dimitris212 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω 55 € στο Plaisio από μια αλλαγή που θα κάνω (ένα δώρο) τι να πάρω?? Καμια καλή ιδέα?? Έλεγα μήπως τα windows 7 Pro, εεε?? Αλλά είναι 250 € συν.
deadp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Ultimate-64-bit-Greek-DSP.htm
dimitris212 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά τοποθετήτε σε ένα και μόνο pc (δεν μιλάω για την άδεια). Και αν θέλω μετά να αλλάξω μηχάνημά τι κάνω?? Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα η DSP.
Praetorianos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω 55 € στο Plaisio από μια αλλαγή που θα κάνω (ένα δώρο) τι να πάρω?? Καμια καλή ιδέα?? Γιατί δεν παίρνεις ένα σκληρό? Travelsize ή κανονικό ανάλογα με τις ανάγκες σου? Ένας σκληρός ποτέ δεν χάνεται.
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν παίρνεις ένα σκληρό? Travelsize ή κανονικό ανάλογα με τις ανάγκες σου? Ένας σκληρός ποτέ δεν χάνεται. +1 και από μένα για σκληρό 2,5''...
nikos21aek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν δίνεις το πιστωτικό σε έναν φίλο σου όταν θελήσει να αγοράσει κάτι και να σου δώσει τα λεφτά ή να το βάλεις και αγγελία εδώ.Σίγουρα κάποιος συμφορουμίτης που θα θέλει να αγοράσει κάτι από πλαίσιο δεν θα έχει πρόβλημα να σε εξυπηρετήσει. Ή να περιμένεις μέχρι να χρειάζεσαι κάτι πραγματικά από το πλαίσιο..Δεν σε κόβω να χρειάζεσαι τίποτα αυτή τη στιγμή. Πάντως πρόχειρες ιδέες..Κανένα σκληρό,κανένα περιφερειακό,κανένα usb μεγάλο,κινητό,γραφείο,καρέκλα. Κάτσε ψάξε τη σελίδα.Όλο και κάτι θα βρείς.
dimitris212 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον για κανένα 2.5 θα πάω, όντως δεν χρειάζομαι κάτι τώρα άμεσα! Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ για να βάλω αγγελία κτλ αλλιώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα, καλή ιδέα πάντως! Όσο για Πιστωτικό κτλ θα κοιτάξω γιατί είναι από δώρο και θα γίνει αλλαγή δεν ξέρω αν γίνεται! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.