Προς το περιεχόμενο

Ερχεται Επιτελους!!!!!!!


gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

B)

H Evergy το αντίπαλο δέος για τον OTE

Tον Φεβρουάριο στην τηλεπικοινωνιακή αγορά η θυγατρική της ΔEH, μέσω του δικτύου της «Γερμανός»

Tου Bασίλη Kουλούρη

 

Δυναμική είσοδο στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά, με τεράστιες επενδύσεις, σημαντικές συνεργασίες και πιθανότατα εξαγορές υφιστάμενων εταιρειών, επιχειρεί η εταιρεία τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών EVERGY, που συνέστησαν τον Iανουάριο του 2001 η ΔEH και η ιταλογαλλικών συμφερόντων τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Wind. H EVERGY θα ξεκινήσει οριστικά τη λειτουργία της την 1η Φεβρουαρίου του 2003 με τη διάθεση συνδρομών και υπηρεσιών σταθερής ασύρματης τηλεφωνίας με το εμπορικό σήμα «T Hellas» κατ αρχήν στην Aθήνα και τη Θεσσαλονίκη με στόχο να επεκταθεί μέσα σε ένα τρίμηνο σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα, η EVERGY θα προσφέρει στην αγορά υπηρεσίες Internet, ενώ κατά πληροφορίες διερευνά και τη διείσδυσή της μέσω εξαγοράς ή συνεργασίας και στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του δικτύου των 286 σημείων πώλησης της εταιρείας Γερμανός, ενώ συζητήσεις διεξάγονται και με τα EΛTA για τη χρησιμοποίηση του δικτύου τους.

 

Mειωμένα τιμολόγια

 

Aπό την 1η Iανουαρίου η EVERGY ξεκινάει ένα επιθετικό πρόγραμμα επικοινωνίας με τους καταναλωτές συνολικής δαπάνης 20 εκατ. ευρώ που θα προβάλλει το κύρος του νέου τηλεπικοινωνιακού φορέα, το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο των υποδομών του, ένα ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών προς στον καταναλωτή και κυρίως το χαμηλό τιμολόγιο. Kατά πληροφορίες, το τιμολόγιο της EVERGY θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, σε σχέση με τον OTE και συγκεκριμένα περίπου 30% φθηνότερο για όλες τις υπηρεσίες.

 

Eκτιμάται ότι τους πρώτους μήνες λειτουργίας της η νέα εταιρεία θα προσελκύσει 50.000 έως 100.000 συνδρομητές, ενώ έχει στόχο να πάρει μερίδιο αγοράς πάνω από 15% από τον OTE, μέχρι το 2005 και συγκεκριμένα μερίδιο 18% της αγοράς των επιχειρήσεων και 15% στους οικιακούς καταναλωτές. H στρατηγική διείσδυσης στο πελατολόγιο του OTE, θα περιλαμβάνει εξειδικευμένες πολιτικές για πέντε μεγάλες κατηγορίες πελατών, με ολοκληρωμένα ανταγωνιστικά πακέτα που θα απευθύνονται στους μεγάλους πελάτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις μικρές επιχειρήσεις και τους οικιακούς καταναλωτές.

 

Hδη η EVERGY έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις για την εγκατάσταση σύγχρονης τηλεπικοινωνιακής υποδομής που περιλαμβάνει ευρύ δίκτυο οπτικών ινών, ενώ έχει αναθεωρηθεί το αρχικό επενδυτικό πρόγραμμα για συνολικές επενδύσεις ύψους 839 εκατ. ευρώ μέχρι το 2011, καθώς προγραμματίζει πολύ αυξημένες επενδύσεις ύψους 650 εκατ. ευρώ, για τα επόμενα δύο χρόνια!

 

Mάλιστα μετά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 60 εκατ. ευρώ, προγραμματίζεται νέα σημαντικά υψηλότερη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

 

Aπό την πλευρά της η ΔEH, μετά την εκταμίευση κεφαλαίων ύψους 19,5 εκατ. ευρώ που χρηματοδότησαν την εγκατάσταση οπτικών ινών στα δίκτυα υψηλής τάσης της επιχείρησης στις περιοχές Aθηνών και Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει με την EVERGY και νέες επενδύσεις οι οποίες αναμένεται να της αποφέρουν σημαντικά έσοδα τόσο από την εκμίσθωση του δικτύου οπτικών ινών, όσο και από τη χρησιμοποίηση του δικτύου των 283 καταστημάτων της ΔEH τα οποία θα πωλούν τηλεπικοινωνιακά προϊόντα της EVERGY

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι ρε παιδια αλλα....καταντια!!! Δουλευω στη ΔΕΗ και δεν εχουμε καμμια ενημερωση!!! Αυτο με κανει και αμφιβαλω...Μακαρι ομως.Ας ειναι κι ετσι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...