yiayia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω πάρει το modem router της NETGEAR DGN 2000 σε αντικατάσταση ενός SIEMENS μου το είχε δώσει η TELLAS όταν απέκτησα την dsl γραμμή. Το πρόβλημά μου είναι το εξής : Το NETGEAR μου συγχρονίζει στα 20,4 κατεβάζω με 450 το πολύ, ενώ με το Siemens κατέβαζα με 1,3 – 1,4 τι μπορεί να συμβαίνει συμβουλεύτηκα ένα φίλο που έχει και αυτός Νetgear σύνδεση ΟΤΕ και δεν έχει πρόβλημα, κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν ξέρω τι!! Κάθε βοήθεια δεκτή
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 α.firmware update.β.δοκιμη με καλωδιο οχι ασυρματα.γ.pppoe/llc>β.να κλειδωσει το wireless.κτλ κτλ.και δοκιμη απο καποιο γρηγορο site.
yiayia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ που μου απάντησες αυτά που μου είπες τα εκανα..... πήγα χθες στο πλαίσιο και το άλλαξα μου είπαν κάτι για συμβατότητες τελικά πήρα ένα BELKIN στα ίδια λεφτά 80euro με το netgear, μου είπαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα δυστυχώς όμως και με το νέο router πάλι τα ίδια τι να κάνω έχω τρελαθεί. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά στις ρυθμίσεις.... μα έχω internet με τι μισή ταχύτητα όμως από ότι κατέβαζα και λίγο παρακάτω κατεβάζω εκεί είναι το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 α.καλυτερο θεωρω το netgear απο το belkin.β.αν ξαναβαλεις το siemens κατεβαζεις παλι γρηγορα?το λεω μηπως πιταρε κανα dslam η εγινε τιποτε αλλο?ξαναδοκιμασε το.β.και με το belkin με καλωδιο δοκιμαζεις η ασυρματα/μηπως εγινε κατι με το pc.ξαναβαλε ειτε αλλο pc ειτε το siemens να δεις τι γινεται μηπως και με εκεινο κατεβαζεις χαμηλα και ειτε φταιει το pc η πιτα dslam>και κλειδωσε το ασυρματο μην σε κλεβει κανεις.
yiayia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Φίλε με το siemens κατεβαζω με 1,2 - 1,3 με το belkin μου συγχρονίζει στα ίδια επιπεδα 20,1 οσο για κλειδωμα το εκανα απο την πρώτη στιγμη κάποιος μου είπε να απενεργποιήσω το firewall και θα φτιάξει η ταχύτητα δυστυχώς πάλι τίποτα δεν έγινε εχω δοκιμάσει ασυρματα και ενσυρματα με το laptop με το pc το ίδιο πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μπας και με τα αλλα ρουτερ πεφτει πολυ χαμηλα το margin και δημιουργει πολλα errors?ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω κατι.
yiayia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν το setup του belkin γράφει margin noise 9 στο downstream και 12 στο upstream ...δεν ξέρω καλό είναι; Πάντως σ΄ευχαριστώ για το ενδιαφέρων που δείχνεις .....έχε χάρη που η γυναίκα μου ήθελε laptop αλλιώς εγώ μιαχαρά ήμουναμε το καρβουνάκι της siemens στο pc μου.Με το που πήραμε το laptop για να μην μαλώνουμε στο surf μου έχουν σπάσει τα νεύρα χαρακτηριστικά σου λέω συνδεσα το λαπτοπ με το καλώδιο στο internet και έπιασα download 1.5 με το siemens αν μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο .....και πάλι ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα ειναι το 9.με το belkin με καλωδιο ποσο πετυχαινεις?απο εκει και περα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.η αλλη λυση θα ηταν να αφησεις το siemens να μπαινει στο ιντερνετ και το belkin Να το βαλεις μονο σαν ασυρματο. για να το κανεις αυτο κανεις το παρακατω. px siemens 192.168.1.1 belkin το βαζεις 192.168.1.200 και του κλεινεις τον dhcp.τα ενωνεις μεταξυ τους με καλωδιο ethernet απο το ενα στο αλλο και εισαι ετοιμος.θα μπαινεις 192.168.1.1 για να πειραξεις οτιδηποτε με το siemens και 192.168.1.200 για οτιδηποτε θες να πειραξεις στο ασυρματο.για Port forward κτλ δεν χριαζεται να κανειςκατι διαφορετικο.το belkin θα ειναι σαν ενα αορατο ασυρματο.
yiayia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Φίλε καλημέρα χθες το βράδυ έκανα τη σύνδεση που μου υπόδειξες και το θαύμα έγινε ….. δούλεψε, έστω και έτσι τι να κάνουμε, τουλάχιστον έχω την ταχύτητα που είχα και στο παρελθόν στα ίδια επίπεδα 1,3 -1,4 ενσύρματα με το Siemens, και γύρω στα 800 με 900 ασύρματα μέσο BELKIN(δεν ξέρω είναι λογικό αυτό; ), σίγουρα πάντως είναι πολύ καλύτερα από τα 400 που κατέβαζα πριν ,τώρα γιατί συνέβαινε αυτό μόνο ο θεός ξέρει. Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου, πραγματικά ήταν πολύτιμη. Γιάννης…….
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 με το ασυρματο πραγματι εχεις απωλειες.αναλογως την καρτα την αποσταση το καναλι κτλ ισως δεις καλυτερη ταχυτητα η οχι.πχ μια φορα ειχα κανει δοκιμη το ασυρματο με 2 λαπτοπ.με καλωδιο και τα 2 κατεβαζαν με 1000 .μετα το δικο μου κατεβαζε με 980 με ασυρματο ενω το αλλο με 500.τι του περασα drivers τι του κανε δεν αλλαξε.οποτε απλα αμα θες δοκιμασε πιο νεους drivers αντε και κανα αλλο καναλι στο ασυρματο να δεις αν παει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.