Προς το περιεχόμενο

Ηχεια για υπολογιστη 2.1

jimmy007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!Θέλω να αγοράσω ηχεια για τον υπολογιστή,50-70 watt!

Θέλω να εχουν καλο ηχω με μπασα!

Τελος παντων να ειναι καλα!Δίνω γυρω στα 100-150 ευρω

Τι προτεινεται?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:-)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα μην τ' ακούς από γονείς και γείτονες όμως.. :P

haha!:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:11 ----------

Παιδειά θέλουν στρώσιμο ή κατευθειαν στο φουλ???:-(

Δημοσ.
Όλα τα ηχεία θέλουν "στρώσιμο" αλλά και εσύ full με την μία?:P

τι πρεπει να κανω να τα βαλω να παιζουν χαμηλα για ποσες ωρες?:-(

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς εγώ τα είχα περίπου 2-3 βδομάδες στο 1/5-1/4 τις εντασής τους (άλλωστε δυνατά ακούγονται) ε που και που το βάζω στη μέση και σπάνια πιο δυνατά:P

Δημοσ.
Δεν ξέρω ακριβώς εγώ τα είχα περίπου 2-3 βδομάδες στο 1/5-1/4 τις εντασής τους (άλλωστε δυνατά ακούγονται) ε που και που το βάζω στη μέση και σπάνια πιο δυνατά:P

thanks!!!:-)

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι γινεται απο οπου να παραγγειλω τα ηχεια δεν ειναι διαθεσιμα,τα παραγγειλα απο τον κοτσοβολο με περνουν την αλλη μερα τηλεφωνο και μου λενε δεν ειναι διαθεσιμα για παραγγελεια τα παραγγελνω απο το perfect shop παλι τα ιδια!!!:cry::cry:

Μπορειτε να μου πειτε ενα μαγαζι που να τα εχει διαθεσιμα???

Ευχαριστω που βοηθατε:-)!!!

Δημοσ.

Όπως κατάλαβες κι εσύ, αν δεν ξέρει κάποιος από πρώτο χέρι, δε μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

Θέλω να πω πως για να μάθει, θα κάνει αυτό που μπορείς να κάνεις και μόνος σου. :-)

Δημοσ.
Όπως κατάλαβες κι εσύ, αν δεν ξέρει κάποιος από πρώτο χέρι, δε μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

Θέλω να πω πως για να μάθει, θα κάνει αυτό που μπορείς να κάνεις και μόνος σου. :-)

ρωταω αν ξερει κανενας καποιο μαγαζι που να τα εχει διαθεσιμα γιατι εγω ψαχνω 2 ωρες στο google και ολα τα μαγαζια τα εχουν μη διαθεσιμα!!!

Αυτο ρωτησα οποιος θελει και ξερει ας πει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...