ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σε αυτό το δούναι-λαβείν, γεγονός. Οκ τώρα? Διάβασες το πρώτο μου ποστ? Και δεν νομίζω οσο καιρό γράφω εδώ, να εχω δώσει τέτοια εντύπωση...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μην αρπαζεσαι επειδη ζητω να διευκρινηστουν καποια πραγματα για αποφυγη παρεξηγησεων.
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δεν αρπάζομαι με κανέναν και με τίποτα απο το νετ. Αλλα εχω κάποιες ευαίσθητες χορδές ως προς τις ελευθερίες όλων. Άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τις απόψεις τους.
@@sos@@ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 " Ιδεολόγοι; Τραμπούκοι ιδεολόγοι της βίας. Επτά αντικοινωνικοί, σε μια κοινωνία αληλεγγύης, ελευθερίας, ανοχής. Επτά νάνοι." Δεν συμφωνώ, με αυτό,γιατί επτά νάνοι; Nάνοι θα ήταν αν πήγαιναν στα μουλωχτά με σκοπό να κάνουν κακό, αυτοί όμως δεν έκαναν αυτό.... Αυτοί μπήκαν σε έναν χώρο, με τα πρόσωπα τους να φαίνονται φωνάζοντας το οτι θα πρέπει να πάει στο κολωνάκι να μιλήσει,και κατόπιν τις πέταξαν αυγά,αυγά σαν συμβολικό και μόνο χτύπημα . Μπορεί ...εγώ ...να μην συμφωνώ για τον στόχο που είχε αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης ...αλλά για μένα δεν είναι νάνοι.-
Erwdios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 " Ιδεολόγοι; Τραμπούκοι ιδεολόγοι της βίας. Επτά αντικοινωνικοί, σε μια κοινωνία αληλεγγύης, ελευθερίας, ανοχής. Επτά νάνοι." Δεν συμφωνώ, με αυτό,γιατί επτά νάνοι; Nάνοι θα ήταν αν πήγαιναν στα μουλωχτά με σκοπό να κάνουν κακό, αυτοί όμως δεν έκαναν αυτό.... Αυτοί μπήκαν σε έναν χώρο, με τα πρόσωπα τους να φαίνονται φωνάζοντας το οτι θα πρέπει να πάει στο κολωνάκι να μιλήσει,και κατόπιν τις πέταξαν αυγά,αυγά σαν συμβολικό και μόνο χτύπημα . Μπορεί ...εγώ ...να μην συμφωνώ για τον στόχο που είχε αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης ...αλλά για μένα δεν είναι νάνοι.- Εαν λοιπόν αύριο, μπω εγώ στη δουλειά σου, με το πρόσωπό μου να φαίνεται και σου τρίψω μισό κιλό φέτα στα μούτρα, σε λούσω με 2 νωπά γιαουρτάκια και σου απλώσω και ένα κιλό Φιλαδέλφεια στο σβέρκο σαν συμβολικό και μόνο χτύπημα επειδή διάβασα αυτά που γράφεις στο insomnia και δεν συμφωνώ, θέλω να πας να τα γράψεις στο adslgr.com, δεν είμαι κατακριτέος, σωστά? Μπορεί βέβαια κι εγώ να μη συμφωνώ για τον στόχο που θα έχει ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης... αλλά αφού θα τα έχω καλά με τη συνείδησή μου , τι με νοιάζει?
@@sos@@ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εαν λοιπόν αύριο, μπω εγώ στη δουλειά σου, με το πρόσωπό μου να φαίνεται και σου τρίψω μισό κιλό φέτα στα μούτρα, σε λούσω με 2 νωπά γιαουρτάκια και σου απλώσω και ένα κιλό Φιλαδέλφεια στο σβέρκο σαν συμβολικό και μόνο χτύπημα επειδή διάβασα αυτά που γράφεις στο insomnia και δεν συμφωνώ, θέλω να πας να τα γράψεις στο adslgr.com, δεν είμαι κατακριτέος, σωστά? Μπορεί βέβαια κι εγώ να μη συμφωνώ για τον στόχο που θα έχει ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης... αλλά αφού θα τα έχω καλά με τη συνείδησή μου , τι με νοιάζει? ....συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβες τίποτα ....ξαναδιάβασε τι έγραψα και σε ποιό ουσιαστικό αναφέρθηκα ... ....νάνοι....
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 " Ιδεολόγοι; Τραμπούκοι ιδεολόγοι της βίας. Επτά αντικοινωνικοί, σε μια κοινωνία αληλεγγύης, ελευθερίας, ανοχής. Επτά νάνοι." Δεν συμφωνώ, με αυτό,γιατί επτά νάνοι; Nάνοι θα ήταν αν πήγαιναν στα μουλωχτά με σκοπό να κάνουν κακό, αυτοί όμως δεν έκαναν αυτό.... Αυτοί μπήκαν σε έναν χώρο, με τα πρόσωπα τους να φαίνονται φωνάζοντας το οτι θα πρέπει να πάει στο κολωνάκι να μιλήσει,και κατόπιν τις πέταξαν αυγά,αυγά σαν συμβολικό και μόνο χτύπημα . Μπορεί ...εγώ ...να μην συμφωνώ για τον στόχο που είχε αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης ...αλλά για μένα δεν είναι νάνοι.- Νομίζω ότι σαν να ανακτεύτηκα λίγο,μια αναγούλα την είχα η αλήθεια είναι με την προσπάθεια ηρωποίησης των κυρίων. Κι επειδή η πράξη μετράει και όχι το τι ΛΕΕΙ ο καθένας ότι είναι,οι 7 ήρωες που λες ΔΕΝ έχουν καμία διαφορά με αυτούς Δες τα παληκάρια,μπήκαν σε έναν χώρο, με τα πρόσωπα τους να φαίνονται φωνάζοντας το οτι θα πρέπει να πάει στα Σκόπια να μιλήσει,και κατόπιν τους πέταξαν δυο-τρεις φάπες συμβολικό και μόνο χτύπημα OMG είναι απιστευταμπλ,ταιριάζουν σε όλα Ακριβώς το ίδιο λέμε
@@sos@@ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω ότι σαν να ανακτεύτηκα λίγο,μια αναγούλα την είχα η αλήθεια είναι με την προσπάθεια ηρωποίησης των κυρίων.Κι επειδή η πράξη μετράει και όχι το τι ΛΕΕΙ ο καθένας ότι είναι,οι 7 ήρωες που λες ΔΕΝ έχουν καμία διαφορά με αυτούς Ακριβώς το ίδιο λέμε ...ρε συ elven ...είδες πουθενά γραμμένο το ήρωες ;....άλλα βλέπετε ...άλλα διαβάζετε ...αααααα μπα σε ...καλό σας
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πάντως υπάρχει μια ομοιότητα στις πράξεις τους δεν μπορείς να πεις. Και δεν μας λες,γιατί δεν γράφεις τα ίδια και για αυτούς;Με τον ίδιο τρόπο;
The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εδώ όμως πρέπει να γίνει αναφορά σε κάποιες λανθασμένες απόψεις που έχουν επικρατήσει και περνάνε κυρίως από ΜΜΕ. Ότι και καλά όποιος σπάει βιτρίνες είναι ακροαριστερός και ότι ο επαναστάτης έχει συνδεθεί με βίαιες πράξης. Δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Με την ίδια λογική και οι ακροδεξιοί κακώς δαιμονοποιούνται. Δεν είναι βίαιοι απλά δεν συμπαθούν τους αλλόδοξους. Για μένα είναι δεδομένο οτι οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί έχουν πολύ μικρες διαφορές μεταξύ τους. Και οι δυο, πολύ σπάνια δέχονται γνώμη διαφορετική απο την δική τους, η οποία συνήθως είναι η γραμμή που τους δίνει η ιδεολογία τους. Είναι σαν να έχουν διαβάσει ένα ευαγγέλιο το οποίο τους καθοδηγεί σε όλη την ζωή τους χωρίς καμμία αλλαγή. Και αυτό είναι ο ορισμός του συντηρητισμού.
@@sos@@ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πάντως υπάρχει μια ομοιότητα στις πράξεις τους δεν μπορείς να πεις.Και δεν μας λες,γιατί δεν γράφεις τα ίδια και για αυτούς;Με τον ίδιο τρόπο; Καμμία ομοιότητα στην ουσία. ομοιότητα, ως προς τον συμβολισμό, υπάρχει εδώ.Εδώ όμως συμφωνώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, δεν ήταν νάνοι φασίστες ήταν. Καλύτερα τώρα;
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καμμία ομοιότητα στην ουσία. ομοιότητα, ως προς τον συμβολισμό, υπάρχει εδώ.Εδώ όμως συμφωνώ. Ναι καμία,γιατί δεν είναι ίδια δεν μπορώ να καταλάβω. Να το πάμε με βήματα; Χρυσαυγίτες:Κάνουν έφοδο και απαιτουν να διακοπεί η εκδήλωση,απειλούν. "Αντιεξουσιαστές":Κάνουν έφοδο και απαιτούν να διακοπεί η εκδήλωση,πετάνε αυγά,απειλούν. Ναι όντως καμία ομοιότητα,οι δεύτεροι πέταξαν και αυγά. Το τι ευαγγελίζεται ο καθένας σαν πίστη,σαν ιδανικό δεν με ενδιαφέρει,το τι πράττει με ενδιαφέρει και guess what,πράττουν ακριβώς τα ίδια πράγματα
@@sos@@ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, δεν ήταν νάνοι φασίστες ήταν. Καλύτερα τώρα;Θα μπορούσαν να κάνουν χίλια δυό ...άλλα ..αλλά αυτό που έκαναν ...σε αυτήν ...που το έκαναν ...είναι γελοιότητα.Οι θέσεις που δημοσιοποίησε τελευταία ...ήταν εξοργιστικές (...για μένα ....)αλλά αυτό δεν αναιρεί ...την ελευθερία της να τις αναπτύσσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:32 ---------- Ναι καμία,γιατί δεν είναι ίδια δεν μπορώ να καταλάβω.Να το πάμε με βήματα; Χρυσαυγίτες:Κάνουν έφοδο και απαιτουν να διακοπεί η εκδήλωση,απειλούν. "Αντιεξουσιαστές":Κάνουν έφοδο και απαιτούν να διακοπεί η εκδήλωση,πετάνε αυγά,απειλούν. Ναι όντως καμία ομοιότητα,οι δεύτεροι πέταξαν και αυγά. Το τι ευαγγελίζεται ο καθένας σαν πίστη,σαν ιδανικό δεν με ενδιαφέρει,το τι πράττει με ενδιαφέρει και guess what,πράττουν ακριβώς τα ίδια πράγματα ρε συ...elven sorry ...αλλά ...άστο ...δεν ...θα μας βγάλει πουθενά... sorry ε ...
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 @@sos@@, ανεξάρτητα με το ότι θεωρώ πως τα παλικάρια αποπάνω έχουν δίκιο που ταυτίζουν τους σοσιαλφασίστες με τους δεξιοφασίστες, και αφήνοντας τα στην άκρη, η ουσία κατ' εμέ είναι μία: Δεν υπάρχει συμβολική βία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.