Προς το περιεχόμενο

UPS και καμενο PSU

Benton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται να καψει το τροφοδοτικο του pc ενα ups?εχθες αγορασα αυτο το ups:http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-eyeOn-1400VA-UPS-Line-Inter-EYEON-1400.htm και σημερα εμεινα με το τροφοδοτικο στο χερι....ειναι ενα Hiper 530W,το εχω περιπου 3 χρονια..

Δημοσ.

Το διαβαζα πριν αυτο φιλε μου και νομιζω οτι εκανα πατατα που βιαστηκα και πηρα ups χωρις να το ψαξω το θεμα με τις κυματομορφες που χρειαζονται τα active pfc τροφοδοτικα(σαν το δικο μου που ψοφισε)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ----------

Καμια γνωμη γι αυτο το τροφοδοτικο?http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/PC-Power-Cooling-Pcp-C-750W-Silencer-Cf-S75CF-EU.htm

Δημοσ.

Cpu :core 2 E6600

GPU:7900 GS:-)

Mb:Gigabyte GA965P DQ6

HDD:3xWestern Digital Caviar Black 640GB

Ram:2x2gb Corsair 2.1V 4-4-4-12

Fan:3x12mm

Ξερω οτι ειναι πολλα τα 750w αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει η ωρα για αναβαθμιση,π.χ θα αλλαξω καρτα γραφικων στο μελλον,θα αλλαζα και τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Ναι.. look to see.. και Crossfire με 5870 να κάνεις, πάλι τα 750W του PC P&C είναι πολλά.

Για το υπάρχον σύστημα, ένα καλό 350άρι την παλεύει άνετα. Πάνω από 500W-550W δε θα χρειαστείς, στο λέω.

Τώρα αν θες να κάνεις Crossfire-X με 4 5970 όταν βγουν, άλλο καπέλο.

Τα nm πέφτουν με το πέρας του χρόνου, μαζί με την κατανάλωση.

Δημοσ.

Θελω να ειναι ανετο το συστημα,ειχε και τα χρονακια του το Hiper,αρχιζε να μην αναγνωριζει συσκευες στο post δλδ σκληρους,DVD drive..δεν θα εμενα ετσι κ αλλιως σ'αυτο οταν αλλαξω γενικα ολο το pc.Μια ερωτηση,την 8pin τροφοδοσια για τον επεξεργαστη,να την χρησιμοποιησω ή να βαλω το 4πινο?Το τεως PSU δεν ειχε 8pin....

Δημοσ.

Στο manual της μητρικης λεει οτι χρειαζεται το 8pin οταν εχεις CPU που εχουν απαιτησεις 100W και πανω,Quad κτλ..Δινει παραπανω σταθεροτητα στην δικη μου CPU?

Δημοσ.

Προτείνεται γενικά να έχεις 8-pin στον επεξεργαστή,ειδικά σε καταστάσεις o/c,και για μεγαλύτερη σταθερότητα όπως είπες.

Αλλά εννοείται ότι αν βάλεις μόνο το 4-pin δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Μην δωσει παραπανω ταση πουθενα και καει τιποτα αλλο γι'αυτο αναρωτιεμαι πιο πολυ...ευχαριστω για τις απαντησεις παντως!

Δημοσ.

Όχι ρε μαν δεν τίθεται τέτοιο θέμα,πρέπει να είναι προβληματική η μητρική για να το κάνει αυτό.

Αλλά για να είσαι 100% σίγουρος ρίξε μια ματιά στο google μήπως κάποιος αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις.

Δημοσ.
Γινεται να καψει το τροφοδοτικο του pc ενα ups?εχθες αγορασα αυτο το ups:http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-eyeOn-1400VA-UPS-Line-Inter-EYEON-1400.htm και σημερα εμεινα με το τροφοδοτικο στο χερι....ειναι ενα Hiper 530W,το εχω περιπου 3 χρονια..

Και εγω Hiper 530W ειχα μεχρι χθες....Και παλι 3 χρονια το ειχα...Λες να ηταν η παρτιδα?

Δημοσ.

Δεν πιστευω να κρατησε 3 χρονια και να καηκε μετα απο μια μερα που εβαλα ups...ενα απο multirama που εχω 5 χρονια.. ακομα δουλευει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...