SR71B Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ..... και δεν βλεπω να κυκλοφορει στο νετ (ουτε στο Πλαισιο ουτε στο E-Shop). SOS παιδες, υπαρχει πουθενα εν Ελλαδι ????? (βρηκα οτι πουλιεται στο site της PixMania.gr, αλλα οταν πηρα τηλεφωνο μου απαντησαν οτι τα γραφεια τους βρισκονται στην Γαλλια !!!!! Πρεπει να αγορασω μεσω πιστωτικης καρτας, την οποια ΔΕΝ διαθετω, και να πληρωσω αλλα 14 ευρω εξοδα αποστολης ..... ενω το φλασακι στοιχιζει 36 ευρω !!!!)
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 1. Σε λάθος section δημιούργησες το thread. 2. Γιατί οπωσδήποτε συγκεκριμένο και γιατί οπωσδήποτε 4GB; Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
SR71B Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη βρε παιδια ..... Εχετε δικιο. Βιαστηκα και εβαλα το thread στο hardware. Υπαρχει καμια πληροφορια γυρω απο την ερωτηση μου ?
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δαν απαντάς στις δικές μου μπας και βγάλουμε μια άκρη;
IMAndreas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 http://www.matrixstore.gr/index.php?target=products&product_id=152159
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ιεπ.. αυτό το πρόσεξα κι εγώ, φαντάζομαι και ο TS, αλλά τα 48€ είναι κάπως too much για 4GB, όσο γρήγορο και να είναι..
IMAndreas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα εγώ του έδωσα απάντηση στην ερώτηση που έκανε τώρα άμα εσύ έχεις γνώση και είσαι και καλός άνθρωπος και θες να τον συμβουλέψεις κάντο....χαχαχα
SR71B Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 IMAndreas Σε ευχαριστω φιλε, θα παρω τηλεφωνο να τους ρωτησω (απο Δευτερα). Βεβαια, ειναι κομματακι τσιμπημενη η τιμη ...... Phanispal Μου αρεσει το συγκεκριμενο στικακι για δυο λογους 1) Εχει ταχυτητα αναγνωσης 35 Mb/sec και ταχυτητα εγγραφης 30 Mb/sec. 2) Εχει drivers ακομα και για Win98SE !!!!!!! (και εχω εναν αρχαιο Κ6 που δουλευει ακομα, χωρις δικτυωση και χωρις ψηστηρι CD πανω του ......)
IMAndreas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γενικά για οτιδήποτε ψάχνεις για να μπορέσεις να δεις σε πολλά μαγαζιά ταυτόχρονα και την καλύτερη τιμή ταυτόχρονα ένα καλό site είναι το http://www.skroutz.gr/. Τώρα όσο αναφορά την τιμή ναι είναι όντως αρκετά ακριβώ για 4GB και τις ταχύτητες δεν ξέρεις άμα θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις στο k6 που λές...
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα δε θα τις αξιοποιήσει με το bandwidth του USB 1.1.
SR71B Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 IMAndreas Το θελω ΚΑΙ για τον Κ6 ..... οχι μονο για κεινον. Πρωτιστα, θα το χρησιμοποιω σε εναν Athlon XP που εχει μητρικη με full υποστηριξη σε USB 2.0 .... Γιατι, ως USB 2.0 αγοραζω το στικακι !!!!! Οχι, ως USB 1.1 ......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλά το n.2 που είπες πιο πάνω για τα win98 σε συνδιασμό με την ταχύτητα δεν στέκει μιας και αν δεν κάνω λάθος τα win98 δεν υποστηρίζουν usb2 και το usb1.1 θα καταχαρακώνει τις επιδόσεις του stick...
SR71B Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Thresh Το στικακι θα το παρω για να το δουλευω ΚΥΡΙΩΣ στον Athlon XP (που εχει εγκατεστημενα Win XP). Απλα, δεν ειναι ασχημο να δουλευει και στον K6 (με σαφως μικροτερη ταχυτητα, αφου η μητρικη του υποστηριζει μονο USB 1.1). Το να μεταφερω αρχεια εχει γινει μεγαλος βηχας μεταξυ των υπολογιστων μου (5 συνολικα). Το στικακι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολια συγκρινομενη με το να γραφεις CD καθε φορα που θες να μεταφερεις κατι, οτιδηποτε απο τον ενα υπολογιστη στον αλλον. Θα μπορουσα να τους δικτυωσω, αλλα ΔΕΝ τους εχω ολους σε λειτουργια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Καποιους χρησιμοποιω και καποιους κρυβω σε ντουλαπια. Οποτε με βαρεσει η νοσταλγια, κατεβαζω τους φυλακισμενους και φυλακιζω τους ελευθερους ...... ΕΑΝ επιθυμουσα να τους εχω ΟΛΟΥΣ σε λειτουργια, τοτε θα εγκατελειπα το σπιτι μου ...... !!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 δύσκολα τα πράγματα πάντως... http://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash.html?keyphrase=ocz+rally μήπως να συμβιβαστείς και να πας σε κάνα Corsair Voyager GT?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.