phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το 8άρι Corsair Voyager GT με SLC είναι εξίσου γρήγορο.
SR71B Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Παπαλα ....... Το MatrixStore το απεσυρε απο την δικτυακη του λιστα (ισως επειδη πηρα τηλεφωνο και τους το θυμισα ....?? ) Το PixMania ισως να το εχει διαθεσιμο ..... στις 14/12. Ισως ........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 πήγαινε για Corsair Voyager GT...
mikaha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Το έχω το φλασάκι και είναι απίστευτα γρήγορο, μέχρι πριν λίγο καιρό το δούλευα με Athlon XP. Αλλά επειδή το USB 1.1 είναι υπερβολικά αργό, είχα παρει και μια κάρτα pci Usb 2.0 (D-Link DU-520). Σε ένα παλιό review του pc magazine, το ocz ήταν 2ο μετά από κάποιο Transcend JetFlash που δεν υπάρχει εδώ.
SR71B Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μολις ελαβα το στικακι με courier (απο PixMania - Γαλλια). Μεγαλη η χαρη του !!!! Εβγαλα pre-paid καρτα για να κανω την αγορα (δηλαδη, με χρεωσαν και 3 ευρω για την καρτα). Μικρουτσικο μου φαινεται (συγκριτικα με τον "αναπτηρα", το Kingston DataTraveller) αλλα ειναι ΟΝΤΩΣ γρηγορο !!!! Κοπιαρα (μεσα απο το Windows Commander) ενα ολοκληρο Ghost partition των 880 Mb ........ σε 30 δευτερα. Αλλα το συνολικο κοστος των 50 ευρω .... ποναει ακομα. Χωρια η λαχταρα οτι δεν θα εφτανε ΠΟΤΕ στα χερια μου. 20 μερες περιμενα (γιορτες γαρ) και αρχισα να προετοιμαζομαι για το αναποφευκτο (και για το στικακι και για τα χρηματα). Ηταν περισσοτερο η εμμονη να το βρω και να το αγορασω παρα η αναγκαιοτητα και ο ορθολογικη σκεψη .... !!!! Ομως, τελος καλο .... ολα καλα. Ευχαριστω ολους για την συνδρομη σας στο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.