Executor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παίδες έχω μία κάρτα γραφικών 9800GT της ASUS και έχει ένα μεγάλο ανεμιστήρα σαν ψύξη. Πρίν λίγο παρατήρησα ότι δεν γυρνάει γιατί πρέπει να έχει σκόνη (...μαζι με τσιγαρίλα) καταλαβαίνετε...!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποιο υγρό να το κάνω να είναι ΟΚ χωρίς να καταστρέψω την κάρτα ?
Executor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ναιιιιιιιιιιι και ο άσπρος έλικας γυρνάει δύσκολα με το χέρι και καθόλου με το ρεύμα
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν έχεις πρόβλημα να παρέμβεις, να πω ότι έχω ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ψύκτρα και είναι εύκολο να την καθαρίσεις.
Executor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν έχεις πρόβλημα να παρέμβεις, να πω ότι έχω ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ψύκτρα και είναι εύκολο να την καθαρίσεις. Για πες λεπτομέρειες...η γλίτσα πως θα φύγει?
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Βγάλε το πλαισιάκι από πάνω, βγάλε και το ανεμιστήρι και καθάρισέ τη. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να αφαιρέσεις τελείως την ψύκτρα ώστε να μην ασχολείσαι με την κάρτα καθόλου, παρά μόνο με την ψύκτρα. Καλό θα 'ταν βέβαια να έχεις θερμοαγώγιμη μετά, εξάλλου αυτή που έχει τώρα πάνω θα 'χει ξεραθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.