Προς το περιεχόμενο

Επίθεση αντιεξουσιαστών (?) στην Σώτη Τριανταφύλλου

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει συμβολική βία.

Yπάρχει όμως βία με συμβολισμό.

@MIDI MILIZ

Προσπαθείς να βάλεις έναν "χώρο" σε ένα "καζάνι" ποιόν "χώρο" όμως...

αυτόν που ζει και υπάρχει από μια πολυποικιλότητα...

...έχεις δει σε κάποιον άλλον χώρο ...τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις για το ίδιο θέμα;...

...τόσες διαφορετικές οπτικές και πρακτικές ;....

Σε έναν χώρο που υπάρχουν ...και εκμεταλλευτές (...πάσης φύσεως....)...και ρουφιάνοι ...και εγκάθετοι ...και ασφαλίτες ακόμα ακόμα....

Υπάρχουν μέσα στον "χώρο"τακτικές μη βίας.... εώς ένοπλες ....και ...ποιοί είναι αυτοί που έχουν δίκιο ; Που αρχίζει η επαναστατικότητα ...και που τελειώνει ;... σε ανθρώπους που έχουν εκτός των άλλων ...και άλλη οπτική .

O Tσουτσουβής ήταν επαναστάτης ή τρομοκράτης ;

O Τσε αν ζούσε τι θα έκανε μέσα στην παγκοσμιοποίηση ;

Δες αυτό το video μέχρι το 0.18 και πες μου τι σε χάλασε [ame=http://http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w]http://http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w[/ame]...για να καταλάβεις τις οπτικές ...που λέμε...:-)

Μέσα λοιπόν σε αυτό τον "χώρο" ...που είναι σαν κινούμενη άμμος, υπάρχουν ...τα πάντα ...ακόμα ακόμα και η καλλιτεχνική νομενκλατούρα που κάνει το ίδιο λάθος με΄σένα ...καλουπώνει σε νόρμες,...αμ δε ...δεν γίνεται και δεν γίνεται γιατί αυτή είναι η ....ευχή και η κατάρα ...αυτου του χώρου, οπως προέγραψα.

Σε τιμώ ...για αυτό που δήλωσες πως δεν είσαι ....και σε παρακαλώ αυτά που γράφω ...να τα δεις μόνο φιλικά.:-)

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Y

Μέσα λοιπόν σε αυτό τον "χώρο" ...που είναι σαν κινούμενη άμμος, υπάρχουν ...τα πάντα ...ακόμα ακόμα και η καλλιτεχνική νομενκλατούρα που κάνει το ίδιο λάθος με΄σένα ...καλουπώνει σε νόρμες,...αμ δε ...δεν γίνεται και δεν γίνεται γιατί αυτή είναι η ....ευχή και η κατάρα ...αυτου του χώρου, οπως προέγραψα.

Σωστή η sos! :-)

Δημοσ.
Δηλαδη απο ποιο σημειο και μετα μπορει καποιος να θεωρηθει εγκληματιας εκφραζοντας τη δυσαρεσκεια του σε δημοσιο προσωπο; Ποιο ειναι το οριο; Που το εχεις καθορισει; Ειναι ας πουμε να ερθω να σε φτυσω, να ερθω σε κανω ασηκωτο στο ξυλο, να σου κανω μονιμη εγκεφαλικη βλαβη ή τελος να σε στειλω να δεις τα ραδικια αναποδα; Που ειναι η γραμμη που βαζεις με με ποιο κριτηριο τη βαζεις;

Απο την αλλη, πως ειναι δημοσιο προσωπο οταν δεν την ξερει ουτε η μανα της;

Και για να μην εχεις αμφιβολιες, την ξερει και η μανα της, και χιλιαδες αλλοι που εχουν διαβασει τα βιβλια της (ισως εσυ δεν ετυχε, κι εγω ελαχιστα εχω περασει), αλλα απλα για να ξερεις:

Ε τώρα τι να σου πω;Άμα λες εγκληματία όποιον φτύνει δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε ποτέ όμως.

Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε :-)

Αυτό που είπες για δημόσιο πρόσωπο και δεν την ξέρει και η μάνα της είναι για πολλά lol όμως.

Πές μου ότι το ένα αναιρεί το άλλο.Και πες μου και ότι ξέρεις όλα τα δημόσια πρόσωπα της Ελλάδας!Αν μου πείς ποιός είναι ο Δήμαρχος Αλμυρού σε λιγότερο από ένα λεπτό υποκλίνομαι!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τόσες φτηνές δικαιολογίες για να καλυφτούν τα αδικαιολόγητα, καιρό είχα να διαβάσω.

Δημοσ.
Ε τώρα τι να σου πω;Άμα λες εγκληματία όποιον φτύνει δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε ποτέ όμως.

Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε :-)

Αυτό που είπες για δημόσιο πρόσωπο και δεν την ξέρει και η μάνα της είναι για πολλά lol όμως.

Πές μου ότι το ένα αναιρεί το άλλο.Και πες μου και ότι ξέρεις όλα τα δημόσια πρόσωπα της Ελλάδας!Αν μου πείς ποιός είναι ο Δήμαρχος Αλμυρού σε λιγότερο από ένα λεπτό υποκλίνομαι!

Εγω εγκληματια λεω οποιον κανει κακο (μικρο η μεγαλο) σε καποιο συνανθρωπο του. Οταν δε, παραλληλα παραβαινει και το νομο, τοτε δεν εχω λογο να τον πω αλλιως.

Εσυ εισαι που δεν απαντας ποια ειναι η γραμμη που πρεπει απο κει και περα να λεμε καποιον εγκληματια, ενω πριν απο αυτη να τον ονομαζουμε προσβεβλημενο που ασκει το δικαιωμα του (?) να ξεπλυνει την προσβολη του με καποια πραξη. Μεχρι ποια πραξη λοιπον δεν ειναι, και απο ποια πραξη και πανω αρχιζει να ειναι;

Δημοσ.

Ποια είναι τα αδικαιολόγητα;

Το ότι γράφει κάποιος ότι ηλιθιότητα του κατέβει εναντίον άλλων ανθρώπων,ολόκληρη προπαγάνδα της μπούρδας εναντίων τους και πηγαίνει να μείνει στην ίδια περιοχή με τους ανθρώπους αυτούς;Και οι άνθρωποι αυτοί τον λιντσάρουν;

Πες μου σε ποιά φανταστική χώρα ή περιοχή ή χώρο δεν θα γινόταν το ίδιο.

Δημοσ.
Τόσες φτηνές δικαιολογίες για να καλυφτούν τα αδικαιολόγητα, καιρό είχα να διαβάσω.
Είδες ; Tο καταφέραμε κι αυτό ...:-)
Δημοσ.
Εσυ εισαι που δεν απαντας ποια ειναι η γραμμη που πρεπει απο κει και περα να λεμε καποιον εγκληματια, ενω πριν απο αυτη να τον ονομαζουμε προσβεβλημενο που ασκει το δικαιωμα του (?) να ξεπλυνει την προσβολη του με καποια πραξη. Μεχρι ποια πραξη λοιπον δεν ειναι, και απο ποια πραξη και πανω αρχιζει να ειναι;

Δεν υπάρχει κάποια γραμμή ρε φίλε.Εγώ εγκληματία μπορεί να λέω και όποιον οδηγάει μεθυσμένος.Αυτόν που έφτυσε κάποιον άλλο επειδή ένιωσε προσβεβλημένος εγκληματία δεν τον λέω.Άξεστο ίσως.

Δεν βγάζει άκρη φίλε.Αυτό ακριβώς που είπες.Έχουμε διαφορετικές γραμμές και δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα αδικαιολόγητα είναι να ζητάς άδεια από το κάθε αριστερό φασιστάκι προτού εκφράσεις άποψη επειδή υποτίθεται ότι παίζεις "στην έδρα του". Αλλά, αν κρίνω από τα ουτοπικά που γράφεις στο thead τις ΑΕΚ για το πώς θα εξασφάλιζες χρήματα σπάζοντας εγγυημένα συμβόλαια παικτών (δηλαδή όταν αποδεδειγμένα αδυνατείς να συλλάβεις στοιχειώδεις έννοιες αμοιβαία συμπεφωνημένων επαγγελματικών συμβάσεων) νομίζω ότι θα ήταν παράλογο εκ μέρους μου να περιμένω να σεβαστείς αόριστες και νεφελώδεις έννοιες όπως σεβασμός απόψεων. Να δεις τι έλεγε ο Βολταίρος...

Όταν κάψανε οι φανατίλες παραθρησκευτικοί τα βιβλία του Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, κανείς από όσους βρεθήκαμε εκεί δεν απειληθήκε, ούτε καν με αυγά. Βία, όμως, χυδαία, φασιστική και αδικαιολόγητη βία ήταν. Βία είναι και όταν ο κάθε αυτόκλητος υπερασπιστής του σωστού, δημοκρατικού, αναρχικού ή όποιας άλλης πνευματικής παπάντζας ωθεί το φασισμό του, σπάζει το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη. Το έχω ξαναγράψει, όποιος νομίζει πως ο φασισμός είναι προίκα και αποκλειστικό κουσούρι της μιας πλευράς, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Αλλά, αν φτάσουμε να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα άσκησης βίας στον κάθε τραμπούκο που του θίγονται τα (ιδεολογικά ή θρησκευτικά) ιερά και όσια, τότε έχουμε πάρει το δρόμο προς τη Νέα Ιερά Εξέταση. Το αν ο αρχιερέας αυτού του κολαστηρίου θα ονομάζεται Καρδινάλιος ή Σύντροφος έχει ελάχιστη σημασία (και για όσους σάπισαν στα γκουλάγκ της Σιβηρίας, είχε ελάχιστη διαφορά).

Τέλος πάντων, μάταια τα γράφω όλα αυτά, διάβασα τόσα τραγικά πράγματα από ηλικιακά νέους αλλά πνευματικά υπερήλικες ανθρώπους, που ειλικρινά δεν έχω άλλο κουράγιο. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Πέρα από την πράξη καθαυτή (η οποία όπως είπα είναι καταδικαστέα), να αναλύσουμε λίγο κάποιες απόψεις;

Επειδή βλέπω πως η ρίψη φαγώσιμων (είτε αυγών, είτε γιαουρτιών, είτε ακόμα και τοματών) πάει να εξισωθεί με δολοφονία. Σας πείραξε που ρίξανε αυγά στην Τριανταφύλλου για χ, ψ λόγους. Όταν ρίχνουν γιαούρτια στον ζορό ή τον Κούγια ή έναν δημοσιογράφο σας πειράζει το ίδιο; Τις περιπτώσεις αυτές τις θεωρείτε εγκληματικές ενέργειες ή όχι;

Απαντήστε μόνο όσοι θέλετε να εκτεθείτε.

Δημοσ.

slipknot την επομενη φορα που θα κυκλοφορησεις με κοκκινη μπλουζα και σε πετυχουμε στο συνταγμα θα φας ξυλο μεχρι αηδιας και αυγα με αλευρι να γουσταρεις επειδη εμεις ειμαστε επαναστατες και δε γουσταρουμε να βλεπουμε ατομα να περπατανε με κοκκινες μπλουζες στο συνταγμα καταλαβες? τι? ειναι δικαιωμα σου να κυκλοφορεις οπου θες με κοκκινη μπλουζα? τι λε ρε.. αυτο που σου λεω εγω ΕΞΩ οι πουλημενοι απο το συνταγμα η σωστη δημοκρατια ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ο λογος μου 'η τπτ αλλο...

τελικα ο χειροτερος φασιστας ειναι ο αριστερος φασιστας. .γιατι ο φανατισμος του και ο μηδενικος τροπος σκεψης του τον κανει το τελειο αβουλο υποχειριο. να χαιρεστε την δημοκρατια σας αριστεροι. οτι δε μας αρεσει = προπυλακισμος, τραμπουκισμος κτλ κτλ.. καταταλλα γιατι μωρε μας πετανε δακρυγονα? επειδη καιμε αυτοκινητα και περιουσιες? μα καλα? δε μας δινει το δικαιωμα αυτο η "δημοκρατια"

Δημοσ.

Ειναι πραγματικα αξιεπαινη η προσπαθεια να μειωσουμε το περιστατικο ως μη γενομενο σχεδον "απλα επειδη επεσαν γιαουρτια". Φαινεται οι απειλες κατα της ζωης της ειναι ασημαντες.

Και επισης συνεχιζετε με πολυ πλαγιους τροπους και λαθος παραληλισμους να αποκρυψετε το σκοπο της πραξης, παραληλιζοντας την με αλλες πραξεις με τελειως διαφορετικο νοημα.

Σκοπος πραξης κατα της Σωτης (συμπεριλαμβανομενων απειλων κατα ζωης): Φιμωση-λογοκρισια.

Σκοπος γιαουρτωματος ζορο/Κουγια: Κανενας, πλην εμπορικης εκμεταλευσης της σκηνης απο τα μιντια και προσωπικης προβολης του "ηρωα" (γραφικου συμπληρωνω εγω) γιαουρτα.

Επισης αλλο να σε γιαρτωνει ενας παππους μπροστα στους μπραβους σου και αλλο να σου πετανε αυγα 7 μαντραχαλοι αναρχικοι ενω εισαι ανυπερασπιστος. Στη πρωτη περιπτωση βλεπεις το παππου και γελας, στη δευτερη περιπτωση ανησυχεις για τη ζωη σου στην καλυτερη των περιπτωσεων και μπαινεις σε σκεψεις για το αν πρεπει να ξαναμιλησεις... Μη τα παρομοιαζουμε ετσι ελαφρα τη καρδια.

Οσο για τα αυγα και τα γιαουρτια στον Κουγια η το ζορο:

Με φθηνους και γραφικους ανθρωπους ασχολουνται οι φθηνοι. Ποσο μαλλον για να φτασεις στο σημειο να τους γιαουρτωσεις.

Η Σωτη δε νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια των γραφικων/φθηνων. Μιλαμε για συγγραφεα-διανοουμενη. Δεν μιλαμε για πρωην σκυλου, ουτε για celebity και μελος του star system.

Οποτε το κοινο που ασχολειται μαζι της a priori εχει διαφορετικο επιπεδο απο αυτο που θα ασχοληθει με τον Κουγια και τον ζορο. Και κατα συνεπεια ειναι και διαφορετικοι οι λογοι γιαουρτωματος (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ, στους λογους-σκοπους της πραξης και οχι στο πως απογειωθηκε το γιαουρτι απτο χερι του δραστη).

Δημοσ.
Τα αδικαιολόγητα είναι να ζητάς άδεια από το κάθε αριστερό φασιστάκι προτού εκφράσεις άποψη επειδή υποτίθεται ότι παίζεις "στην έδρα του". Αλλά, αν κρίνω από τα ουτοπικά που γράφεις στο thead τις ΑΕΚ για το πώς θα εξασφάλιζες χρήματα σπάζοντας εγγυημένα συμβόλαια παικτών (δηλαδή όταν αποδεδειγμένα αδυνατείς να συλλάβεις στοιχειώδεις έννοιες αμοιβαία συμπεφωνημένων επαγγελματικών συμβάσεων) νομίζω ότι θα ήταν παράλογο εκ μέρους μου να περιμένω να σεβαστείς αόριστες και νεφελώδεις έννοιες όπως σεβασμός απόψεων. Να δεις τι έλεγε ο Βολταίρος...

Αυτή όντως είναι επιχειρηματολογία.

Να πως ένας γραπτός λόγος γίνεται προκλητικός με επιχειρήματα που δεν στέκουν και απλά και μόνο αυτός που τα γράφει νομίζει ότι είναι σωστά και αποδεδειγμένα κιόλας.Με bold οι εκφράσεις που τον κάνουν προκλητικό.

[offtopic]Κάθε Γενάρη υπάρχει μεταγραφική περίοδος.Αν δεν υπάρχει αμοιβαία κτλ κτλ ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και δεν μπορείς να τον πουλήσεις.Ποδοσφαιριστές με αμοιβαία συμφωνημένες κτλ κτλ πουλάς...Τώρα για το ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να σπάσεις ένα συμβόλαιο χωρίς μεταγραφή..Ε υπάρχουν..[/offtopic]

Εγώ τι να πω που αδυνατείς να συλλάβεις το ύφος και την σοβαρότητα εκείνου του post!

Όταν κάψανε οι φανατίλες παραθρησκευτικοί τα βιβλία του Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, κανείς από όσους βρεθήκαμε εκεί δεν απειληθήκε, ούτε καν με αυγά. Βία, όμως, χυδαία, φασιστική και αδικαιολόγητη βία ήταν. Βία είναι και όταν ο κάθε αυτόκλητος υπερασπιστής του σωστού, δημοκρατικού, αναρχικού ή όποιας άλλης πνευματικής παπάντζας ωθεί το φασισμό του, σπάζει το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη. Το έχω ξαναγράψει, όποιος νομίζει πως ο φασισμός είναι προίκα και αποκλειστικό κουσούρι της μιας πλευράς, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Δίκαιο έχεις.Δεν λέει κανείς ότι δεν είναι βια όσα γίνανε.Αυτό που λέω(και δεν ξέρω αν αδυνατείς επειδή αποδεδειγμένα κτλ κτλ..:P) είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία όλα αυτά τα προκάλεσε.Εκτός του προκλητικού περιεχομένου του άρθρου της,είχε και το θράσος να μένει μαζί με αυτούς τους ανθρώπους.Και σε ρωτώ...Με άλλο ένα αστείο παράδειγμα..Δημοσιεύει αύριο κάποιος χρήστης του insomnia ένα άρθρο στον τύπο.Το οποίο άρθρο είναι και τελείως αβάσιμο και τελείως προκλητικό και τελείως υποτιμητικό,με επειχηρήματα όμως(το αν στέκουν δεν μας απασχολεί !) για τον ισότοπο του insomnia.Αυτός ο χρήστης ξέρετε και ξέρουμε ποιος είναι όλοι την μεθεπόμενη μέρα και συνεχίζει να γράφει και να εκφέρει άποψη εδώ μέσα.Ποια θα είναι η απολύτως φυσιολογική αντίδραση της κοινότητας απέναντί του;

Αλλά, αν φτάσουμε να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα άσκησης βίας στον κάθε τραμπούκο που του θίγονται τα (ιδεολογικά ή θρησκευτικά) ιερά και όσια, τότε έχουμε πάρει το δρόμο προς τη Νέα Ιερά Εξέταση. Το αν ο αρχιερέας αυτού του κολαστηρίου θα ονομάζεται Καρδινάλιος ή Σύντροφος έχει ελάχιστη σημασία (και για όσους σάπισαν στα γκουλάγκ της Σιβηρίας, είχε ελάχιστη διαφορά).

Ωραία όλα αυτά.Ιδανικά.Δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν το δικαίωμα άσκησης βίας και όλα μια χαρά.Συμφωνούμε.Για το αν είναι απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη αυτή η αντίδραση,από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή αφού έχει γράψει όλα όσα έχει γράψει για τους διπλανούς της πηγαίνει να μείνει μαζί τους υπάρχει η διαφωνία.Η γνώμη μου είναι ότι η γυναίκα αυτή εσκεμμένα προκαλεί,και από τη στιγμή που προκαλεί,και δεν πρόκειται να την συμμεριστώ και είμαι και απολύτως σίγουρος ότι όλο αυτό το σκηνικό είχε σαν στόχο.

Τέλος πάντων, μάταια τα γράφω όλα αυτά, διάβασα τόσα τραγικά πράγματα από ηλικιακά νέους αλλά πνευματικά υπερήλικες ανθρώπους, που ειλικρινά δεν έχω άλλο κουράγιο. Καλή συνέχεια.
Δημοσ.

Δεfreedubus Μουζουράκης λέγεται ο ηθοποιός και είναι η όλη συζήτηση στο θέμα Εθνικές Εορτές.

Μόνο που εγώ, ας πούμε, αναρωτιέμαι πόση βία είναι τα αυγά, εκτός και αν μιλάμε για βραστά...(ή στις μασχάλες)

Και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.

Σε πάω γιατί άλλα λες στο άλλο θέμα.Αναρωτιέμαι πόση βία είναι το σπρέυ πιπεριού :)

Θα δεχτώ ότι προκάλεσε και τα έπαθε,λίγα έπαθε,έπρεπε να φάει κι άλλα αυγά ΜΟΝΟ εάν τα ίδια άτομα που γράφουν τα παραπάνω γράψουν τα ίδια και για τον Μουζουράκη.

Η γνώμη αυτών που υποστηρίζουν ότι έπαθε γιατί προκάλεσε άρα καλά έπαθε όπως του nikos21aek ποια είναι για το άλλο θέμα;

Νίκο;

Απαντήστε όσοι θέλετε να εκτεθείτε(slpknot σ έκλεψα :P)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=MRr6onFd-jI&feature[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...