linuxovios Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Κατεβάζω λέμε!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Κατεβάζω λέμε!!!!!!!!!!! me 2!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αμήν!!!:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έλα να βλέπουμε και είδηση στην πρώτη σελίδα! Για κάντε κίνηση οι μοντεράτορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Επιτέλους! Και μιας που έχω κανένα 30λεπτο ακόμη, να κάνω τις ερωτήσεις ανασφάλειας του αρχάριου; 1) Αυτό το iso θα το γράψω σε cd... έτσι; 2) Θα κάνει upgrade με boot από το cd? 3) Μήπως να κάνω format και νέο installation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Επιτέλους! Και μιας που έχω κανένα 30λεπτο ακόμη, να κάνω τις ερωτήσεις ανασφάλειας του αρχάριου; 1) Αυτό το iso θα το γράψω σε cd... έτσι; 2) Θα κάνει upgrade με boot από το cd? 3) Μήπως να κάνω format και νέο installation? Εγώ το 3 θα κάνω, όπως πάντα (έχω ξεχωριστό home partition). Αν θέλεις απλά upgrade γίνεται και χωρίς να κατεβάσεις το iso. Απλά πατάς alt+F2, γράφεις gksu update-manager -d και κάνει το upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δυστυχώς επειδή είμαι στο 9.04 μου προτείνει το 9.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μα βγήκε το iso... αλλά εγώ που είμαι με rc ούτε ένα update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Performance regressions with ext4 under certain workloads The default file system for installations of Ubuntu 10.04 LTS is ext4, the latest version in the popular series of Linux extended file systems. ext4 includes a number of performance tuning changes relative to previous versions such as ext3, the file system used by default up to Ubuntu 9.04. These generally produce improvements, but some particular workloads are known to be significantly slower when using ext4 than when using ext3. If you have performance-sensitive applications, we recommend that you run benchmarks using multiple file systems in your environment and select the most appropriate. Οταν κανουμε Install...στο συστημα αρχειων τι θα επιλεξουμε?....ext3 ή ext4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Βγήκεπροτιμήστε τα torrent http://www.ubuntu.com/getubuntu/downloadmirrors#bt Aπλά να πω πως ήμουν διστακτικός και δεν κρατιόμουν όταν έβγαινε μια νέα έκδοση.. αλλά τελικά τα τόρρεντ πάνε στο ΜΑΞ της ταχύτητας μου! Οπότε προτιμήστε τα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Οταν κανουμε Install...στο συστημα αρχειων τι θα επιλεξουμε?....ext3 ή ext4? ext4 γιατί έχει τρελά μεγαλύτερες επιδόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 το νεο ubuntu απλα τα σπαει...βελτιωμενο σε ολους τους τομεις, μολις εγινε install στο pc μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μ'αρέσει που θα περίμενα λίγο να δω πρώτα απόψεις άλλων για να το βάλω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δυστυχώς επειδή είμαι στο 9.04 μου προτείνει το 9.10 Κατέβασε το iso, κάψτο σε cd και κάνε clean install. 10.04 εδώ και λίγα λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δε με θελει το istall στην desktop εκδοση για 64bit....επιλεγω δοκιμη χωρις εγκατασταση (στις 3ις φορες που δοκιμασα το αρχικο μενου καθως και αυτο επιλογης γλωσσας μονο 1 φορα το εμφανισε...το ιδιο με χαρακτηριστικο σημα) για να κανω το dual και μου κολλαει αφου τελειωσει το φορτωμα σε μια μωβ οθονη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.