freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σπάστα ένα-ένα στρέφοντάς τα επάνω σε αυτούς που φωνάζουν στο κινητό στα λεοφωρεία.
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 100+ dvd με προσωπικά δεδομένα. Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα πορνογραφίας έτσι. Σοβαρά τώρα, αν θες ανέβασε τα στο ραπιντ σεαρ και στείλε λινκ, οου γουεϊτ...χμ, βάλτα σε ένα ωραίο κουτάκι και πέταξε τα, κανένας δεν θα ασχοληθεί, ίσως τα γυφτάκια όταν θα ψαχουλεύουν για φαγητό στα σκουπίδια αλλά σίγουρα δεν έχουν υπολογιστή.
FarCry Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στείλε τα σε μένα. Θα σου τα καταστρέψω εγώ. βαλε το λυκο να φυλαει τα προβατα :lol: παιδια πως και δε με φωναξατε? μια ειναι η λυση για μαζικη καταστροφη thermite το εχω ψαξει στο ebay. τα συστατικα για μισο κιλο κανουν περι τα 40-50 ευρω. το προβλημα ειναι αν θα περασουν απο το αεροδρομιο η αλλη λυση ειναι να τα πεταξεις σε υγρο αζωτο και να τα σπασεις σε κομματακια. δυστυχως περασε η athens digital week οποτε περιμενε μεχρι του χρονου βεβαια το βιντεο ειναι μουφα. εννοειται οτι δεν αναβει με φουρνο μικροκυματων γιατι θελει magnesium ribbon η blow torch. θελει υψηλη θερμοκρασια για να παρει μπρος
minarokeftes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 100+ dvd με προσωπικά δεδομένα. Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα πορνογραφίας έτσι.Σοβαρά τώρα, αν θες ανέβασε τα στο ραπιντ σεαρ και στείλε λινκ, οου γουεϊτ...χμ, βάλτα σε ένα ωραίο κουτάκι και πέταξε τα, κανένας δεν θα ασχοληθεί, ίσως τα γυφτάκια όταν θα ψαχουλεύουν για φαγητό στα σκουπίδια αλλά σίγουρα δεν έχουν υπολογιστή. αχαχαχαχα είσαι θεός ρε συ!!!
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πέταξε τα face down σε τραχύ πάτωμα (ή έστω στο μπαλκόνι σου)... Πάτησε τα και ταυτόχρονα σέρνε τα πόδια... Τα δικά μου γαμώdvd και ενώ τα προσέχω ΠΑΛΙ γ@μιούνται και δεν λένε να διαβαστούν αν τυχόν τα βάλω το ένα πάνω στο άλλο και ψιλοτριφτούν... Ε αν μπορέσει να τα διαβάσει κάποιος μετά απο πάτημα και σύρσιμο... Τι να πώ. Τα homemade pron σου είναι macgyver...
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στείλε τα σε μένα. Θα σου τα σε καταστρέψω εγώ. fixed παιδια πως και δε με φωναξατε? μια ειναι η λυση για μαζικη καταστροφη thermite το εχω ψαξει στο ebay. τα συστατικα για μισο κιλο κανουν περι τα 40-50 ευρω. το προβλημα ειναι αν θα περασουν απο το αεροδρομιο η αλλη λυση ειναι να τα πεταξεις σε υγρο αζωτο και να τα σπασεις σε κομματακια. δυστυχως περασε η athens digital week οποτε περιμενε μεχρι του χρονου βεβαια το βιντεο ειναι μουφα. εννοειται οτι δεν αναβει με φουρνο μικροκυματων γιατι θελει magnesium ribbon η blow torch. θελει υψηλη θερμοκρασια για να παρει μπρος somebοdy tie this S.O.B. (Seriously Outrageous Basketcase) UΡ
parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Παραθέτω από παλαιότερο post μου. Αγνοήστε το σχόλιο περί Mossad, ήταν thread-specific. 1. Κρατάς τη σακκούλα με τα δισκάκια στο σπίτι μέχρι να πετύχεις να περνάει σκουπιδιάρικο από τη γειτονιά2. Κατεβαίνεις/βγαίνεις εκείνη τη στιγμή από το σπίτι με τη σακκούλα 3. Δίνεις στους υπαλλήλους τη σακκούλα στο χέρι και παρακαλείς να την πετάξουν μέσα στη βαρέλα, ενώ είσαι μπροστά για να επιβεβαιώσεις 4. Προτάσσεις τον μέσο δάκτυλο και στρέφεις το χέρι σου προς τη γενική κατεύθυνση του Ισραήλ και της Mossad 5. Profit!
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 thanks για τις ευρηματικές σας προτάσεις, τελικά βαρέθηκα και τα χάραξα 1-1 με αιχμηρό αντικείμενο. 10 λεπτά πήρε.
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σε γενικές γραμμές πάντως η λύση έχει ανακαλυφθεί καιρό πριν.
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σε γενικές γραμμές πάντως η λύση έχει ανακαλυφθεί καιρό πριν. http://i22.photobucket.com/albums/b333/Veinsaw/krak.jpg image source
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πέταξε τα face down σε τραχύ πάτωμα (ή έστω στο μπαλκόνι σου)...Πάτησε τα και ταυτόχρονα σέρνε τα πόδια... Τα δικά μου γαμώdvd και ενώ τα προσέχω ΠΑΛΙ γ@μιούνται και δεν λένε να διαβαστούν αν τυχόν τα βάλω το ένα πάνω στο άλλο και ψιλοτριφτούν... Ε αν μπορέσει να τα διαβάσει κάποιος μετά απο πάτημα και σύρσιμο... Τι να πώ. Τα homemade pron σου είναι macgyver... the best of
freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 τα χάραξα 1-1 με αιχμηρό αντικείμενο Με τα αιχμηρά σου σχόλια να φανταστώ.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Βιάσου θα σε εξαρθρώσω. too late, καταστράφηκαν όλα τα στοιχεία.
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Eίσαι σίγουρη; Εγώ στη θέση σου θα τα έβαζα ένα-ένα σε 2-3 διαφορετικά cd-roms για να βεβαιωθώ ποτέ δε ξέρεις. Προσοχή που θα τα πετάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.