Προς το περιεχόμενο

Επίθεση αντιεξουσιαστών (?) στην Σώτη Τριανταφύλλου

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει, δεν ήταν νάνοι φασίστες ήταν. Καλύτερα τώρα;

Προβοκατορες ειναι. Ή στη χειροτερη, απιστευτα βλακες και αφελεις. Που δεν το νομιζω.

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...ποτέ δεν είπα όχι στις καλές καρδιές elven. Ούτε και πρόκειται να πω ναι όμως στην ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ταυτοποίηση του συγκεκριμένου γεγονότος (αύγωμα) με τα ντου των Χρυσαυγιτών.

Άμα εσύ αισθάνεσαι δικαιωμένος με αυτή, με γειά σου με χαρά σου.

Δεν σύγκρινα το αύγωμα με τα ντου των Χρυσαυγιτών.Σύγκρινα το αύγωμα με το σπρέυ πιπεριού στον ηθοποιό και με την διακοπή της συγκέντρωσης περι Μακεδονίας απο τους Χρυσαγίτες.

Μην τα μπερδεύουμε.

Για την ιστορία, θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ αντί να της πετάξω αυγά (πού δεν την ξέρω κι όλας, το 'παμε), να κάνω μια καθιστική διαμαρτυρία, μια ορθοστατική διαμαρτυρία, να φτιάξω πανώ με bold τις τυχόν ιστορίες που έχουν να της προσάψουν, να δώσω μια θεατρική παράσταση έξω από το βιβλιοπωλείο, με θέμα guess what, και γενικώς να πράξω κάτι πιο ευφάνταστο, ευρύτερης αποδοχής, ανθρωπινότερο, ευστοχότερο κτλκτλκτλ (για να μην πετάξω και το μπούμερανγκ και κάθομαι με τα χέρια στις τσέπες να το περιμένω κι όλας).

Στο παραπάνω συμφωνώ,η διαμαρτυρία με μη βίαιους τρόπους είναι η ιδανικότερη διαμαρτυρία.

Όπως είπα πρέπει οι ιδεολόγοι,σκεφτόμενοι κλπ να αρχίσουν να πράττουν τα πιστεύω τους,όχι άλλα στη θεωρία και άλλα στην πράξη

Δημοσ.

Ε όχι ρε συ Chris_85, τώρα δίνεις ΕΣΥ πατήματα.

Η ηλιθιότητα και ο βρασμός δεν περιορίζονται στα αυγά, ούτε στις απο καταβολής και θέσεως φασιστοσυνειδήσεις. Θεωρητικά μιλώντας πάντα, γιατί ούτε 'γω, ούτε και 'συ (ως φαίνεται) γνωρίζουμε στην τελική τον φάκελό τους. Η συγκεκλριμένη τους πράξη μόνο μας έχει γνωστοποιηθεί.

elven, δε σχολίασα τί έγραψες σήμερα, σχολίασα τί έγραψες στην πρώτη σελίδα του θρεντ.

Επίσης, προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει ούτε μισός χρυσαυγίτης (σαν πολύ τους έπιασα στο στόμα μου) που είναι υγειώς σκεπτόμενος και εκ δικαίου ορμώμενος, και αναλόγων στόχων κατευθυνόμενος.

Στην αντίπερα όμως όχθη πιστεύω πως όχι μόνο υπάρχουν σκεπτόμενοι κτλ, αλλά και -πρόσεξε, το ΠΟΣΟΣΤΟ τους, είναι συντριπτικά μεγαλύτερο έναντι των ανάλογου των ανεγκεφαλοειδών. Στην τελική, ενώ η φύση και η θέση των μεν είναι ο τραμπουκισμός, των δε είναι αντιστρόφως ανάλογα μια δικαιότερη κοινωνία. Το να αμαυρώνεται όλο αυτό το καλόν από τους λίγους, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο - και όχι, δεν το παίρνω αψήφιστα, αν νομίζεις πως το κάνω.

Δημοσ.

Σιγουρα δεν γνωριζουμε το φακελο τους. Γνωριζουμε ομως πλεον πολυ καλα ποια ειναι η κυρια, γνωριζουμε την πορεια που θα ακολουθησει απο δω και περα, γνωριζουμε ποσο πιο βαρυνουσα θα ειναι η αποψη της απο δω κ εμπρος, γνωριζουμε πολυ καλα αν την ωφελησε ή οχι το γεγονος που ελαβε χωρα.

Εκτος αν υπαρχει κανεις απο δω μεσα που πιστευει οτι η γυναικα δεν αποζητουσε εναγωνιωδως δημοσιοτητα και προβολη.

Ερωτημα 1ο: Την εβλαψε ή την ωφελησε το συγκεκριμενο συμβαν?

Ερωτημα 2ο: Με ποιον πολιτικο σχηματισμο θα κατεβει στις επομενες εκλογες η ''κυρια''?

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ απλά έγραψα ότι δεν ήταν ντε και καλά προβοκάτορες. Ξέρω 'γω; Μπορεί και να ήταν. Εσύ γράφεις πως ηλίθιοι δεν υπάρχουν απ' τη μεριά των αυγών. Κι εγώ αντιτείνω ότι μια χαρά ηλίθιοι υπάρχουν (μη σχολιάσω δλδ την εγγενή τάση που ανέκαθεν είχαν και διατηρούν, οι "αριστεριστικές" παρατάξεις, να μη κάνουνε χωριό, και να κάνει ο καθ' εις ό,τι του κατεβάσει η κούτρα του, η ενίοτε κλούβια σαν τ' αυγά που πετάχτηκαν)

Δημοσ.

elven, δε σχολίασα τί έγραψες σήμερα, σχολίασα τί έγραψες στην πρώτη σελίδα του θρεντ.

Στην οποία γράφω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έγραψα και σήμερα :-)

Δημοσ.

Εκτος αν υπαρχει κανεις απο δω μεσα που πιστευει οτι η γυναικα δεν αποζητουσε εναγωνιωδως δημοσιοτητα και προβολη.

Ερωτημα 1ο: Την εβλαψε ή την ωφελησε το συγκεκριμενο συμβαν?

Ερωτημα 2ο: Με ποιον πολιτικο σχηματισμο θα κατεβει στις επομενες εκλογες η ''κυρια''?

Είσαι λάθος σε αυτα...

Οχι δεν ηταν προβοκάτορες, ηταν ηλίθιοι. Μπορεί το ποσοστό των ηλιθίων που υπάρχει στην μεριά μας είναι πάρα πολύ μικρο. Αλλα υπάρχουν.

Και ξέρεις γιατί ειναι ηλίθιοι? Γιατί έδωσαν αφορμή στον καθέναν να τα κάνει αχταρμά και να μας συγχέουν ολους, με τους φασίστες!

Οπως έγραψα και στο πρώτο μου ποστ, κάποια γρουπούσκουλα υποτιθέμενων συντρόφων εχουν φτιάξει τα μαγαζάκια τους.

Ασε, ειναι πολύ μεγάλη ιστορία, με καταστάσεις.

Δημοσ.
Στην οποία γράφω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έγραψα και σήμερα :-)

...όχι....

afentiko7, επειδή με έπιασες στο quote σου, άλλαξε ρε συ πρώτα nickname, τουλάχιστον για χάρη του παρόντος θρεντ,

και μετά άμα είναι προχωρώ και σε σχολιασμούς (ναι, μη φας) των πχ

ναι αλλά για τα στείτζ δεν σε είδα να παίρνεις θέση. Αλλά ξέχασα, οι στέιτζερς είναι καλόπαιδα που διορίστηκαν χωρίς καν να έχουν πτυχίο. Δουλειά μόνο στους μαστεράδες.

γιατί είμαι παλαιολιθικός κι ανακατεύομαι ρε γαμώτ

Δημοσ.

Αυτό έγραψα.

Αναφέρω ένα συγκεκριμένο γεγονός για να κάνω σύκγριση,λέω την πράξη τους φασιστική και τους ίδιους φασίστες.

Άσχετα με το τι υποτίθεται ότι πιστεύουν όταν καταφεύγουν σε φασιστικούς τρόπους και φασιστικές πράξεις μπαίνει η ταμπέλα.

Και αναφέρομαι πάντα για συγκεκρινα γεγονότα,δεν τσουβάλιασα ολόκληρο τον χώρο

Θυμάμαι τον σάλο που είχαν προκαλέσει κάτι Χρυσαυγίτες που είχαν μπουκάρει σε μια συνέλευση περι Μακεδονων,Σκοπίων κτλ κτλ.

Φασίστες εννοείται,δεν το λέω ειρωνικά.

Αλλά το να μπουκάρεις,να πετάξεις αυγά,να ζητάς την αποχώρηση απο την αίθουσα και την αποχώρηση απο τα Εξάρχεια λόγω διαφορετικών απόψεων έχει μια επαναστατίλα μέσα,δεν είναι φασιστικό,με τπτ λέμε.

Απλά το θυμήθηκα τώρα,επειδή θυμήθηκα και το "πέσιμο" που έφαγε ένα μέλος εδώ σε άλλο θέμα όταν μίλησε περι φασιστών και στις δυο μεριές,δεν είναι φασίστες-επαναστάτες είναι,lol

Δημοσ.

"Άσχετα με το τι υποτίθεται ότι πιστεύουν όταν καταφεύγουν σε φασιστικούς τρόπους και φασιστικές πράξεις μπαίνει η ταμπέλα", οπότε, πέταγμα αυγών, δίπλα-δίπλα με το βίντεο των "πατριωτών" Χρυσαυγιτών ("το ίδιο όμως ακριβώς λέμε!" ...ή κάπως έτσι - δε θα το ψάξω...)

'Νταξει ρε elven, αφού προτιμάς στο βωμό της ακεραιότητάς σου, να θυσιάζεις αυτό που τελικά αναρωτιέμαι (πλέον) αν θυσιάζεις, με τέτοιο σκεπτικό, μείνε ακλόνητος, και μην το επαναδιαπραγματεύεσαι με 'σενα, πάνω απ' όλα.

Εγώ πάντως, μια φορά, θα το σκεφτόμουν μερικές βδομάδες πριν το ποστάρω/σχολιάσω.

Δημοσ.
Τα αδικαιολόγητα είναι να ζητάς άδεια από το κάθε αριστερό φασιστάκι προτού εκφράσεις άποψη επειδή υποτίθεται ότι παίζεις "στην έδρα του".

...[...]...

Όταν κάψανε οι φανατίλες παραθρησκευτικοί τα βιβλία του Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, κανείς από όσους βρεθήκαμε εκεί δεν απειληθήκε, ούτε καν με αυγά. Βία, όμως, χυδαία, φασιστική και αδικαιολόγητη βία ήταν. Βία είναι και όταν ο κάθε αυτόκλητος υπερασπιστής του σωστού, δημοκρατικού, αναρχικού ή όποιας άλλης πνευματικής παπάντζας ωθεί το φασισμό του, σπάζει το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη. Το έχω ξαναγράψει, όποιος νομίζει πως ο φασισμός είναι προίκα και αποκλειστικό κουσούρι της μιας πλευράς, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Θαυμάσιο post.

Δημοσ.
"Άσχετα με το τι υποτίθεται ότι πιστεύουν όταν καταφεύγουν σε φασιστικούς τρόπους και φασιστικές πράξεις μπαίνει η ταμπέλα", οπότε, πέταγμα αυγών, δίπλα-δίπλα με το βίντεο των "πατριωτών" Χρυσαυγιτών ("το ίδιο όμως ακριβώς λέμε!" ...ή κάπως έτσι - δε θα το ψάξω...)

'Νταξει ρε elven, αφού προτιμάς στο βωμό της ακεραιότητάς σου, να θυσιάζεις αυτό που τελικά αναρωτιέμαι (πλέον) αν θυσιάζεις, με τέτοιο σκεπτικό, μείνε ακλόνητος, και μην το επαναδιαπραγματεύεσαι με 'σενα, πάνω απ' όλα.

Εγώ πάντως, μια φορά, θα το σκεφτόμουν μερικές βδομάδες πριν το ποστάρω/σχολιάσω.

Δεν θα το παλέψω άλλο,προφανώς έχεις σχηματίσει άποψη οπότε ότι και να γράψω χαμένο θα πάει.

Το ίδιο ακριβώς λέμε είναι τα δύο αυτά γεγονότα,το ότι ο ένας διαβάζει Μπακούνιν και ο άλλος Χίτλερ,το ότι ένας λέει η βία είναι λύση και ο άλλος η Λία είναι Βίσση δεν κάνει την πράξη τους διαφορετική.Ίδια είναι.

Και στα δύο έγινε διακοπή της συγκέντρωσης με το έτσι θέλω,και στα δύο χρησιμοποιήθηκε βία,και στα δύο ζητούσαν διωγμό απο την περιοχή ,υποτίθεται άνθρωποι αντίθετων χώρων που έκαναν τα ίδια πράγματα.

Τώρα εσύ προσπαθείς να βγάλεις ότι σύγκρινα το αύγωμα με τον διωγμό μεταναστών απο τις παιδικές χαρές,ε τι να συζητήσω,τέρμα

Δημοσ.

elven, το ξέρεις το στατιστικό που λέει ότι τα 8 στα 10 αυτοκινητιστικά έχουν νεκρούς που ήταν καπνιστές, άρα το κάπνισμα σκοτώνει

Δημοσ.

Όχι αλλά μου κάνει χαριτωμένο κι ευφάνταστο. Ο εμπνευστής του είναι προφανώς ιδιοφυής, όπως ελπίζω και τα υπόλοιπα πονήματά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...