alkis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εχω ενα acer aspire 5022 που για λογους υπερθερμανσης το ανοιξα να το checkαρω. Τα συνδεσα ολα τα parts και εχω κολησει με το πληκτρολογιο, το οποιο δεν λεει να συνδεθει! Παραθετω μερικες φωτογραφιες με το προβλημα... Εχω προσπαθησει και με πιαστρακι αλλα τιποτα παλι. Παρακαλω τα φωτα σας :shifty::shifty::shifty:
P270 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 μαλλο εχεις βγαλει και το το κουμπωμα ενα καφε πλαστικο το οποιο συνγκρατη την καλωδιοταινια στο βυσμα
o_magazatoras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Και τωρα τι κανω; Αν υπάρχει το παλιό,με ένα κατσαβιδάκι και όπως πηδιούνται οι σκατζόχοιροι (με προσοχή δηλαδή) το απασφαλίζεις απ' τις εγκοπούλες που έχει στο πλάϊ,τοποθετείς την καλωδιοταινία και το ξαναβάζεις στη θέση του. Αν τόχασες ,βρίσκεις/κόβεις/φτιάχνεις ένα μικρό πλαστικούλι που θα μπορούσε να στριμώξει την καλωδιοταινία από πίσω ούτως ώστε το μπροστινό να ακουμπάει σωστά στις επαφούλες. Απαλές κινήσεις μην σου φύγει απ' τη θέση της (η καλωδιοταινία) όταν τοποθετείς το πληκτρολόγιο... Επέμβαση-ζεν. Take care m8,μην στραβώσει/τσακίσει η καλωδιοταινία.
alkis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, ελπιζω να βρει ακρη.. Μια αλλη ερωτηση. Μπορω να βαλω καποιο πληκτρολογιο εξωτερικα; Μερικες φωτογραφιες ακομα, καλύτερης ανάλυσης.
o_magazatoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ναι,μπορείς να βάλεις εξωτερικό πληκτρολόγιο και καλά θα ήταν να προτιμήσεις bluetuth,αφ' ενός να μη δεσμεύσεις τρύπες (usb) που μπορεί να σου χρειαστούν ταυτόχρονα και αφ' ετέρου να μη μπλέξεις με ένα ακόμη καλώδιο παραπάνω.Αν δεν έχει bluetuth το μηχανάκι σου,με 5€ πουλάνε. Στις φωτογραφίες που παραθέτεις διαπιστώνω ότι δεν έχει αυτάκια που σφραγίζουν τις επαφές.Συνεπώς προσπαθείς χωρίς να τσακίσεις την καλωδιοταινία να τη στριμώξεις μέσα.Π.χ. ένας τρόπος είναι να τη πιάσεις με δύο δάχτυλα,μπρος και πίσω δηλαδή και να τη σμπρώξεις μέσα...
alkis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστω πολυ! Θα προσπαθήσω σε πρωτη φαση να βαλω ενα usb keyboard για να δω αν τρεχει σωστα το μηχανιματακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.