Argirisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 γεια σας παιδες!ειμαι νεος στο site και μαλλον μεχρι το τελοσ του ετους θα παρω κινητο...στην αρχη ημουν σιγουροσ για το satio αλλα μετα ειδα και τα υπολοιπα...εγω χρησιμοποιω ολη την ωρα το ιντερνετ και το facebook και γενικοτερα τα media...αλλα ανεξαρτητα απο αυτα πιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο απο αυτα???iphone μην το προτεινετε εχω το ipod touch και μου φτανει!ty in advance!
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 HD2. Διαδικτυο, πολυμεσα κλπ ειναι καλυτερα σε οσο μεγαλυτερη οθονη γινεται. Αρα αυτο κατα την γνωμη μου.
Argirisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω!μαλλον αυτο θα παρω...απο τιμη τι παιζει?το android os δεν ειναι καλυτερη επιλογη?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω!μαλλον αυτο θα παρω...απο τιμη τι παιζει?το android os δεν ειναι καλυτερη επιλογη? Δεν εχω ιδεα για τιμη. Τωρα οσον αφορα το android βασικα δεν γνωριζω το συγκεκριμενο λειτουργικο, αλλα ειναι νεοτερο απο τα windows mobile οποτε προς το παρον οι εφαρμογες θα ειναι λιγοτερες. Ειναι βεβαια ταχεως αναπτυσομενο.. Και καλως ηρθες
Argirisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ty :] οποτε να προτιμησω windows?ειναι το καλυτερο λογισμικο γιατι ακουσα οτι η οθονη του δεν ανταποκρινεται οσο στα κινητα με symbian...
johnny21a Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αφου δε θες iphone το android ειναι οτι καλυτερο. Μην παρεις κινητο με WM, θα ειναι κριμα τα λεφτα που θα δωσεις... Το καλυτερο που θα μπορεις να παρεις πιστευω ειναι αυτο : http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-review-412.php
Argirisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 το rachael το εχω ξαναδει αλλα το κοβω πολυ ακριβο...εγω μεχρι 600 ευρω δινω...λες να κανει τοσα?
johnny21a Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δυστυχως η SE δεν εχει τις πιο χαμηλες τιμες στα κινητα της. Υπομονη και θα δειξει, παντως αναμενεται να κυκλοφορησουν συντομα πολλες δυνατες συσκευες με android, και το HD2 θα βγει σε εκδοση android, γι'αυτο μην βιαστεις να παρεις αμεσως, κανε λιγο υπομονη...
Argirisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 οκ ευχαριστω...το hd2 σε android ειναι τελεια νεα!ξερεις ομωσ ποτε θα βγει το hd2 kai to rachael?
johnny21a Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 H φιλη μας η Rachel θα κυκλοφορησει Ιανουαριο μαλλον, οσο για το HD2 με android δεν ξερω καθολου, αλλοι λενε οτι θα βγει και αλλοι δηλωνουν πως οχι, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα γεμισει ο τοπος συσκευες
Argirisdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 http://www.brighthand.com/default.asp?newsID=15825&news=HTC+HD2+Android+OS+T-Mobile+Windows+Mobile+6.5 τελικα δεν θα εχει android το hd2...αρα παμε για rachel? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ---------- χαχα κοιτα την τιμη του hd2... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-HD2-99HJY011-00.htm απιαστο...μαλλον απο ιντερνετ καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.