Προς το περιεχόμενο

Το κουφό !!! ο Ο.Τ.Ε. την εκανε παλι

daywalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα καινούργιο μαγαζί στην Αθήνα, και αφού πρέπει να βάλω τηλέφωνο, αποφασίζω να κάνω την αίτηση μέσω του ote-shop.gr (παρεπιπτόντως, για ISDN γραμμή) Την κάνω, και την επόμενη μέρα μια ευγενέστατη κυρία με παίρνει τηλέφωνο και με ειδοποιεί ότι πρέπει να καλέσω σε ένα νούμερο που μου έδωσε σε 5 εργάσιμες μέρες για να μου συνδέσει ο τεχνικός την γραμμή. Μετά από πέντε μέρες παιρρνω τηλέφωνο, αλλά εδώ και 1 βδομάδα δεν απαντά κανείς. Εν τέλει σήμερα ΄κάποιος απάντησε, και στην ερώτηση μου γιατί καθυστερεί η γραμμή, και αφου του έδωσα τα απαραίτητα στοιχεία για να με βρει στο pc του, μου δίνει την εξής απάντηση :grin:

- Κύριε, δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελεύθερη γραμμή για να σας συνδέσουμε...

- Και αυτό τι σημαίνει;

- Ότι δεν μπορούμε προς το παρόν να σας δώσουμε γραμμή. Πρέπει να περιμένετε κάποιος στην περιοχή σας να ακυρώσει το νούμερο του, για να ελευθερωθεί γραμμή για να σας δώσουμε.

Πάντως με καθησύχασε ότι είμαι πρώτος στην λίστα αναμονής. χαχαχα. Μα τι γελοίοι που είναι οι άνθρωποι. Είναι δυνατόν να συμβαίει αυτό το πράγμα. Να ζητάς γραμμή τηλεφώνου (και μάλιστα ISDN, που μας έχει ταράξει στην διαφήμιση) και να σου λένε ότι δεν υπάρχει;;; Μα που ζόύμε στον 14ο αιώνα; Και αντί να τραβάνε νέες γραμμές, να σου λένε να περιμένεις μέχρι καποιος να κάνει ακύρωση της σύνδεσής του !!!! :confused:

Δημοσ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΟΤΑΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 99,9% ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω προ 3 μηνων οταν μετα απο μετακομιση ζητησα να με συνδεσουν!!Ενω ειχα πληρωσει κανονικα ολα τα τελη γραμμης ISDN και ολα τα εξοδα μεταφορας του τηλεφωνου(που παρεπιπτοντως με τον πρωτο λογαριασμο με ξαναχρεωσαν με τελη συνδεσης γραμμης ISDN ,ενω ειχα πληρωσει τα ιδια τελη οταν ημουν στο παλιο σπιτι)με περνουν τηλεφωνο και μου λενε "επειδη δεν υπαρχει ελευθερη γραμμη αν θελετε τηλεφωνο γρηγορα να σας βαλουμε απλη γραμμη και οταν εχουμε ελευθερη γραμμη μετα απο 15 μερες τοτε σας βαζουμε το ISDN!!!"

Mετα απο τα απαραιτητα μπινελικια εκ μερους μου και αφου περασαν 15 μερες με συνδεσανε με ISDN γραμμη.

Δημοσ.

Καλα και μετα θελει να παει μπροστα ο γιγαντας που οταν πας σε ΟΤΕ shop οι υπαλληλοι η θα παιζουν πασιεντζα στο Η/Υ ή θα πινουν ουζακια, α βρε μυαλο καθολου..

Δημοσ.

Καλά τι μου λέτε...

Έχει ένα μήνα που μετακόμησα και όταν έκανα την αίτηση για μεταφορά, είπα πως θέλω και ISDN (δεν είχα πρώτα). Αφού έφτασε η μέρα της σύνδεσης, ανακαλύψαμε πως ο προηγούμενος που έμενε στο διαμέρισμα, δεν είχε κάνει διακοπή στο τηλέφωνό του. Η συνέπεια είναι πως δεν μπορούσαν να βάλουν το δικό μου νούμερο...

Αφού πέρασαν μέρες πολλές ψάχνοντας να βρω ποιος είναι, που είναι και τα συναφή, τελικά έγινε η σύνδεση.

Ήθελα και ISDN όμως (υπ' όψην, ακόμα δεν έχω!) παίρνω τηλέφωνο στο 134 και μου λένε να τηλεφωνήσω ξανά σε 5 μέρες...

Παίρνω τότε και επί της ευκαιρίας ρωτάω γιατί το νούμερό μου εμφανίζεται σε τηλέφωνα με αναγνώριση και γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την θυρίδα του τηλεφωνητή μου, μιας και όταν έκανα την μεταφορά με ρώτησαν αν θέλω αυτές οι υπηρεσίες να συνεχίσουν να ισχύουν στο νέο νούμερο.

Η απάντησή τους ήταν πως είμαι νέος συνδρομητής, πως ακόμα δεν έχω περαστεί στους "άλλους" υπολογιστές τους! (Τι ακριβώς εννοούν "άλλους"; Γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα;)

ʼντε λέω ας περιμένω ακόμα 5 μέρες...

Ρε παιδιά... Πέρασαν 20 μέρες και ήμουν λέει, ακόμα, νέος συνδρομητής και δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή! Αφήστε που ακόμα εμφανίζεται το νούμερο μου.

Και όταν πριν απο 4-5 μέρες πήρα να το ρωτήσω αυτό, μου λέει η τηλεφωνήτρια: "Σε μας εδώ δεν εμφανίζεται το νούμερο σας!"

Επίσης μου λέει το θεϊκό: "Βλέπω πως το νούμερό σας είναι ISDN"...

Από τότε παραιτήθηκα και δεν ξανατηλεφώνησα... Και πολύ φοβάμαι πως θα μου έρθει λογαριασμός με πάγιο ISDN! Είμαι 99% σίγουρη!

Δημοσ.

By the way....ta telh ISDN poso pane re paidia?

Rwtaw enhmerwtika giati emena mou eskase ena maniki 100 euro peripou (foithths) k egrafe panw o logariasmos oti afta ta 100 peripou euro htan telh sindeshs (eskapsan to dromo k perasan grammh giati den yphrxe lene ypodomh)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΟΤΕ ΟΤΕ ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ

Εκανα την αίτηση για ISDN και μου είπαν ότι σε 15 μέρες θα την έχω.

Στις 20 μέρες άρχισα να ανησυχώ και τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι λέει στο πρόγραμμα απλά δεν προλαβαίνουν. !!!!!!!

Πέρασαν τρείς μήνες και το είχα ξεχάσει οπότε μια ωραία Κυριακή χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε ότι έρχονται για το ISDN ... Δεν είπα τίποτα γιατί το ήθελα και έτσι έκανα υπομονή. Μισή ώρα δουλειά ήταν δεν κατάλαβα γιατί άργησαν τόσο να το κάνουν.

Το έμαθα όμως και αυτό μετά από καιρό. Πήγαιναν να κάνουν τις ISDN μόνο Κυριακή για το διπλό μεροκάματο. Οσους ξέρω τουλάχιστον γνωστούς που έχουν ISDN έτσι έγινε.

Αφησα να περάσει καιρός και δεν ξαναασχολήθηκα με τον ΟΤΕ και την ταλαιπωρία του και τις ψηφιακές του ευκολίες(Δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν από αυτά αλλά τουλάχιστον έχω ίντερνετ και δεν τους λέω τίποτα μην χαλάσουν και τα υπόλοιπα και δεν έχω ούτε ίντερνετ μετά).

Μια ωραία μέρα του φθινωπόρου φέτος είπα άς κάνω και την σύνδεση ISDN στο ίντερνετ.Παω λοιπόν στον ΟΤΕ και κάνω την σχετική αίτηση λέγοντας απλώς να γυρίσει η σύνδεή μου από απλή σε ISDN .. Προθυμότατος ο υπάλληλος άρχισε να πληκτρολογεί στο PC λές και έκανα την καταδίκη μου. Απόρησα τι στο καλό κάνει τόση ώρα για κάτι τόσο απλό και τί μου λέει μετά από μισή ώρα.ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!!!! Τον ρωτάω τι έγινε και μου λέει ότι βγήκε το χαρτί επιτέλους να πάω στον κάτω όροφο να πληρώσω. :confused: Τι να πώ εκείνη τη στιγμή έμεινα άφωνος ... Πήγα και πλήρωσα και νόμισα ότι όλα τέλειωσαν ... Αμ δε..... Τον ρώτησα τον υπάλληλο άν χρειάζετε να αλλάξω τίποτα τώρα στην σύνδεσή μου και μου είπε ότι το μόνο που έχω να αλλάξω ήταν το τηλέφωνο που καλούσα αλλά και το μόντεμ πλέον θα έπρεπε να είναι το Netmod....

Χαρούμενος τώρα που έχω ISDN σύνδεση πάω το απόγευμα στο σπίτι και αρχίζω τις δοκιμές. Δεν δούλευε τίποτα. Ούτε η παλιά μου σύνδεση ούτε η νέα μου ... Μα δεν ήταν δυνατόν . Αποκλείεται να είχα κάνει κάτι λάθος. Ευτηχός και είχα μια Netkarta ξέρετε από αυτές που σου δίνουν κάποιες ώρες ... Ολα εκεί δούλευαν κανονικά και σε ISDN και σε απλή σύνδεση. Μα τότε που είχα το λάθος; Δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα. Αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο την Otenet μπας και λύσω το πρόβλημα. Εξήσα στον πρώτο το πρόβλημα μου και αφού με άκουσε με προσοχή με έδωσε σε άλλον που όμως μετά από πολύ ώρα μουσική έπεσε η γραμμη. Ξανά εγώ τηλέφωνο. Ξανά τα ίδια ξανά μουσική ξανά πάει η γραμμή ... Στην τρίτη προσπάθεια επιτυχός πέρασα από πέντε υπαλλήλους... Το πρόβλημά μου φαινόταν ότι ήταν εκεί μέσα αλλά κανένας δεν ήξερε τι γινόταν.... Στην πέμπτη όμως υπάλληλο λύθηκε η απορία μου. Μου είπε η κυρία ευγενικά ότι ο κωδικός μου ήταν πλέον ο αρχικός αυτός που είχα όταν ξεκίνησα. Της εξήγησα ότι ήμουν συνδομητής δύο χρόνια συνεχως και άλλαζα τον κωδικό μου κάθε ένα με δύο μήνες και οτι αυτό που μου έλεγε με έριχνε από τα σύνεφα. Την παρακάλεσα λοιπόν τότε να μου υπενθιμήσει τον κωδικό μου αφού ήταν έτσι τα πράγματα γιατί μου ήταν δύσκολο να βρώ κάτι τέτοιο. Μισό λεπτό μου είπε και έκανε σαν να ψαχνει κάτι. Στο τέλος μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρεί τίποτα αφού ήταν έτσι τα πράγματα και μόνο άν τον θυμόμουν εγώ θα λυνόταν το πρόβλημά μου.

Παντος τουλάχιστον μου είχε λύσει την απορία μου στο τι έκανα λάθος.

Αυτό ήταν όλο ρε παιδιά έπρεπε να βρώ απλός τον κωδικό μου που είχα εδώ και δύο χρόνια. Τα πράγματα ήταν τελείος απλά. Η εξυπηρετηση άμεση. Τώρα που ήταν αυτός ο κωδικός άστα να πάνε η δουλειά τελικά τον βρήκα.

Οσο τώρα για τις ψηφιακές ευκολίες που παρέχονται δεν λέω κουβέντα γιατί φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι να τρέχω για κάμποσους μήνες ....

Καλό είναι το τηλέφωνο δέχεται και στέλνει κλήσεις .. Το ίντερνετ δουλεύει...

Πότε θα κάνει ξαστεριά μήπως ξέρει κανείς... :mad:

Δημοσ.

Ke ego otan metetrepse tin pstn sindesi mu se isdn ke plirosa 6 mines prokatavolika alla mu alaxan ton kodiko. Tus pira tilefono ke mu to ipan giati den mporusa na sindetho. Mu ichan vali ton username mu ena simvolo mprosta, an thimame kala.

Δημοσ.

Εμένα όμως δεν μου είπαν ....

Από καθαρό θέμα τύχης ήταν ότι είχα κρατήσει αυτόν τον κωδκικό.

Δηλαδή άν δεν τον είχα τι έπρεπε να κάνω;

Αυτοί πάντως δεν ήξεραν τίποτα και δεν έβρισκαν τίποτα.

Αντε τώρα να βάλουμε και κάνα DSL και να μου πούν ότι ο κωδικός μου είναι π.χ ο έβδομος που είχα βάλει..... Ευτηχός που δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον..... Αλωστε ότι νέο πάς να κάνεις μόνο για ταλαιπωρία είναι όπως δείχνουν τα πράγματα.Γιαυτό παραμένω στάσιμος όσο μπορώ για την ψυχική μου υγεία.

Οταν τα κονομήσω θα στείλω δορυφόρο πάνω δικό μου να μπορώ να ευχαριστηθώ.....

Και για τους φίλους όλους δωρεάν σύνδεση παιδιά. Τα υλικά δικά σας όμως. :grin:

Δημοσ.

Εμενα να δειτε τι μου εκανε ο ΟΤΕς οταν πρωτοβαλα isdn.

Ερχεται ο μαγκας σπιτι με υφος 1000 καρδιναλιων να μου πει οτι ειχα δηλωσει λαθος νουμερο οδου (μενω στο 60 και ειχα δηλωσει 80 btw 80 δεν υπαρχει) και πρεπει να ξανακανω αιτηση στον ΟΤΕ και θα ερθουν μετα απο 1 μηνα γιατι εχει πεσει δουλεια τωρα τελευταια κτλ

Αλλιως (και με λιγη ...βοηθεια) κατι γινεται και θα ερθουν τη Κυριακη που ειχανε και μια δουλεια εδω κοντα.

Αφου μενω αφωνος κανα 5-λεπτο κανω ενα reset στο κεφαλι μου πριν αναψουν τα λαμπακια και γινει κανα σκηνικο (ξερετε απο αυτα που σε δειχνει η τηλεοραση και σε ρωτανε γιατι το κανες, η κακια η ωρα λες εσυ, θολωσε το μυαλο μου κτλ)

Του λεω στο καλο φιλε, δωσε μου το τηλεφωνο της διευθυνσης σας να κανω μια καταγγελια. Τοτε αρχισαν τα τσαλιμακια, να μη σας πολυλογω μου αφησε το netmod και εφυγε λεγοντας περιμενε καμμια ωρα και μετα συνδεσε το.

Θελετε να πω κι αλλα ή σας καλυψα ;;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ίδιο με τον journeyman έπαθα και εγώ, ενώ με ρώτησε στην αλλαγή από απλή στην ISDN εάν θα αφήσω τον ίδιο κοδικό απαντώ ναι {ήταν ίδιος επί τριετία και δεν έβλεπα λόγο να τον αλλάζω} μου αντικατέστησαν το πρώτο γράμμα με "?" και τους έψαχνα επί μία εβδομάδα και αφού μίλησα με επτά αγενέστατους υπαλλήλους κάθε φορά και έσπασαν τα νεύρα - στο τέλος με ¨μάλωσαν" σαν να έταιγα εγώ. Πολλές φορές τότε σκεφτόμουν να είχα γραμμένες τις συνομιλίες θα τις έστελνα αυτούσιες στο Aman και στον Σημίτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...