tzizzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 σιγα τα κρατικα μυστικα ρε katerina_a_86 που εχεις στα dvd. πετα τα σε τζακι, δεν εχεις τζακι? χαραξετα ενα ενα .. βαριεσαι? βαλτα σε σακουλα με κωλοχαρτα και βουρ σε σκουπιδοντενεκε. σιχαινεσε? βαλτα ολα μαζι και κοπανατα με μια βαριοπουλα 5-10 φορες. νομιζω υπαρχει και προγραμμα που "καει" τα dvd
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω πως η ιδεα να τα βαλεις στην ιδια σακουλα με τα χαρτια υγειας μαλλον ειναι πολυ πρακτικη για να εισαι βεβαιη οτι δε θα τα πλησιασει κανεις ουτε απο περιεργεια. Απτην αλλη αν δεν εχεις φουρνο μικροκυματων, ισως βοηθουσε και ο απλος φουρνος, καθως δεν ειναι ανθεκτικα στις υψηλες θερμοκρασιες. Αλλα not sure για το αποτελεσμα. Διαφορετικα με ενα ψαγμενο googlαρισμα λογικα θα βρεις κανενα διαλυτικο για το πλαστικο απο το οποιο ειναι φτιαγμενα. Λουστα με κανενα οξυ ξερω γω για να λιωσουν. Προσεχε πως θα τα πιασεις μετα.
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Το ξέρω γιατί εγώ το είχα ανοίξει, στο σωστό section όμως....
sugata Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Πώς μπορούμε να καταστρέψουμε ένα cd ή dvd άμα τίποτα από τα παραπάνω δε σου κάνει, εεεε...
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Το ξέρω γιατί εγώ το είχα ανοίξει, στο σωστό section όμως.... Merge μ αυτό.
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 σιγα τα κρατικα μυστικα ρε katerina_a_86 που εχεις στα dvd. Φύλαγε τα δεδομένα σου να έχεις τα μισά. πετα τα σε τζακι, δεν εχεις τζακι? χαραξετα ενα ενα .. βαριεσαι? βαλτα σε σακουλα με κωλοχαρτα και βουρ σε σκουπιδοντενεκε. σιχαινεσε? βαλτα ολα μαζι και κοπανατα με μια βαριοπουλα 5-10 φορες. το τζάκι καλή ιδέα αλλά δεν έχω, βαριοπούλα δεν έχω επίσης. Το άλλο μπλιαχ. νομιζω υπαρχει και προγραμμα που "καει" τα dvd too much time για 100 dvd. ποιό είναι όμως? Πώς μπορούμε να καταστρέψουμε ένα cd ή dvdάμα τίποτα από τα παραπάνω δε σου κάνει, εεεε... Merge μ αυτό. thanks! Πάντως με βλέπω να τα σπάω, φαίνεται η πιο εύκολη λύση τελικα...
andreapaog328 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 τα βάζεις πάνω σε τσιμέντο/άσφαλτο/χαλίκι και περνάς απο πάνω με το αμάξι. προσοχή στα λάστιχα ε...
tzotzo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ΑΣΕΤΟΝ λιωνει καθε ειδους πλαστικο και ειναι και ευκολο να το βρεις. Παντως αν καταλαβα καλα πιο πολυ ωρα σου πηρε να τα ξεχωρισεις παρα να τα καταστρεψεις
De@th L0rd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κατερίνα κάνε το εξής απλό.Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο και πάρε 1 λίτρο ΚΑΘΑΡΗ ΑΚΕΤΟΝΗ (aceton) όχι διάλυμα. Πάρε κι ένα μεγάλο γυάλινο δοχείο (σαλατιέρα) ρίξε όσα cd παίρνει μέσα,βγάλτο στο μπαλκόνι και λούσε στο ασετόν. Άσε τα να μουλιάσουν 2 μέρες και κάνε το ιδιο με υπόλοιπα.Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να πάρεις δεδομένα μετά. Θα καταλάβεις γιατί μόλις τα βγάλεις από την ακετόνη. Εννοείται φοράς χοντρά γάντια κουζίνας.Μη δοκιμάσεις με χειρουργικά. Σόρρυ τώρα είδα οτι έχει και 3 σελίδα.Ότι είπε ο απο πάνω
lary7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παιρνεις την παρεα σου και τσουλατε μεχρι την Λαρισα (no offence). Πατε σε ενα ''καλο'' μπουζουξιδικο και αντι για πιατα πετας DVD. Τα 18ποντα των νεανιδων + τσιφτεντελια live θα κανουν την δουλεια τους. Εναλακτικα πουλας 1 DVD με προσωπικα ''δεδομενα'' στο internet και με τα κερδη προσλαμβανεις εναν stage να σου σπασει τα υπολοιπα 99...και οχι μονο... Κατα τα αλλα κουβας+διαλυτικο και τα πετας ολα μαζι αν και ετσι δεν ανακυκλωνεις,αρα μολυνεις εστω και λιγο.
o_magazatoras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η πιο απλη λυση ειναι πάρε ενα μαχαιρι κ κανε μια χαρακια στο καθενα... Δε προκειται κανεις να ασχοληθεί... Έτσι ακριβώς.
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Kαι γαμώ τα θρεντ. Η δικιά μου πρόταση : Τα περνάς σε μια βέργα (ξέρω, "δεν έχεις βέργα", αλλά η Θασσαλονίκη έχει ξυλουργεία, και ο τηλ. καταλ. όχι μυστικά για 'σενα), και μετά λες στον μαραγκό να στα περάσει ΜΙΑ απ' την πριονοκορδέλλα ή τον τροχό ξερωγω (κατά μήκος). Πληρώνεις τη βέργα, και φεύγεις. μία βέργα : 0-1€ (δε θα πάρεις και οξυά) πέρασμα από την κορδέλλα/τον τροχό : 0 € (0 min, 0€/min) φάτσα του μαραγκού όταν κάνεις μεταβολή και φεύγεις : priceless
firewalker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στείλε τα σε μένα. Θα σου τα καταστρέψω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.