sintalkas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εχώ ένα απίστευτο προβλήμα με το πληκτρολόγιο του φορητού μου υπολογιστή,οριστέ πως έγινε το κακό.Είχα δώσει το λαπτόπ μου στην αδερφή μου ,που να μην έσωνα ο μαπάς,και μετά από μια ωρά της το παίρνω να παίξω ένα μοντάκι του half life 2 ,και δεν δουλευάν σωστά τα πλήκτρα σαν να είχαν αποδιοργανωθεί π.χ. για να πας μπροστά επρεπέ να πατήσω το ws μαζί αντί για το w.Από τότε οτί και να έκανα δεν εγινέ τίποτα ...τι φορμάτ,τι ρυθμίσεις πληκτρολογίου τιποτά ,μεχρί και clear cmos εκάνα χωρίς αποτέλεσμα.Εκεί που είχα απελπιστεί μιας και το μισο πληκτρολόγιο δεν δούλευε διαπίστωσα πως αν πατήσω το πλήκτρο που δείχνει ενα φακέλο και ένα κέρσορα δουλεύαν ολά σχεδόν τα κουμπιά εκτός από το Φ,Γ που δουλέυουν με αλλό συνδιασμό.Ετσί μαλλόν δεν εχεί γίνει βραχυκύκλωμα αλλά εχεί πατηθεί κάποιος συνδιασμός κουμπιών που κατί έκανε στο πληκτρολόγιο.Για αυτό παιδιά οποιός πιστευεί πως γνωρίζεί την λύση ας ποστάρει μπας και το φτιαξώ ,γιατί δεν μπορώ να κάνω ουτέ την εργασία μου με αυτό το προβλήμα... Το μηχάνημα φυσικά είναι το πασίγνωστο και θρυλικό FUJITSU SIEMENS AMILO PI 1536V
sintalkas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά δεν εχεί κανείς σας καποιά λύση να ποστάρετε.Σας παρακαλώ δεν ξερώ τι να κάνω ,οποιαδήποτε λύση εχεί καποιός δεκτη...
DimitrisGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μα και συνδιοασμός να είναι απο τη στιγμή που έκανες Format, reset bios, θα έπρεπε να έχει επανέλθει. Δε νομιζω οτι πρέπει να επικεντρωθέις σε SW αλλα σε HW φάση. Το laptop είναι εντός εγγυησης?? Αν οχι δές μπάς και η sister το έκανε Arm rest... Πιθανόν αν το βγαλεις και δεις με τη καλωδιοταινια οτι πάνε όλα καλα... Τι να σου πώ και εγω τώρα... στη δουλεια μια φορα που το είχα συναντήση ήταν οχι καλή χρήση του μηχανήματος.... καποιος τα έιχε βάλει με το keyboard... Αν έχεις εγγυηση βέβαια στειλτο ! καποιες λύσεις πρίν το παραπάνω: 1. Function και Num Lock μαζι 2. Function και Caps lock. 3. Στειλε με USB Ποντικι όλα τα keyboard Settings.. 4. Stikey keys δε πρέπει να ειναι αλλα για καλο και για κακό πηγαινε control panel και δές εκει αν υπάρχει κάτι μεμπτο.. κατι άλλο δεν μου έρχεται !
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.