Προς το περιεχόμενο

Φτηνός αντικαταστάτης του Lacie Mini

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι θυμάστε το LaCie Mini που σχεδιάστηκε ειδικά για το Mac Mini, και νομίζω δεν υπάρχει πια.

Εντόπισα έναν φτηνό αντικαταστάτη του, το Techsolo TMR-700 για IDE, και με ίδιο σχεδόν το αντίστοιχο για Sata. Μου αρέσει που έχει ωραίο design και δίνουν και την τσάντα του, και είναι ευπρόσδεκτο το card reader που περιλαμβάνει. Δεν ξέρω καθόλου τη μάρκα πάντως, και έχω στείλει ερώτηση σε κατάστημα να μάθω τιμή. Εντάξει, δεν έχει Firewire αλλα μην τα θέλουμε και όλα...

Υπάρχει επίσης εδώ ένα ενδιαφέρον review με φωτογραφίες

πείτε καμια γνώμη, και αν είναι σχετικά φτηνό να το χτυπήσω μόλις φτάσει το Mini.

βρήκα και μια φωτό που δείχνει πως "δένει" με ένα mac mini:

page1_blog_entry8_1.jpg

Επειδή άνοιξα παρόμοιο thread στις "Μονάδες αποθήκευσης", αν οι mods κρίνουν ότι είναι περιττο ας το σβήσουν εκείνο γιατί το βλέπω να πηγαίνει αδιάβαστο εκεί

Δημοσ.
Υπάρχει κι άλλο παρόμοιο, το NewerTech miniStack. Δεν έχει card reader αλλά προσωπικά μου φαίνεται πιο όμορφο. Οι θύρες του card reader στο TechSolo το κάνουν πολύ άσχημο.

Ευχαριστώ georgeadams. To ειδα αυτό που λες αλλά είναι αρκετά πιό ακριβό, ειδικά αν υπολογίσεις τα μεταφορικά. Η συνδεσιμόιτητά του βέβαια είναι απίστευτη (ειδικά το V3 με τις fw800. Απλά εγώ θέλω να χώσω μέσα έναν υπάρχοντα IDE που έχω οπότε δεν ξ΄ςερω αν χρειάζομαι κάτι τόσο ακριβό. Και για το techsolo αν ξεφεύγει στην τιμή δεν θα το προτιμήσω

Από πού το πήρες τελικά; :-)

Δεν το παρήγγειλα ακόμη γιατί περιμένω την αίτηση από τη Rainbow για την έκπτωση. 60E μείον δεν είναι λίγα οπότε μπορώ μα περιμένω λίγες μέρες ακόμη, δεν χάλασε ο κόσμος. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα λογικά θα παραγγείλω καταυθείαν από εκεί. Επειδή όμως όταν το πάρω θα χρειαζτεί να στεγάσω άμεσα τον δίσκο μου, το ψαχνω από τώρα για case

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...