Προς το περιεχόμενο

Μπορώ Να Μεταφέρω Ένα iMac Από Αμερική Ελλάδα?

charlatan154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα παω Αμερικη και σκεφτομαι να φερω ενα imac 27'. μπορω να το κανω χωρισ να περασει τελωνειο? πρεπει να το βγαλω απο το κουτι του και να το βαλω σε θηκη για να μην το πιασουν? εχει φερει κανεισ κατι αναλογο απο Αμερικη?

• Super Moderators
Δημοσ.

αξίζει όμως, σε περίπτωση που πάθει κάτι τι θα κάνεις, θα το στείλεις πίσω USA?

μην ξεχνάμε και τα διαφορετικά volts στο ρεύμα της τροφοδοσίας...

Δημοσ.
πρεπει να το βγαλω απο το κουτι του και να το βαλω σε θηκη για να μην το πιασουν?

Aυτό εννοείται. Αλλίμονο να κρατήσεις και το κουτί του...

Δημοσ.
αξίζει όμως, σε περίπτωση που πάθει κάτι τι θα κάνεις, θα το στείλεις πίσω USA?

μην ξεχνάμε και τα διαφορετικά volts στο ρεύμα της τροφοδοσίας...

Κομπλε ειναι απο αυτα, δεν υπαρχει προβλημα..

Η εγγυηση ειναι worldwide και το τροφοδοτικο δουλευει και Αμερικη κ Ευρωπη, ειναι universal.

Μονο ενα ανταπτορακι θελει για το βυσμα του τροφοδοτικου.

Οποτε το μονο αγχος ειναι η μεταφορα!

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια... δηλαδη αν τον βαλω σε θηκη δεν θα εχω κανενα προβλημε ε? απο την αλη ομως αν πεταξουν την βαλιτσα πουθενα και παθει τιποτα? ειναι κ αυτο... τεσπα θα δω αν αξιζει να το κανω μαλλον οταν παω...

Δημοσ.

μαξιλάρι κάτω, ο ιμακ στα φενιζόλ, μαξιλάρι καλύπτουμε οτιδήποτε με ρουχα ολα τα κενά. δηλώνεις οτί ειναι και fragile και είσαι κομπλέ πάντα υπάρχει όμως ο κίνδυνος :)

• Super Moderators
Δημοσ.

να πεις ότι μιλάμε για 21.5αρι Mac άντε να το βάλεις σε "χειραποσκευή", αλλά το 27αρι? :P

Δημοσ.

Βαλίτσα κανονικά παιδιά με ρούχα γύρω-γύρω και fragile απ'έξω. Δεν θα πάθει τίποτα. Εννοείται φυσικά ότι στο security (Που δεν θα δεις όταν αναχωρείς από Αμερική) θα ανοίξουν την βαλίτσα και θα τον θέσουν σε λειτουργία προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν πρόκειται για "ύποπτη" συσκευή. Στην συνέχεια τον ξανατοποθετούν στην βαλίτσα μαζί με ένα σημείωμα "Security checked".

Don't worry. Όλα θα πάνε καλά. Με τον ίδιο τρόπο εν έτει 2003 είχα φέρει από Βοστώνη την πρώτη μου 19άρα Dell...

Δημοσ.

το 27? ελπιζω να εχεις μεγαλη βαλιτσα για να εχει χωρο να βαλεις κ μαξιλαρια... κ εγω το σκεφτικα μιας κ ταξιδευω καναδα συχνα αλλα δε το ρισκαρω...

Δημοσ.

εμενα μου εφεραν δωρο οταν ημουν αμερικη ps3 αγορασμενο απο ελλαδα (το αναποδο επρεπε να γινει αλλα μην το ψαχνετε...) κανονικα στο κουτι του,και οταν γυρισα ελλαδα το αμπαλαρισα κανονικα οπως ηταν πριν και το εφερε.

δεν τεθηκε κανενα θεμα σε καμια περιπτωση.

τωρα βεβαια δεν ειχε τον ογκο που θα εχει το 27ρη σου.κανονισε να εχεις μεγαλη και ευρυχωρη βαλιτσα ωστε να χωρεσει και να στριμωχτει με τα μαξιλαρια και να μην κουνιεται.

και επισης κανε τα κουμαντα σου με το βαρος που δικαιουσαι σε αποσκευες ετσι ωστε να μην πληρωσεις την διαφορα στην αεροπορικη εταιρια για υπερβαρο.

Δημοσ.

Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα το έβαζα σε βαλίτσα, σκέψου έστω την πιθανότητα κάτι να πάθει, θα τα κλαίς μετά τα λεφτάκια. Πάρτο από UK η από εδώ, που θα είναι σχεδόν σίγουρα τα πράγματα και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
Κομπλε ειναι απο αυτα, δεν υπαρχει προβλημα..

Η εγγυηση ειναι worldwide και το τροφοδοτικο δουλευει και Αμερικη κ Ευρωπη, ειναι universal.

Μονο ενα ανταπτορακι θελει για το βυσμα του τροφοδοτικου.

Οποτε το μονο αγχος ειναι η μεταφορα!

ΟΚ για το ρεύμα αλλά όταν λες ότι η εγγύηση είναι διεθνής πιστεύεις πραγματικά ότι η Rainbow θα σε καλύψει σε περίπτωση βλάβης? Ή σκοπέυεις να το στείλεις Αμερική για επισκευή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...