Προς το περιεχόμενο

Αγορά με δόσεις

bill raven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω ενα αντικείμενο απο on-line κατάστημα.Το θέμα ειναι οτι θέλω αν γίνετε να το πάρω με δόσεις. Τι χρειάζεται για να πάρω ενα προϊόν με δόσεις? Είμαι φοιτητής και όπως καταλαβαίνεται παιχνίδια με τα χρήματα δεν μπορούμε να παίξουμε!!!!:-)

Δημοσ.

Συνήθως οι δόσεις πάνε πακέτο με πστωτική κάρτα, την οποία εγώ προσωπικά αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Παλιά έκαναν "τραπεζικά γραμμάτια" αλλά δεν νομίζω ότι το κάνει πιά κανείς, και από όσο ξέρω δεν γίνεται μέσω internet.

Δημοσ.

Θα πας να βγάλεις μία φοιτητική πιστωτικη κάρτα, σχεδόν όλες οι τράπεζες έχουνε φοιτητικές πιστωτικές κάρτες, το πιστωτικό όριο σου θα είναι χαμηλό βέβαια 600-900 ευρώ αναλόγως της τράπεζας. Θέλει εγκράτεια η πιστωτική όμως ε, αν γενικά έχεις μία τάση να σπαταλάς χρήματα, άστο καλύτερα.:-D

• Moderators
Δημοσ.
εχουν υπερογκα επιτοκια.μην το τολμησεις καν για πιστωτικη

Ισχυει, αλλα αν οι δοσεις ειναι ατοκες (που συνηθως ειναι), και πληρωνεις το κανονικο ποσο που ερχεται καθε μηνα τοτε που ειναι το προβλημα?

Δημοσ.
εχουν υπερογκα επιτοκια.μην το τολμησεις καν για πιστωτικη

καλά και πως θα κάνει ο άλλος τις αγορές του μέσω ιντερνετ? Με στραγάλια?

Δημοσ.
διευκρινιστε μου το ατοκες.

Μερικά μαγαζιά σου λένε ότι μπορούμε να σου κάνουμε 6 άτοκες δόσεις. Οπότε η τράπεζα δεν σε τοκίζει. Μπορείς να το δεις μπακαλίστικα ως εξής, αντί να σου τραβήξει όλο το ποσό με την μια (άρα να το χρωστάς όλο στην τράπεζα) σου τραβάει μόνο την δόση κάθε μήνα, πας την πληρώνεις και κατά συνέπεια δεν τοκίζεσαι. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

η φοιτητικη citibank εχει ετησιο επιτοκιο περιπου 18 %.

αν γινεται αυτο που λες,ποιος ο λογος να δανειζει λεφτα μια τραπεζα?

Δημοσ.

Αν καταλήξεις σε Εθνική ζήτα να σου κάνουνε τον καταθετικό λογαριασμό " σπουδάζω", είναι τρεχούμενος λογαριασμός με δικαίωμα υπερανάληψης 500 ευρώ , internet banking , δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ με χρέωση του λογαριασμού μέσω πάγιων εντολών και σου βγάζουνε μία πιστωτική κάρτα VISA ELECTRON με 600 ευρώ πιστωτικό όριο ( για μεγαλύτερο πιστωτικό όριο πρέπει να μπουν εγγυητές οι γονείς).

Εγώ αυτόν το λογαριασμό έχω και με πληρώνουν και από την δουλειά σε αυτόν. Πιστωτική δεν έχω βγάλει ( δεν είσαι υποχρεωμένος φυσικά) αλλα χρησιμοποιώ την υπερανάληψη, δηλαδή αν έχω ξεμείνει πριν πληρωθώ ( πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό :lol:) ενώ δεν έχω λεφτά μέσα μπορώ να τραβήξω λεφτά μέχρι 500 ευρώ ( δηλαδή εμφανίζω αρνητικό υπόλοιπο) και μόλις πληρωθώ τα κρατάει αυτόματα η τράπεζα.

Δημοσ.

λογικα το group κωτσοβολος-electroworld κανουν γραμματια-δηλ δανειζεσε απο το μαγαζι και οχι απο την τραπεζα-...

Δημοσ.

μια ερωτηση για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα...

στο site του πλαισιο σου λεει οτι μπορεις να αγορασεις με εντοκες δοσεις

που στο τελος βγαζουν ενα πολυ μικρο συνολικο τοκο...

και εδω ειναι η ερωτηση

πληρωνεις μονο αυτα που υπολογιζεις η σου τοκιζει εχτρα και η τραπεζα?

γιατι απο οτι εχω καταλαβει η τραπεζα σε τοκιζει με 18% ετσι και κανεις μια αγορα και σου τραβηξει ολο το ποσο [χωρις καποιου ειδους δοση δλδ]

σωστα τα λεω...?

Δημοσ.

Ο Κωλομβούνης έκανε δόσεις μόνο με ταυτότητα ( γραμμάτια -έντοκες ), δε ξέρω αν το κάνει ακόμα, λογικά ναι όμως. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις χωρίς να μπλέκεις με τράπεζες κλπ.

Δίνεις κι ένα ποσό προκαταβολή και είσαι ΟΚ.

• Moderators
Δημοσ.
μια ερωτηση για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα...

στο site του πλαισιο σου λεει οτι μπορεις να αγορασεις με εντοκες δοσεις

που στο τελος βγαζουν ενα πολυ μικρο συνολικο τοκο...

και εδω ειναι η ερωτηση

πληρωνεις μονο αυτα που υπολογιζεις η σου τοκιζει εχτρα και η τραπεζα?

γιατι απο οτι εχω καταλαβει η τραπεζα σε τοκιζει με 18% ετσι και κανεις μια αγορα και σου τραβηξει ολο το ποσο [χωρις καποιου ειδους δοση δλδ]

σωστα τα λεω...?

Πληρωνεις μονο αυτα που υπολογιζεις ΑΝ οταν ερθει ο λογαριασμος πληρωσεις ολο το ποσο της δοσεως. Αν εσυ πληρωσεις την ελαχιστη καταβολη ομως, το υπολοιπο θα τοκιστει. Κοινως καλες οι δοσεις και συμφερουσες αν τις πληρωνουμε πληρως. Γιατι αλλιως μπορει να σου στοιχισει πολυ παραπανω απο την αρχικη αξια του προιοντος.

Κοινως εστω οτι το προιον κοστιζει 100 ευρω. Σε 3 εντοκες δοσεις μπορει να σου στοιχισει 120 ευρω. (Τυχαια εντελως τα νουμερα και τα ποσοστα φυσικα). Ο πρωτος λογαριασμος θα σου ερθει 40 ευρω. Αν πληρωσεις και τα 40 ευρω δεν εχεις να πληρωσεις τιποτα εξτρα. Αλλα αν εσυ βαλεις 5 ευρω (εστω η ελαχιστη καταβολη), τοτε το εναπομειναν ποσο της δοσης θα τοκιστει ΚΑΙ απο την τραπεζα. Το οποιο βεβαια ισυχει ασχετως αν οι δοσεις απο το καταστημα ειναι εντοκες, ατοκες ή εχεις βαλει το ποσο να πληρωθει εφ'απαξ.

Δημοσ.

topic starter, αν σου τα φέρνει με αντικαταβολή το on-line κατάστημα, πάρε ό,τι θές έτσι, δεν χρειάζεσαι πιστωτική.

Όσο για τις πιστωτικές, το τρυπάκι του ''άτοκου'' δανεισμού και το story κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα με την τάδε πιστωτική, προσωπικά ό,τι θέλω να αγοράσω, μαζεύω πρώτα τα λεφτά και μετά το παίρνω.

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...