Προς το περιεχόμενο

Φόρμα επικοινωνίας

turist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χωρις καν ν αναφερεις ποιο module έβαλες και τι λάθος σου βγάζεις περιμενεις να σου δωσουμε λυση? Η εγκατασταση εγινε σωστα? Το εκανες enabled? Εφτιαξες καποιο menu item και στο type να του βαλεις να δειχνει προς το extension που αφορα την φορμα επικοινωνίας?

Εχεις δίκιο φιλε μου ζηταω sorry το επαθα λογω κεκτημενης ταχυτητας.

Κατεβασα το Κατεβασα το ALFcontat έχει και Ελληνικα το έκανα εγκατάσταση, το έχω κάνει enabled. Πως φτιάχν μενού και στο type πως του βάζω να δείχνει προς το extension που να αφορά την φόρμα επικοινωνίας??

Το ξέρω ότι είναι δύσκολη απαντηση αλλα αν μπορείτε να μου απαντήσετε !!!!Ευχαριστώωωωω

Δημοσ.
Εχεις δίκιο φιλε μου ζηταω sorry το επαθα λογω κεκτημενης ταχυτητας.

Κατεβασα το Κατεβασα το ALFcontat έχει και Ελληνικα το έκανα εγκατάσταση, το έχω κάνει enabled. Πως φτιάχν μενού και στο type πως του βάζω να δείχνει προς το extension που να αφορά την φόρμα επικοινωνίας??

Το ξέρω ότι είναι δύσκολη απαντηση αλλα αν μπορείτε να μου απαντήσετε !!!!Ευχαριστώωωωω

ρε συ ελεος...τι πως φτιαχνεις μενού και πως ορίζεις σε τι τυπο θα δειχνει to menu item? Εχεις ψαξει εστω κι ενα λεπτο το administration του joomla? Δε γινεται να σου πουμε μεχρι και σε ποιο σημειο της οθονης θα κανεις κλικ , διοτι πανω κατω αυτο θες.Πηγαινε στο menu manager , πατα στο εικονιδιο menu items και μετα new .Στην συνεχεια οριζεις Link type.

Απορω πως συμπερανες οτι δε δουλεύει.... :P

(κατεβασε και κανα tutorial για joomla , δε κανει κακο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...