Προς το περιεχόμενο

messenger αναγκαστικο update!

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εκδοση 2008(8.5) οταν παει να κανει Log in πεταει παραθυρο και λεει οτι για να συνεχισετε πρεπει να κατεβασετε την καινουργια εκδοση.

messenger-2009-update.png

εδω και μηνες εβγαζε το μηνυμα αφου ειχες μπει και απλα παταγες να στο "θυμισει"σε μια βδομα.οι μλκς με το ετσι θελω σε αναγκαζουν να κανεις update.

εχει κανεις παλια εκδοση?του πεταει το μηνυμα αυτο?

υπαρχει κανενα δοκιμασμενο patch?χρησιμοποιησα το a-patch αλλα δεν ειχε πολλες επιλογες οπως το παλιο mess patch.

Δημοσ.

και σε εμενα το ιδιο σημερα.. το θεμα ειναι οτι δοκιμασα να βαλω το 9 και οταν φτανει στο 99% κανει rollback και πεταει σφαλμα.. το εχει παθει κανεις αυτο? μηπως φταιει το wga??

Δημοσ.

ΩΡΑΙΟΟΟΟΣ! τώρα και το δικό μου 8.5 δουλεύει άψογα ;)

αυτά είναι... όπως και με την apple και το ipodwizard! υποχρεώνει στα ευρωπαικά ipod να έχουν λιγότερο ήχο αλλά τα hackeria πάλι τα ΣΠΑΣΑΝΕ :-D:-D:-D:-D

MUAAAAHHAHA!

Δημοσ.

Το δοκιμασα κι εγω μετα απο καιρο που ειχα να το τρεξω, μου ζητησε να κατεβασω με το στανιο το καινουργιο...

Αλιως ποσο μ@λακας μπορεις να γινεις βασιλη.

Εκανα το κολπο με το compatibility και μια χαρα το 8.5.

Δημοσ.

Δεν μπορουσα να το δω νωριτερα αυτο το topic???

εκανα αναγκαστικα το update,γιατι μου την εσπασε που δεν ειχα αλλη επιλογη.. τωρα δεν υπαρχει τροπος να εγκαταστησω παλι το 8.5? χωρις να χαθουν emoticons κτλ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να κανω κληση με καμια επαφη μου. μονο αποστολη εικονας και προβολη εικονας απο την επαφη. δεν μπορω να ηχογραφησω και να το στειλω. οταν το κανω κολλαει ολοσ ο η/υ και δεν μπορω να κανω τιποτε. το ιντερνετ μου ειναι τησ κοσμοτε το on the go. παιζει ρολο? ευχαριστωωωω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...