Mesqal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εχει ξεκινησει εδω και κανα μηνα και βλεποντας χτες το 3ο επεισοδειο εχω να πω οτι η σειρα παει να ξεφυγει τελειως
Timour21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εχει ξεκινησει εδω και κανα μηνα και βλεποντας χτες το 3ο επεισοδειο εχω να πω οτι η σειρα παει να ξεφυγει τελειως Εγώ (χωρίς να έχω ξεκινήσει ακόμα την έκτη) θα έλεγα οτι έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό...
varemarious Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έφαγα τέτοια σύγχυση στο 4ο κύκλο όπου και το σταμάτησα να το βλέπω .. Γιατι απο ένα σημείο και μετά το έβλεπα και εκνευριζόμουν... Γενικά άξιζε μέχρι την τρίτη σεζον με τον butcher που τους χάραζε τα πρόσωπα.. απο κει και πέρα το σκίσανε το θέμα .
Cygnus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Απορώ γιατί συνεχίζω και το βλέπω εγώ..Ίσως είναι θέμα συνήθειας ή προσπάθειας ("είδα 5 σεζόν, τώρα θα το παρατήσω;"). Γενικά πάντως, το έχουν ξεσκίσει το θέμα. Δεν ξέρω τι δεν έχει γίνει ακόμα..
varemarious Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 προσπάθησε να σταματήσεις να το βλέπεις !! για το καλό σου το λέω .. σταμάτα να χάνεις χρόνο τσάμπα.. βρες να κάνεις κάτι άλλο.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εγω παντως το βλεπω ευχαριστα αμα εχει τα οργια των προηγουμενων σεζον γιατι οχι. ουτως ή αλλως παιζουν τρεις λεσβιες.η μια real.
ksaplostra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το 6χ07 εσπειρε παντως +1 γαμώ τα επεισόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.