Προς το περιεχόμενο

Καρτα Δικτυου και προβλημα με Windows 7

DJTaurus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα format τα XP και εγκατεστησα τα W7.Με το που περασα τους drivers της καρτας δικτυου ειχα αμεσα internet.Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα με τα W7 ηταν με τους drivers της καρτας γραφικων....με αποτελεσμα να κανω πολλα format....στο 3ο-4ο format μου βγαζει μηνυμα στο connection status....Connected...αλλα....Limited Access...μετα μου βγαζει Unidentified Network και στη συνεχεια Νο network access.

-Το δευτερο desktop που εχω στο σπιτι συνδεεται κανονικα με Router (ασυρματα)

-Πηρα στον OTE για να βαλω σταθερες IP/DNS αλλα δεν αλλαξε κατι.

Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη σε ενα απο τα format πρεπει να εβαλα λαθος (δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο) WEP KEY και μετα απο καθε format ενω βαζω aA στο key μου το εχει αποθηκευμενο ΑΑ...το θεμα ειναι αφου καθε φορα κανω format γιατι εχει αποθηκευμενο το λαθος wep key..? (εχω δυο εσωτερικους σκληρους).Τελικα εγκατεστησα τα XP και συνδεθηκα στο internet χωρις κανενα προβλημα.Στα καπακια περναω τα 7 κ παλι τα ιδια...no network access.Οποτε τωρα ειμαι με τα XP.

Απ οτι φαινεται δεν ειναι θεμα drivers της καρτας δικτυου γιατι την πρωτη φορα που εβαλα τα 7 συνδεθηκα κανονικα στο net...καθως και στο 2ο-3ο format μεχρι πριν αρχισουν τα προβληματα.Αυτο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να συνδεθω ενσυρματα ωστε να αλλαξω το wep key αν οντως εχω βαλει λαθος...ή να κανω format και στον δευτερο σκληρο εσωτερικο μπας κ εχει κρατησει τιποτα σε μνημη εκει....επισης δεν βρισκω ουτε καν drivers για Vista μπας κ δουλεψει στα 7.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:38 ----------

Βρηκα κατι παρομοιο...το προβλημα εχει να κανει με την X64 και Wep Key

I have both x86 and x64 Seven installed. Wireless Card is Realtek 8185 b/g, router is belkin 802.11b

For x86, 7000-7048-7057 all connected to the 802.11b router with WEP 128bit without problem.

Since 7057, I installed x64 Seven and verified that the WEP key is correct. But, it just can't connect. "Unidentified network", Access type: No Internet access. ipconfig/all tells me that I didn't connect to the router at all. The router's dhcp didn't assign the x64 any ip.

If I boot up the x86, I then can go to internet without problem.

I tried the troubleshoot. The program reset my wireless network card then let me retype my wep key. At the end, it was unable to fix the issues and it lists the problems as below:

Windows cannot connect to "....." Detected

"Wireless Network Connection" doesn't have a valid IP configuration Detected

Now, if I manually set a valid IP "192.168.2.3" and mask "255.255.255.0" and gateway "192.168.2.1", I still can't connect to the router. But, from the router side, the dhcp list shows my x64 ip address

.

Also, even if I reset the router to Open (without WEP), x64 still can't connect to the router. None of above can make me ping the router. So wired...

Please help me. I do like x64 over x86, because in there the office2007 and SAS 9.2 won't freeze/without response. And, I don't have the lan access to the router. It's shared with my friend in downstairs. Thank you.

http://www.sevenforums.com/network-sharing/5662-wireless-wep-cant-connect-x64.html

Δημοσ.

Αν κάνεις format τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κρατάει προηγούμενα wep key. Αν κάνεις εγκατάσταση "από πάνω" (κάτι σαν διόρθωση) ναι μπορεί να κρατήσει κάτι.

Στο WEP βάλε παντού κεφαλαία. Στο WPA βάζεις μικρά ή κεφαλαία.

Έχω μια άλλη απορία. Επειδή δεν συνδέεσαι στο νετ λόγω wep key, κάνεις format; Είναι σα να μου λες ότι επειδή δεν ανάβει το flash του αυτοκινήτου, λύνεις όλη τη μηχανή και τα ηλεκτρολογικά και τα ξανασυνδέεις. To format ΔΕΝ είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε.

Τι θα έκανα στη θέση σου:

1.Θα κατέβαζα το firewall (αν έχεις) και θα προσπαθούσα να συνδεθώ πάλι. Έτσι θα έβλεπα αν έχω βάλει σωστά τον κωδικό.

2.Θα συνδεόμουν ΕΝσυρματα και θα άλλαζα το wep key σε όλα κεφαλαια (ή μόνο νούμερα)

3.Βάλε WPA κωδικοποίηση. Το WEP είναι "σπάει" εύκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...