mich_kon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 είχα win98 στο pc με δύο σκληρους δίσκους, κάνοντας φορμάρισμα στον master και εγκαθηστώντας winxp, φαίνεται ότι για κάποιο λόγο έχουν χαθεί όλα τα αρχεία μου από τον δεύτερο δίσκο (slave) και δεν είχα κρατήσει back up . Ενώ τον δευτερο σκληρό τον βλέπω μέσα από τα xp μου ζητάει να τον διαμορφώσω. ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για την επανάκτηση των αρχείων , και πως χαθ'ηκαν?
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 (τα είπες λίγο μπερδεγουέι, αλλά) τα αρχεία σου (κατά πάσα πιθανότητα) δεν έχουν "χαθεί", και μάλλον αυτό που ΕΧΕΙ "χαθεί", είναι η εγγραφή του partition στο partition table. Kαλό διάβασμα για την προσπάθεια ανάκτησής του, και αν δεν γίνει κάτι, πάλι εδώ είμαστε
mich_kon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 είχα win98 στο pc με δύο σκληρους δίσκους, κάνοντας φορμάρισμα στον master και εγκαθηστώντας winxp, φαίνεται ότι για κάποιο λόγο έχουν χαθεί όλα τα αρχεία μου από τον δεύτερο δίσκο (slave) και δεν είχα κρατήσει back up . Ενώ τον δευτερο σκληρό τον βλέπω μέσα από τα xp μου ζητάει να τον διαμορφώσω. ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για την επανάκτηση των αρχείων , και πως χαθ'ηκαν? το δοκιμασα και αυτο τίποτα
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ..επειδή το quote σου με ψιλο(χοντρο)μπέρδεψε... Τί ακριβώς δοκίμασες;
mpentenis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αφου εχεις XP δοκιμασε με το file scavenger, παρε τα αρχεια σου και μετα κανε οτι θες το 2ο partition
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ...δίσκο (χώρο) άλλο όμως έχει; Και γιατί να μην δοκιμάσει πρώτα ν' ανακτήσει το partition; Θα μας πει τί εννοούσε πως δοκίμασε πριν; Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; ...και άλλες απορίες...
mich_kon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 έχω τρέξει το πρόγραμμα testdisk σύμφωνα με τα βήματα που μου υποδειξες, αλλά τα parttion που βρίσκει λέει ότι δεν μπορεί να τα επαναφέρει. Δοκίμασα το photorec win το οποίο βρίσκει τα αρχεία και τα επαναφέρει αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι τα επαναφέρει ασυνάρτητα , με δικές του κωδικές ονομασίες και φυσικά χωρίς την αρχική ταξινόμηση δηλαδή με λίγα λόγια ... χάος... anyway thanks for the suggestions!!!
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ωπ, μισό : ΑΦΟΥ το TD δεν βρήκε partition, άσε το photorec, και πέρνα τουλάχιστον στο File Scavenger (...TΩΡΑ, ΝΑΙ, συμφωνώ) που ειπώθηκε πριν. (αν και προσωιπική μου προτίμηση είναι το Active File Recovery)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.