Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu Lucid Lynx 10.04 alpha, beta, rc

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επιτέλους!

Και μιας που έχω κανένα 30λεπτο ακόμη, να κάνω τις ερωτήσεις ανασφάλειας του αρχάριου;

1) Αυτό το iso θα το γράψω σε cd... έτσι;

2) Θα κάνει upgrade με boot από το cd?

3) Μήπως να κάνω format και νέο installation?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους!

Και μιας που έχω κανένα 30λεπτο ακόμη, να κάνω τις ερωτήσεις ανασφάλειας του αρχάριου;

1) Αυτό το iso θα το γράψω σε cd... έτσι;

2) Θα κάνει upgrade με boot από το cd?

3) Μήπως να κάνω format και νέο installation?

Εγώ το 3 θα κάνω, όπως πάντα (έχω ξεχωριστό home partition).

Αν θέλεις απλά upgrade γίνεται και χωρίς να κατεβάσεις το iso. Απλά πατάς alt+F2, γράφεις gksu update-manager -d και κάνει το upgrade.

Performance regressions with ext4 under certain workloads

The default file system for installations of Ubuntu 10.04 LTS is ext4, the latest version in the popular series of Linux extended file systems. ext4 includes a number of performance tuning changes relative to previous versions such as ext3, the file system used by default up to Ubuntu 9.04. These generally produce improvements, but some particular workloads are known to be significantly slower when using ext4 than when using ext3. If you have performance-sensitive applications, we recommend that you run benchmarks using multiple file systems in your environment and select the most appropriate.

Οταν κανουμε Install...στο συστημα αρχειων τι θα επιλεξουμε?....ext3 ή ext4?

Βγήκε

προτιμήστε τα torrent

http://www.ubuntu.com/getubuntu/downloadmirrors#bt

Aπλά να πω πως ήμουν διστακτικός και δεν κρατιόμουν όταν έβγαινε μια νέα έκδοση.. αλλά τελικά τα τόρρεντ πάνε στο ΜΑΞ της ταχύτητας μου! Οπότε προτιμήστε τα...

Δε με θελει το istall στην desktop εκδοση για 64bit....επιλεγω δοκιμη χωρις εγκατασταση (στις 3ις φορες που δοκιμασα το αρχικο μενου καθως και αυτο επιλογης γλωσσας μονο 1 φορα το εμφανισε...το ιδιο με χαρακτηριστικο σημα) για να κανω το dual και μου κολλαει αφου τελειωσει το φορτωμα σε μια μωβ οθονη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...