Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 τι νόημα έχει να χρησιμοποιείς minijack σε toslink? το θέμα είναι το καλώδιο να είναι pure toslink, να μην γίνεται μετατροπή κάπου
hackertom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 τι νόημα έχει να χρησιμοποιείς minijack σε toslink? το θέμα είναι το καλώδιο να είναι pure toslink, να μην γίνεται μετατροπή κάπου και πώς θα γίνει κατι τέτοιο..?Γιανα μπορέσω να βάλω pure toslink -> στο λαπτοπ μου θα πρέπει να παρω και το ανταπτοράκι -> σωστά?το καλώδιο που έδωσα εγώ το ίδιο δεν κάνει?? βρήκα και αυτό το βίντεο -> [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=yEdtxaquGXI[/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ναι κάνει το ίδιο...
hackertom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε στην ουσία γλυτώνω το ανταπτοράκι......... ThReSh αυτό "το θέμα είναι το καλώδιο να είναι pure toslink, να μην γίνεται μετατροπή κάπου" γιατί το είπες τότε...? και μία ακόμη ερώτηση.... Eγώ απο ότι κατάλαβα έχουμε 2 τρόπους σύνδεσης : 1)λαπτοπ --> mini jack to toslink αdaptor -->Spdif Optical Toslink Cable 3M --> digital optical --> Z-5500 2)λαπτοπ --> mini jack (male)to rca adaptor (female) --> Coaxial Cable RCA 75 ohm Male to Male --> coax --> Z-5500 σωστά?? τωρα το ερώτημα είναι ποιός απο τους δύο τρόπους είναι καλύτερος??και γιατί?? εμένα μου κάθεται καλύτερα πάντως με την οπτική ίνα.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 άκυρο αυτό που είπα sorry... παίξε κατευθείαν με το toslink καλώδιο τότε
hackertom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 άκυρο αυτό που είπα sorry... παίξε κατευθείαν με το toslink καλώδιο τότε εννοείς αυτο που εχει ενσωματωμένο τον αντάπτορα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ναι αυτό...
hackertom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ok ThReSh και εγώ αυτο λέω το ίδιο πράγμα είναι....
hackertom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ποιά κάρτα ήχου έχεις?στείλε μιά φώτο της εάν δεν ξέρεις.....
hackertom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 βγάλε μια φώτο τις υποδοχές και ανεβασετες εδώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.