Προς το περιεχόμενο

Psychonauts

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα από τα πλέον παραγνωρισμένα παιχνίδια όλων των εποχών, το έξοχο Psychonauts από τον Tim Schafer (μα να μην βγει το Brutal Legend σε PC...) είναι διαθέσιμο μέσω του GOG, για $10. Χωρίς DRM, τιμή πολύ προσιτή για όσους έχασαν την καθυστερημένη retail κυκλοφορία στην Ευρώπη ενός παιχνιδιού που για μήνες δεν έβρισκε κανάλια διανομής στην εδώ όχθη του Ατλαντικού. Τρέχει σε XP και Vista, δεν ξέρω για Win7 αλλά λογικά...

Όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα απογοητευτείτε. Θα συναντήσετε ορισμένους από τους πλέον αξέχαστους χαρακτήρες, μοναδικές τοποθεσίες και puzzles.

(Πρέπει να είναι διαθέσιμο και μέσω Steam, για όσους το προτιμούν).

Δημοσ.

Τωρα να σας χαλασω λιγο τη ζαχαρενια και να σας πω οτι το τσιμπησα πριν καμια 10ρια μερες απο τα Media Markt απο τις προσφορες με 5 μολις ευρωπουλα μαζι με το Prey και Deus eX?

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά το είχα αγοράσει από Αμερική όταν κυκλοφόρησε, γιατί δεν το έβρισκα πουθενά στην Ευρώπη. To GOG το συμπαθώ γιατί κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια να επαναφέρουν ξεχασμένους τίτλους.

Πάντως, η προσφορά που λες είναι καταπληκτική. Μήπως να γινόταν ένα thread με τέτοιου είδους προσφορές;

Δημοσ.

Το gog.com το ανακάλυψα προχτέ - κυριολεκτικά - και το αγάπησα για τα παιχνίδια που προσφέρει, αλλά αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον από τη στιγμή που οι τίτλοι έρχονται σε άψυχα downloadable exe files και όχι αυθεντικές συσκευασίες.

Αλήθεια, που μπορούμε να βρούμε vintage τίτλους στην πρωτότυπη συσκευασία για online παραγγελία? Αυθεντικά, όχι μεταχειρισμένα.

Snoob, προχώρα το τόπικ με τις πρoσφορές και απάντησε και στο παραπάνω, thanx.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για vintage, δύσκολο το βλέπω. Φαντάζομαι στο ebay μπορεί και να βρεθούν σφραγισμένα παλιά, αλλά δεν έχω εμπειρία από το χώρο.

Προ ετών, πέτυχα κλείσιμο συνοικιακού καταστήματος υπολογιστών, και το τι βρήκα δεν περιγράφεται: παράδειγμα, Magic the Gathering, στο αυθεντικό, μεγάλο κουτί, και ζήταγε αν θυμάμαι καλά 3.000 δρχ.

Παλιότερα, στο Home of the Underdogs γινόταν μια πολύ σοβαρή συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα. Υπήρχαν πληροφορίες για "γωνιές" στις ΗΠΑ και τον Καναδά κυρίως. Για Ευρώπη έλεγαν για Γερμανία, αλλά λόγω άγνοιας της γλώσσας δεν το αποτόλμησα ποτέ.

Στα Virgin Megastores πριν από κανένα χρόνο είχα πετύχει παλιούς τίτλους σε μεγάλα κουτιά (Magic Carpet, Shogun:Total War) αλλά κι εδώ δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις.

Είναι φανερό πως όταν το παιχνίδι πωλείται πλέον για 5 ή 10 δολάρια, οποιαδήποτε συζήτηση για πώληση με συσκευασία είναι απαγορευτική. Το GOG δεν απευθύνεται σε συλλέκτες με την αυστηρή έννοια του όρου, δηλαδή άτομα που θέλουν όλο το πακέτο, αλλά σε ανθρώπους που θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάποια παλιά, ξεχασμένα ή και κλασικά παιχνίδια σε σύγχρονα μηχανήματα. Παράδειγμα, πήρα το Settlers II και τρέχει σε σύγχρονο PC, το αυθεντικό το έτρχα μέσω DosBox αλλά μου έκανε κάτι κολήματα.

Δημοσ.

Το GOG είναι στα favorites εδώ και πολύ καιρό. Όπως είπε και ο Snoob είναι αξιόλογη η προσπάθεια τους όπως και το support τους. Μπορείς να βρείς εκεί παιχνίδια που πάντα ήθελες να παίξεις και δεν είχες αγοράσει πριν 10 χρονια ξέρω γω ή παιχνίδια που ναι μεν είχες ή έπαιζες αλλα πλέον με ΧΡ/Vista/7 δεν πρόκειται να έπαιζαν. Ασε που και οι τιμές του είναι στάνταρ 6$ ή 10$. Ποτέ λιγότερο ποτέ περισσότερο

Προσωπικά έχω αγοράσει ήδη 10 τίτλους και αναμένω νέες κυκλοφορίες (το επόμενο που θα τσιμπήσω μόλις βάλω λεφτά στη κάρτα είναι το The Longest Journey)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, το βλέπω πως θα κάνουμε μια θαυμάσια αλυσίδα -περίπου- offtopic, αλλά αν ψάξεις λίγο στο google (εφόσον δε με απατά η μνήμη μου) θα δεις να κυκλοφορεί patch που λύνει ένα ζήτημα που υπήρχε με τα 4 CD (και την οποία έχω, έπος το παιχνίδι, δεν το συζητώ).

Δημοσ.

To εχω δοκιμασει προ πολου. Απλα αρνειται να δουλεψει. Το ιδιο προβλημα ακομα και μετα το patch (σαν να μην αναγνωριζει το CD-rom που ειναι μεσα στο drive). Εχω διαβασει για το προβλημα και οντως ισχυει ακομα και μετα το patch σε πολλα μηχανηματα. Μια λυση ειναι να κατεβασω την 2 CD version για να δω αν αλλαξει κατι αλλα δεν ειμαι σε φαση για κατι τετοιο τωρα.

Off topic -end.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...