Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση PC με 750-800 ευρώ

mitsoubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!Σκοπεύω να αγοράσω υπολογιστή άμεσα και θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.Διαθέτω γύρω στα 750 με 800 ευρώ το πολύ.Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται πληκτρολόγιο,ποντίκι,λειτουργικό(θα του βάλω windows 7,64bit) τα οποία τα έχω ήδη καθώς και οθόνη η οποία θα αγοραστεί ξεχωριστά.Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται για σχεδιαστικά προγραμμάτα(ΑυτοCad κτλ,για ταινίες(hd άρα θέλω σίγουρα και blue-ray player!)και τηλεόραση αλλά και για παιχνίδια.Απλά να πω πως έχω καταλήξει σίγουρα σε σκληρό 500άρι(όχι περισσότερο) μιας και έχω 2-3 εξωτερικούς ήδη.Περιμένω τις προτάσεις σας...

Δημοσ.

Όντως, με 850 ευρώ πας σε 5850 και αξίζει το έξοδο, αν βεβαίως σε παίρνει να κάνεις την υπέρβαση του μπάτζετ.

Αλλιώς κι έτσι κομπλέ είσαι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Θέλω μόνο να τονίσω πως τα cad προγράμματα δεν προορίζονται για επαγγελματική αλλά για εκπαιδευτική χρήση(εκμάθηση,εργασίες κτλ)και δίνω λίγο μεγαλύτερο βάρος στα υπόλοιπα καθότι εν ενεργεία φοιτητής.

Όσον αφορά την οθόνη είμαι ακόμα στο ψάξιμο αν και κατευθύνομαι προς τις 22ίντσες και σε κάποια samsung ή lg(λόγω και εγγύησης 0 pixel).Ειδικά κάποια με μεγάλο μέγεθος pixel γιατί από ότι διαβάζω είναι πιο ξεκούραστες στο μάτι και λιγότερο επιβλαβείς.Αν έχετε κάποια πρόταση και για οθόνη δεκτή.

Δημοσ.

όχι αλλά θα τα πάρω ξεχωριστά.Ευχαρίστως όμως ακούω και μια πρόταση για αυτά(7.1 να υποθέσω..)Η σύνθεση του moldovan με τη μητρική που προτείνεις και την 5850 πως σου φαίνεται?(Σημ:'Εχω καταλήξει να αγοράσω από πλαίσιο)

Δημοσ.

Εξαιρετική μου φαίνεται αλλά η από πάνω που είναι και φθηνότερη από το pc1 μου φαίνεται εξαιρετικότερη.Τι στο διάολο δεν δεν μπορέσεις να βάλεις ένα dvd μόνος σου;Μόνο για το σκληρό θα σου πρότεινα να βάλεις τον f3 από το πλαίσιο και να τον βάλεις και αυτόν μόνος σου.Και ας βγει και 8€ πιο πάνω.

Δεν υπάρχει τίποτε απολύτως να φοβηθείς για την συνδεσμολογία σκληρού και dvd η ίδια ακριβώς είναι και είναι ότι πιο απλό μπορείς να βάλεις μόνος στο pc σου μετά τις ram.

Δημοσ.

Απέκλεισα την 5850 και καταλήγω σε αυτό ρίχνωντας και 100 ευρώ το budget(Θα τα χώσω ως extra για την οθόνη):

CoolerMaster Centuriom RC-590-KKN1-GP Black Case

64,90 €

AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box)

142,98 €

Gigabyte GA-MA770T-UD3P (sAM3, DDR3, 770)

81,00 €

OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600 (2 x 2GB, PC3-12800, 8-8-8-24, OCZ3BE100C8LV4GK)

109,00 €

XFX HD 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)

152,00 €

Chieftec Super CFT-650-14CS PSU (650W)

79,00 €

Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)

50,40 €

LG GH22NS30 Black DVDRW +/- (Sata, Bulk)

20,00 €

συνολικό κόστος 699,28 €

Πως σας φαίνεται?

Δημοσ.

@Mitsoubas.

Βάλε μια ψήκτρα.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002838

Άλλαξε μητρική σε

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785TD-V-EVO-AM3-DDR3-785-VGA-90-MIBAC0-G0EAY0KZ.htm

Άλλαξε τροφοδοτικό πηγαίνοντας σε ποιο φθηνό εάν δεν σκοπεύεις να βάλεις ποιο δυνατή κάρτα στο μέλλον.

Δες και αυτό εδώ...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3001401&postcount=17

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...