aris1986 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Το Lubuntu ειναι σαν το xubuntu? Τι διαφορές εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Lubuntu σε idle 55mb Ram, έτσι για να γουστάρουμε! screenshot please...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Υποστήριξη Synaptics Touchpad θα υπάρχει;Μπορεί να φαίνεται κουλό το ερώτημα αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις διανομές που υπάρχουν και σε καμία δεν δουλεύει το touchpad της Synaptics(netbook Turbo-X Escape); Τρέξε ένα live-cd να δεις. Προφανώς θα υπάρξει υποστήριξη όταν ενσωματωθούν οι drivers στον πυρήνα. Μέχρι τότε κάνε ένα γκουγκλάρισμα μήπως βρεις λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με μένα, έχω εγκαταστήσει την beta και ενώ την έχω σε SSD και δείχνει να φορτώνει σε 10sec μόλις περάσουν αυτά τα 10sec εμφανίζετε ο κέρσορας του ποντικιού αλλά όχι η επιφάνεια εργασίες η οποία δείχνει να αργεί να φορτώσει για άλλα 20sec. Στην Alpha 1 αυτό δεν γινόταν αλλά το παρατήρησα σε όλες τις άλλες A2 μέχρι Beta. Το κάνει και με τους open source drivers της nVidia αλλά και με τους restricted. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 screenshot please...! Νομίζω ότι κάπου εδώ είναι και το τέλος του Xubuntu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Και το official site για το lubuntu είναι εδώ http://lubuntu.net/ και καθώς είναι κοινοτική διανομή και δεν έχει καν την υλική υποστήριξη από την canonical χρειάζετε από όλους την βοήθεια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το lubuntu θα έπρεπε να είναι project της ίδιας της canonical και χαζομάρα τους που δεν το έχουν αγκαλιάσει ακόμα. Για το target group των pre-Pentium 4 με 256 MB μνήμη, ακόμα και το Xubuntu είναι βαρύ. Το Lubuntu μπορεί να "σκουπίσει" άνετα αυτό το market... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με μένα, έχω εγκαταστήσει την beta και ενώ την έχω σε SSD και δείχνει να φορτώνει σε 10sec μόλις περάσουν αυτά τα 10sec εμφανίζετε ο κέρσορας του ποντικιού αλλά όχι η επιφάνεια εργασίες η οποία δείχνει να αργεί να φορτώσει για άλλα 20sec. Στην Alpha 1 αυτό δεν γινόταν αλλά το παρατήρησα σε όλες τις άλλες A2 μέχρι Beta. Το κάνει και με τους open source drivers της nVidia αλλά και με τους restricted. Καμιά ιδέα? Blame nautilus, γιατι αυτος ζωγραφιζει το desktop στο gnome. Δοκιμασε να του κοψεις αυτη την δυνατοτητα με gconf-editor > apps > nautilus > preferences > [ ]show_desktop (το αποεπιλεγεις). Εκτος απο το desktop ο nautilus αναλαμβανει απο την 2,24 και μετα και το automount. Επισης, ενδεχεται καποιο απο τα οσα φορτωνονται στην εκκινηση ενος gnome-session να καθυστερει, πχ network manager applet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι κάπου εδώ είναι και το τέλος του Xubuntu.. ναι το φανταστηκα...πατα προτιμησεις και τικαρε την τελευταια επιλογη που εχει να σου δειχνει συνολικα την cached μνημη και δες ποσο θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ναι το φανταστηκα...πατα προτιμησεις και τικαρε την τελευταια επιλογη που εχει να σου δειχνει συνολικα την cached μνημη και δες ποσο θα δειξει... Τικαρισμένο είναι! Επίσης πρέπει να πω ότι έχει και το καλύτερο boot time που έχω δει σε κανονική διανομή. Βασικά σκότωσε και το fluxbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τικαρισμένο είναι!Επίσης πρέπει να πω ότι έχει και το καλύτερο boot time που έχω δει σε κανονική διανομή. Βασικά σκότωσε και το fluxbox. ναι ...βασικα ξετικαρισμενο δειχνει την cached:-(:lol:Aλλα και παλι 97 mb πιανει οποτε...μια χαρα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το cached που είναι αποθηκευμένο;Στην ram και αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το cached που είναι αποθηκευμένο;Στην ram και αυτό; ναι...απλα δεσμευει μερος της ram και δουλευει μεσα σε αυτο.Πχ δεσμευει 300 mb και απο αυτα χρησιμποιει πχ τα 60,ενω τα υπολοιπα μενουν σε ετοιμοτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Blame nautilus, γιατι αυτος ζωγραφιζει το desktop στο gnome. Δοκιμασε να του κοψεις αυτη την δυνατοτητα με gconf-editor > apps > nautilus > preferences > [ ]show_desktop (το αποεπιλεγεις). Εκτος απο το desktop ο nautilus αναλαμβανει απο την 2,24 και μετα και το automount. Επισης, ενδεχεται καποιο απο τα οσα φορτωνονται στην εκκινηση ενος gnome-session να καθυστερει, πχ network manager applet. Το δοκίμασα αλλά δεν αλλάζει τίποτα, κάποιο bag θα παίζει, θα το διορθώσουν με τα update ή με την beta 2, αναμονή, ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Αφηστε να βγει κανονικα λεω εγω ή release candinate... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.