PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 θέλω να πιστεύω ότι είμαι στο σωστό section. έχω ακούει ότι υπάρχει πρόγραμμα? που γεμίζει τη μπάρα στα video από το youtube πιο γρήγορα ξέρετε τίποτα? αν ναι δώστε μου 1 link να το κατεβάσω
CloudConnected Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μήπως λες το SpeedBit Video Accelerator?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 όχι αυτό είναι downloader εγώ θέλω να γεμίζει γρήγορα το βιντεάκι η κόκκινη μπάρα κάτω u know
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 όχι αυτό είναι downloader εγώ θέλω να γεμίζει γρήγορα το βιντεάκι η κόκκινη μπάρα κάτω u know Aυτο που θελεις δεν εξαρταται απο το pc σου και απο τι προγραμματα εχεις εγκατεστημενα,αλλα απο την συνδεση σου.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Aυτο που θελεις δεν εξαρταται απο το pc σου και απο τι προγραμματα εχεις εγκατεστημενα,αλλα απο την συνδεση σου. ναι το ξέρω αυτό ρε έχω 24ra απλά υπάρχει αυτό το πρόγραμμα αλλα δη ξέρω πως λέγεται
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ναι το ξέρω αυτό ρε Αφου το ξερεις τοτε γιατι συνεχιζεις να ψαχνεις?Anyway καλη αναζητηση.
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει, τουλάχιστον όπως το περιγράφεις. Όπως σου έγραψε και ο Gio, το πόσο γρήγορα "γεμίζει" η μπάρα εξαρτάται από τον υπολογιστή και τη σύνδεση σου (κυρίως η σύνδεση σου).
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλά ok. εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω αν βρω κάτι θα το ποστάρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.