Προς το περιεχόμενο

Μπορώ Να Μεταφέρω Ένα iMac Από Αμερική Ελλάδα?

charlatan154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Apple καλυπτει την εγγυηση worldwide 10000%

Ναι, σε ένα ιδανικό κόσμο έτσι είναι, αλλά τι ακριβώς κάνεις με ένα χαλασμένο Mac στην Ελλάδα, αγορασμένο από έξω? Οι επιλογές είναι να το στείλεις ή στη Rainbow ή στην Αμερική. Η Rainbow θα σου παράσχει το ίδιο υψηλού επιπέδου σερβις της ακόμη κι αν δεν σου το πούλησε αυτή? Γιατί όσοι αγοράζουν από παραεισαγωγείς δεν τα πάνε στη Rainbow για επισκευή από όσο ξέρω, γιατί πολύ απλά δεν σου τα φτιάχνει. Εκτός αν κάνω λάθος..

Δημοσ.
ΟΚ για το ρεύμα αλλά όταν λες ότι η εγγύηση είναι διεθνής πιστεύεις πραγματικά ότι η Rainbow θα σε καλύψει σε περίπτωση βλάβης? Ή σκοπέυεις να το στείλεις Αμερική για επισκευή?

Φυσικα και θα σε καλυψει.

Δημοσ.

Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο :P

Macbook White από Αμερική (εκτός εγγύησης) το πήγα στην Document και μου άλλαξαν το πληκτρολόγιο που είχε "σπασμένους καρπούς" χωρίς χρέωση.

Και το MBP που έχω τώρα, πάλι από Αμερική το έφερα.

Δημοσ.

το πήγα στην Document και μου άλλαξαν το πληκτρολόγιο που είχε "σπασμένους καρπούς" χωρίς χρέωση.

Αλλο Document, αλλο Rainbow...

[ κι ας ειναι (τοσο) κοντα :lol: ]

Δημοσ.

E, εντάξει, ας το πάει στη Document. Εκεί κόλλησες;

Δημοσ.
Σε "χειρ-αποσκευή" δεν παίζει να περάσει??

καλα ρε σεις, τα θελετε και τα λετε κατι τετοια?????

παντως ενα 27'' σα χειραποσκευη θα ειχε πολυ γελιο.....

αντε να εξηγησεις στον ελεγχο, οτι "ε, ειπα να παρω τον υπολογιστη στην καμπινα να περασει η ωρα, ειναι και μεγαλη η πτηση!"

και να πετας και economy.....lol

Δημοσ.
παντως ενα 27'' σα χειραποσκευη θα ειχε πολυ γελιο.....

αντε να εξηγησεις στον ελεγχο, οτι "ε, ειπα να παρω τον υπολογιστη στην καμπινα να περασει η ωρα, ειναι και μεγαλη η πτηση!"

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αλλο Document, αλλο Rainbow...

[ κι ας ειναι (τοσο) κοντα :lol: ]

Ε ναι ρε παιδιά για την παγκόσμια εγγύηση λέμε αν ισχύει, όχι για τα καμώματα της Rainbow :)

Δημοσ.

Εγω παντως με ενα macbook φιλου, και 2 iPod δικα μου οταν παρουσιασαν προβλημα και τηλεφωνησα στη Rainbow μου ζητησαν απο το τηλεφωνο τα serial numbers, και μαλιστα για το ενα ipod ρωτησα την κοπελα: "Τι σημασια εχει το serial, ειναι apple", μου ειπε πως αν ειναι αγορασμενο εκτος Ελλαδος (συγγνωμη Ελλαδισταν), δεν μπορουν να το δεχτουν.

Αυτο πριν 2-3 χρονια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...