lion2486 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας, ένας γνωστός μου είχε ένα παλιό pc με windows 98 και corel, και ήταν μιά χαρά... αργότερα έκανε μια αναβάθμιση, πήρε καινούριο η/υ με xp και έβαλε το corel 12. Εκεί είχε το εξής πρόβλημα... τις δουλειές που είχε κάνει με το παλιό η/υ δεν μπορεί να τις ανοίξει με το νέο, για την ακρίβια δεν αναγνωρίζονται οι γραμματοσειρές και μετατρέπονται σε άλλες... Το θέμα είναι ότι θέλει εκείνες τις γραμματοσειρές για να δουλέψει. Το πρόβλημα είναι στα xp ή στο corel? (μου είπε του λείπουν οι: ub, ub elvetica, manjenta..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
trillion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 το προβλημα δεν ειναι ουτε στα xp ουτε στο corel. Ο φιλος σου πρεπει να εγκαταστησει τις συγγεκριμενες γραμματοσειρες στο κενουριο pc.
lion2486 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 το προβλημα δεν ειναι ουτε στα xp ουτε στο corel. Ο φιλος σου πρεπει να εγκαταστησει τις συγγεκριμενες γραμματοσειρες στο κενουριο pc. αν δεν είναι σε κανένα από τα 2 τότε είναι στο hardware??? Αφου λες είναι στον η/υ τότε πρέπει να μπούνε στο λειτουργικό, άρα στα xp σε αυτή την περίπτωση... Αυτό μπορώ να το κάνω με κάποιο εύκολο τρόπο?
trillion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ανοιξε τα fonts απο το control panel και εγκατεστησε τες file / install.
lion2486 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.