fellow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας γράφω το προβλημά μου μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, συγχωρήστε την άγνοια μου στο θέμα. Πρόσφατα αγόρασα το hp 2140 με μνήμη 1GB, δυστυχώς δεν κατάφερα να το εντοπίσω με μνήμη 2 GB. Ρώτησα λοιπόν για επέκταση μνήμης και μου πρότειναν την ΜΝΗΜΗ KINGSTON DDR2 2GB KIT (2x1GB) 667MHZ (KVR667D2S5K2/2G) DIMM, η οποία νομίζω είναι εσωτερική. Ενδιαφέρομαι για κάποια που να συνδέεται εξωτερικώς. Μήπως υπάχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ και ελπίζω να μην είπα καμιά βλακεία
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το kitάκι που σου πρότειναν ΔΕΝ κάνει για το 2140 γιατί διαθέτει μόνο ένα slot για μνήμη. Η μνήμη τοποθετείται πάντα εσωτερικά σε αντίστοιχα slots πάνω στην μητρική. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξεις το μηχάνημα για να την τοποθετήσεις. Δεν νομίζω πάντως να χρειάζεται η extra μνήμη αν χρησιμοποιείς το netbook σε απλές καθημερινές εργασίες...
basilis5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 μπορεις να το μπερδευεις με την τεχνολογια που εχουν τα βιστα που με ενα απλο στικ μπορεις να το χρησιμοποιησεις προσωρινα σαν ραμ
fellow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ διαφωτιστική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.