε να υποβάλεις δήλωση στην εφορία. Δεν είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν δήλωση όσοι έχουν ετήσια εισοδήματα κάτω των 6.000 ευρώ. Ασχέτως εισοδημάτων, δήλωση οφείλουν να υποβάλλουν όσοι είναι κάτοχοι αυτοκινήτου, λ.χ. Αναλυτικότερα θα σε πληροφορήσει κάποιος λογιστής.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να μιλήσω αναγκαστικά με λογιστή απ΄οτι βλέπω γιατί έχω και αυτοκίνητο στην κατοχη μου από αρχές του 2007. Τις βεβαιώσεις θα τις βρω από τις 2 εταιρείες που δούλευα αυτά τα χρόνια. Σε ευχαριστώ και ελπίζω να πάω την άλλη εβδομάδα για να τελειώνω και με αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.