arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Τώρα μπορεί να με πείτε μ***κα που μετά το φιάσκο με τα PSP ασχολούμαι ακόμη με το κατάστημα αυτό, αλλά όπως και νά'χει κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται. Η προσφορά είναι για ένα κουτί Recom X-Force Case στα 42.90Ε. Το συγκριτικό του σκρουτζ δείχενι ότι είναι καλούτσικη η τιμή, υποθέτω ότι είναι το ίδιο κουτί. Πρινα αρχίσετε τη γκρίνια μερικοί, να σημειώσω ότι δεν έχω ιδέα από ποιότητες και τιμές κουτιών, και ειδικά για gamers. Δεν ξέρω αν αξίζει σαν προϊόν, απλά η τιμή του είναι χαμηλότερη και για αυτό το ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
special Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 arxaggelos μην ανησυχεις εσυ λεγε μας τις προσφορες που βρισκεις καλες και ο καθενας μετα ειναι υπευθυνος να αποφασισει/παρει/κρινει τι θα κανει.Δεν φερεις εσυ καμοια ευθυνη για τις μπανανες που πουλαει ο καθενας εαν ειμασταν σε αλλη χωρα αυτα δεν θα γινοντουσαν αλλα ενταξει ελλαδα ειναι εδω.Περεπιπτοντος τελικα μετα απο πολλα μου εστειλαν psp καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 thanx dude. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα νομίζει κανείς ότι σχετίζομαι και με το κατάστημα.... off topic: χαίρομαι που τελικά πήγε καλά η ιστορία σου με το PSP. Επέδειξαν τσίπα, έστω και αργοπορημένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλα αν ποσταρεις καμια 80 προσφορες σ' ενα κατάστημα σαν μερικους θα σου βγει το όνομα!!! Κ ξερεις τη λενε καλύτερα να σου βγει το ματι, παρα να σου βγει το όνομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 κρύβε λόγια μαν.... ενιγουέι, απλά το μαγαζί το κοιτάω γιατί είναι πολύ (πάρα πολύ όμως) κοντλα στο σπίτι μου και αν βγάλει κάτι της προκοπής μπορώ να πάω άμεσα. That's all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.