Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλημέρα, πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το νέο iphone 3GS που με περιμένει στο κατάστημα vodafone αύριο (επιτέλους!!) θα είναι σφραγισμένο και απηλλαγμένο από επιστροφές, χρήσεις προηγουμένου κτλ..? έχω κακή προδιάθεση για το κατάστημα λόγω του ότι μου είπανε πως είναι διαθέσιμο κατόπιν "περίεργης" φάσης...ακόμη ξέρω ότι δεν είμαι τόσο τυχερός όπως επίσης ότι πολλοί εκμεταλλεύονται τα διαθέσιμα iphones με αμφιβόλου ηθικής τρόπους...(μη το σχολιάσετε αυτό το τελευταίο) για να προλάβω την προφανή απάντηση και επειδή δεν έχω ιδέα από iphone και apple γενικά θέλω να ρωτήσω: να περιμένω διπλά αυτοκόλλητα και τέτοια? να περιμένω αυτοκόλλητα vodafone κτλ...? έχετε ακούσει για τέτοιες φάσεις με τα iphone? επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να κάνω επιστροφές, φωνές, κακό κτλ με αετονύχηδες και θέλω να προλάβω την περίπτωση.... ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. όποιος καεί στο χυλό...
Vasilisxd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που θα πρέπει να δεις για αρχή είναι εάν το μαύρο λαστιχακι που έχει ανάμεσα από την γυαλινη οθόνη και το σκάφος είναι απειραχτο και χωρίς εξοχές. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ανοιχτεί. 2ο στην κάτω μεριά του κινητού , εκεί που μπαίνει ο φορτιστής , ότι είναι καθαρό . Αυτά μου έρχονται στο μυαλό
np91 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλημέρα,πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το νέο iphone 3GS που με περιμένει στο κατάστημα vodafone αύριο (επιτέλους!!) θα είναι σφραγισμένο και απηλλαγμένο από επιστροφές, χρήσεις προηγουμένου κτλ..? έχω κακή προδιάθεση για το κατάστημα λόγω του ότι μου είπανε πως είναι διαθέσιμο κατόπιν "περίεργης" φάσης...ακόμη ξέρω ότι δεν είμαι τόσο τυχερός όπως επίσης ότι πολλοί εκμεταλλεύονται τα διαθέσιμα iphones με αμφιβόλου ηθικής τρόπους...(μη το σχολιάσετε αυτό το τελευταίο) για να προλάβω την προφανή απάντηση και επειδή δεν έχω ιδέα από iphone και apple γενικά θέλω να ρωτήσω: να περιμένω διπλά αυτοκόλλητα και τέτοια? να περιμένω αυτοκόλλητα vodafone κτλ...? έχετε ακούσει για τέτοιες φάσεις με τα iphone? επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να κάνω επιστροφές, φωνές, κακό κτλ με αετονύχηδες και θέλω να προλάβω την περίπτωση.... ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. όποιος καεί στο χυλό... Το βασικοτερο απ ολα να δεις αν το σελοφαν που ειναι τυλιγμενο το κουτι να ειναι απαραβιαστο
koumos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ριξε και μια ματια σε αυτο το Unboxing video...Πρεπει να ειναι ακριβως οπως το βλεπεις [ame] [/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ παίδες! το πήρα χθες και όλα καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.