@@sos@@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αγαπητή @@sos@@ νομίζω ότι κατάλαβες λάθος την έννοια του "φαντάζομαι". Αυτά που διάβασα σε post έκρινα, δεν τα κατέβασα από το κεφάλι μου. Ειδικά όταν ταύτισες λάθος (πολύ λάθος), το παπούτσωμα του Bush με το αυγούλωμα της συγγραφέως. ...που είδες να ταυτίσω που με τι ;;;;; ...που διάβασες για το "τι στροφή έχει η πλευρά " που έγραψα ;;;;
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Α πες το απο την αρχή,τώρα συμφωνούμε όλοι.Δεν υπάρχει πιο δεσμευτική,πιο καταπιεστική,πιο παράλογη και πιο επαίσχυντη πράξη απο το να πει κάποιος την γνώμη του. ...πως δεν υπάρχει. Υπάρχει η πράξη του με αφορμής δοθείσασας να συνδέσει κάποιος το πέταγμα αυγών, με μαχαίρια, με σπασίματα (πλευρών/κεφαλιών, αυτοκινήτων/καταστημάτων), και τελικώς με την 17Ν εν ριπή οφθαλμού, για να φτάσει στο εξής συμπέρασμα : "ο φασισμός είναι πρακτική που δεν χαρακτηρίζει μόνο τη μία πλευρά". Τες πα δεν ξαναγράφω(σιγά την απειλή),είμαι της γνώμης ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντιεξουσιαστές καταδιακ΄ζουν ττέτοια γεγονότα και δεν κρύβονται πίσω απο δικαιολογίες,το κρίμα είναι ότι απο ότι φαίνεται είναι προς το παρών λίγοι,ελπίζω αυτό να αλλάξει. ...και οι πραγματικά αντικειμενικοί/ουδέτεροι, είμαι εγώ της γνώμης πως δεν το τραβάνε, κι όταν τους εξηγούνε για ποιό λόγο να μη τσουβαλιάζουν πατώντας σε μια κουβέντα (" σεβασμός στην ελευθερία του λόγου"), δεν ειρωνεύονται και δεν απαξιώνουν απλά, και δεν καλύπτονται πίσω από αφορμές για να γενικεύσουν και να εκδηλωθούν. Αντίθετα κάπως έτσι μάλλον κάνουν : Προφανώς και η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα. Το θέμα είναι να μη ταυτίζονται άτομα τα οποία έχουν μια ιδεολογία με τραμπούκους που δρουν φασιστικά και με λογική μαφίας στο όνομα υποτίθεται της ιδεολογίας αυτής. Νομίζω ότι σαν να ανακτεύτηκα λίγο,μια αναγούλα την είχα η αλήθεια είναι με την προσπάθεια ηρωποίησης των κυρίων.Κι επειδή η πράξη μετράει και όχι το τι ΛΕΕΙ ο καθένας ότι είναι,οι 7 ήρωες που λες ΔΕΝ έχουν καμία διαφορά με αυτούς Δες τα παληκάρια,μπήκαν σε έναν χώρο, με τα πρόσωπα τους να φαίνονται φωνάζοντας το οτι θα πρέπει να πάει στα Σκόπια να μιλήσει,και κατόπιν τους πέταξαν δυο-τρεις φάπες συμβολικό και μόνο χτύπημα OMG είναι απιστευταμπλ,ταιριάζουν σε όλα [YT]f2hcP8n32u8&feature=related[YT] Ακριβώς το ίδιο λέμε ...ακριβώς το ίδιο : ένα βίντεο, όπου βλέπουμε κι ακούμε μια χαρά κάτι παληκάρια σαν τα κρύα τα νερά, τη στιγμή που ούτε καν ένα γραπτό τους κουτσομπολιό δεν υπάρχει, "των εφτά". 'Ντάξει... Πέταξαν αυγά και βρισιές; Της φωνάζανε να φύγει απ' την περιοχή; Αρκεί : Φασίστες. Μιας και ο φασισμός δεν είναι προνόμιο είτε της μίας, είτε της άλλης πλευράς. Με γειά το μέλλον.
elven Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και φυσικά για αυτό Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα,πες ότι οι Χρυσαγίτες που διέκοψαν την ομιλία δεν είχαν συμμετάσχει σε κάποια άλλη πράξη της ΧΑ, ούτε λοχαγοί του στρατού ήτανε,ούτε μπάτσοι επι χούντας,ούτε οι δολοφόνοι του Βελουχιώτη ούτε πορωμένοι ακροδεξιοί,πες πως ήταν απο τα 15χρονα που τους επηρεάσαν τα κεφάλια της παράταξης,παιδιά που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και πίστεψαν τα παραμύθια περι ανωτερότητας και καθαρότητας γιατί απο κάπου ήθελαν να πιαστούν,έψαχναν μια διέξοδο,κάτι που να τους κάνει να μην αισθάνονται άχρηστοι(και τα 20αχρονα σου λέω εγώ, ακόμα), και πες πως βγαίνουν δευτεριάτικα και ζητάνε συγγνώμη, βλακεία τους ήτανε, σαν πολύ αλληλοπαρεξηγήθηκε η φάση, κι όλα καλά και ο [ένα όμονα here] θέλει να παντρέψει και δυο παιδιά που ήταν ζευγαράκι, μέσα στους Χρυσαυγίτες. Τί γίνεται μετά με τη ρετσινιά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ; Θα βγει κανείς να πει "ντάξει μωρέ, υπερβάλλαμε" ; Don't think so. που ήταν απάντηση σε αυτό . Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα, πες πως ούτε προβοκάτορες ήτανε, πες πως ούτε πωρωμένοι πχ μαρξιστές ήτανε, πες πως ήταν απ' τα 15χρονα που έλεγε η Τριανταφύλλου (και τα 20αχρονα σου λέω εγώ, ακόμα), και πες πως βγαίνουν δευτεριάτικα και ζητάνε συγγνώμη, βλακεία τους ήτανε, σαν πολύ αλληλοπαρεξηγήθηκε η φάση, κι όλα καλά και η Σώτη να παντρέψει και δυο παιδιά που ήταν ζευγαράκι, μέσα στους εφτάρηδες. Τί γίνεται μετά με τη ρετσινιά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ; Θα βγει κανείς να πει "ντάξει μωρέ, υπερβάλλαμε" ; Don't think so. δεν υπήρξε ακρόαση. Γιατί πολύ απλά όπως πέταμα αυγού με "πέταμα αυγού" έχει διαφορά ανάλογα ποιος και πως το πετάει,έτσι και τσουβάλιασμα με "τσουβάλιασμα" έχει διαφορά. Υπάρχει η πράξη του με αφορμής δοθείσασας να συνδέσει κάποιος το πέταγμα αυγών, με μαχαίρια, με σπασίματα (πλευρών/κεφαλιών, αυτοκινήτων/καταστημάτων), και τελικώς με την 17Ν εν ριπή οφθαλμού, για να φτάσει στο εξής συμπέρασμα :"ο φασισμός είναι πρακτική που δεν χαρακτηρίζει μόνο τη μία πλευρά". Αυτό είναι η ονείρωξη σου και όχι κάτι που έγραψα εγώ(έχω γράψει μάλιστα το ακριβώς αντίθετο),αλλά δεν θα εξηγήσω μιας και η φαντασία σου θα υπερισχύσει αυτού που θα γράψω. (απο την άλλη έχω αρχίσει να πείθομαι ότι τα αυγά ήταν το πρώτο και το μοναδικό συμβάν,άσε να μαντέψω,τα βιβλιοπωλεία τα καίνε οι Ελοχίμ και οι βιτρίνες σπάνε απο ασφαλίτες που φοράνε κουκούλες). Συνεχίζε να παραφράζεις ότι γράφω μπας και σου βγει το παράδειγμα με τους γάμους και τα μακροβούτια χέρι χέρι στις παραλίες με ένα μοχίτο. Εκτός απο το να φαντασιώνεσαι γάμους καθώς και την συνέχεια των posts των άλλων παίζει κάτι ή μπα; (φαντασιώσου την συνέχεια της πάνω πρότασης και γράψτη στο επόμενο σου ποστ,ετσι κι αλλιώς ξέρεις καλύτερα απο εμένα.) Τελικά πείστηκα, υπάρχει βία και "βία",ξεκινά μια νέα εποχή για τους δικηγόρους. Κι επειδή είμαι όντως ουδέτερος θα σου πω αυτό. Πείσε πρώτα τον εαυτό σου για την ιδεολογία σου,εφάρμοσε την στην πράξη και όχι μόνο στα μπλα-μπλα και ίσως πειστούν και οι ουδέτεροι. Η ιδεολογία των αντιεξουσιαστών ποτέ δεν ήταν το πρόβλημα για τους ουδέτερους,μια χαρά την βρίσκουνε οι περισσότεροι-αντίθετα το πρόβλημα βρίσκεται σε ορισμένη άτομα αυτης,ξέρεις αυτούς που λένε άλλα και πράττουν άλλα;Ε αυτοί είναι το πρόβλημα για τον κόσμο. Καληνύχτα ή μήπως να πω "καληνύχτα",λογικά θα σημαίνει κάτι διαφορετικό,εξαρτάται αν την πει δεξιός,κεντρώος ή αριστερός Ποιο με "γεια το μέλλον";Αυτό που μου παρέδωσες;LOL ρε,ανήκουμε σε διαφορετικές ηλικιακά γενιές,επειδή τα πήγες γαμάτα θες να προσπαθήσεις και σε αυτή των επόμενων;
pournaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι, 23 σελιδες μετα, και βλεπω οτι τα ατομα αυτα τα εχουμε καταταξει ο καθενας οπου τον βολευει, και δεν εχουμε αποφασισει, αν τελικα ηταν, αντιεξουσιαστες, πολιτικοποιημενοι αριστεροι, μπαχαλοι, οπαδοι καποιας ομαδας, καποιας θρησκειας, καποιας αιρεσης... τι ηταν τελος παντων; Θα μου πεις τωρα τι σημασια εχει... λετε να μην εχει;
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ...το "δίκιο" σου ότι δεν υπήρξε απάντηση, ούτε σε 'σενα, ούτε στον Lucifer (που βαρέθηκα να του την τάζω), όσον αφορά για το πως αρχίζεις, υπαρκτό. Όχι γιατί "φοβόμουν" να καθήσω ν' ασχοληθώ (δεν το λέω απαξιωτικά το "ασχολούμαι"), αλλά για τον ένα και τον άλλο λόγο ήμουν λίγος : Δε μπορούσα ρε παιδί μου. Ε παρ' ολ' αυτά μου βγήκε μια μικρή κουβέντα με τον Φιζικς χθες πρωί, και τώρα μου βγήκε να σχολιάσω ό,τι σχολίασα από εσένα. Και σίγουρα όχι για να σφυρίξω αδιάφορα και να πω "ας κάνω το κορόιδο, θα ξεχαστεί". Σε νοιάζουν δε σε νοιάζουν τα παραπάνω, βρήκα αφορμή και τα έγραψα. Από 'κει και πέρα, αναρωτιέμαι τί σχέση εχεί το να αναφέρεις την "μη ακρόαση", ως μέρος σχολιασμού σε όσα έγραψα στο #228. Άντε και η ουσία του βρίσκεται εδώ : Γιατί πολύ απλά όπως πέταμα αυγού με "πέταμα αυγού" έχει διαφορά ανάλογα ποιος και πως το πετάει,έτσι και τσουβάλιασμα με "τσουβάλιασμα" έχει διαφορά. ...κάνεις τον κόπο να ψάξεις να δεις αν θα έλεγα φασίστες ή όχι όσους Χρυσαυγίτες αναφέρεις στην πραλλαγή του ποστ σου; ΕΧΩ αναφερθεί, οπότε ΑΝ σ' ενδιαφέρει, ψαχ' το - δες το, κι όταν το βρεις, ας θυμάσαι τη δική μου στάση απέναντί τους, σε σύγκριση με τη δική σου απέναντι στους "7". Α, με την ευκαιρία, επειδή πολύ το χάρηκες το φανταστικό παράδειγμα της γάμου κοινωνίας των πιτσιρικάδων με κουμπάρα την Τριανταφύλλου, και σχολίασες -θυμάμαι- με χαρακτηριστικό -σου- τρόπο, αναρωτιέμαι αν σου πέρασε από το μυαλό, πως οι πιθανότητες να δίνω και ΜΟΝΟ να μιλήσουν με την Τριαντφύλλου -σαν άνθρωποι- μια μέρα κάποιοι από αυτούς, είναι από μηδενικές έως μηδενικές, και το έχω γράψει ΚΑΙ αυτό. Όπως έχω γράψει ΚΑΙ άλλα, τα οποία ούτε τόσο ονειρωκτικά είναι, ούτε τόσο "επαναστατικά", τα οποία δεν μπήκες στον κόπο ούτε να τα σχολιάσεις, ούτε φυσικά να τα ρίξεις ΚΑΙ αυτά μέσα στο τσουβάλι. Το οποίο μου φέρνει στο μυαλό δική σου κουβέντα, περί "παγιωμένης απόψεως". Κι αυτή είναι η διαφορά μας : τα στραβά σου θα στα δείξω, όπως όμως και τα καλά σου. Κι αυτό προεκτείνεται στο ποιός τσουβαλιάζει καλύτερα, και έχει πολύ μεγάλη σχέση με το θέμα. ...Γυρνώντας στους Χρυσαυγίτες, να θυμίσω πως η ιδεολογία τους είναι στη βάση της φασιστική, ρατσιστική και μισανθρωπική, τα πρότυπά της το ίδιο, και οι πρακτικές τους ως σύνολο "πλευράς", το λιγότερο παρόμοιες με αυτά που βλέπει κανείς στο βίντεο που λέγαμε πως παρέθεσες. Και η πλάκα είναι πως το ξέρω ότι ξέρεις κι ο ίδιος -το δήλωσες άλλωστε, στην προσπάθειά σου όμως να αναδείξεις, ας πούμε, πως ΟΥΤΕ στην άλλη πλευρά θα βρεις μόνο αγγέλους, κάνεις την εξομοίωση που λέμε. Αν δε, νομίζεις ότι το έχω στόχο και πρακτική (έστω λόγω βλακείας) να σε παραφράζω, θα πω το λιγότερο πως σηκώνω τα χέρια ψηλά. Για το ζήτημα της καθ' έξιν χλεύης σου ρε elven, θέλω να πω κι αυτό : σου δηλώνω ότι πάνω απ' όλα, ΕΜΕΝΑ, με πικραίνει, κυρίως γιατί γίνεται στο στυλ χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη. Τί στο λέω τώρα αυτό; Κάτσε και σκέψου πάνω σ' αυτό και ίσως καταλάβεις το γιατί. Μακρυά επίσης από 'μενα 2 πράγματα : οι "δικηγόροι", και ό,τι υποννοείς, διότι ναι ρε συ elven, αν ήταν στο χέρι μου έναν πιτσιρικά Χρυσαυγίτη που του πιπιλίσανε το μυαλό με διάφορα και σκέφτονται οι άλλοι αντί γι' αυτόν, δεν θα τον έκαιγα με ρετσινιές, και δεν θα τον εξομοίωνα με τη φασιστική/ρατσιστική ιδεολογία της παράταξης του, (εδώ να μην αναλύσω ότι ποτέ δεν είπα "οκ, καλά της κάνανε της αλληνής, τα "παιδιά" ΕΙΝΑΙ δικιολογημένα κτλ...γιατί όσο κι αν το έχω ήδη κάνει, δεν πρόκειται να το λάβεις υπ' όψιν) και αν νομίζεις ότι το κίνητρό μου είναι να σε δω "πεπεισμένο", απλά να σου πω πως ό,τι γράφω το γράφω γιατί τη βρίσκω να εκφράζομαι, γιατί έτσι μου βγαίνει (άλλος τη βρίσκει να παίζει pc games, εγώ πέρα απ' το Bobble-Bubble δεν προχώρησα). Δεν ξέρω καν πως να το "καταχωρήσω"/χαρακτηρίσω αυτό που λες περί του να πειστώ για την ιδεολογία μου, να την εφαρμόσω και στην πράξη, και ίσως πειστούν και οι ουδέτεροι που λες. Αν αποκτήσω "σκοπό", ίσως το δω όπως προτείνεις. Μέχρι τότε, τελείως απρόσμενο μου έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο (είναι το περισσότερο που μου έρχεται να πω), καθώς για 'μενα "απλά" μια κουβέντα γίνεται. Το μόνο που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού, είναι αν μπορεί κάποιος να εκφραστεί, καλύτερα να το κάνει, και ίσως αυτά που νομίζει, κάνουν κάποια στιγμή κάποιο καλό κάπου. ....και "τέτοια" καληνύχτα.........τί την θες. Καλύτερα το πήγαινες με την "καλή καρδιά", κάτι σελίδες πριν. (και μιας και αφού πόσταρα πρόσεξα το edit σου, να πω όχι το μέλλον που σου κληροδότησα εγώ, αλλά το μέλλον που θα φτιάξεις εσύ, αυτό να προσέξεις, αν θες εσύ να κληροδοτήσεις κάτι καλύτερο) * pournaras...μεγάλη κουβέντα είπες. Δεν ειρωνεύομαι.
mangepsamin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 1) Σε περίπτωση που γινόταν κάποια παρουσίαση βιβλίου, τόσο με το οποίο όσο και με το συγγραφέα διαφωνούσες ιδεολογικά, και ήξερες τι σε ενοχλεί, ήξερες που διαφωνείς και ήξερες τα αντεπιχειρήματα που σε εκφράζουν, θεωρείς πως θα ήταν αποτελεσματικότερο, τιμιότερο και πιο "επί ίσοις όροις" να μπεις μέσα με 6 φίλους σου (ψαγμένοι και αυτοί) και να πετάτε αυγά, ή να περιμένετε μέχρι τη στιγμή των ερωτήσεων προς τον συγγραφέα και να τον κάνετε λιάρδα στον αντίλογο; 3) Προφανής η ερώτηση, ποιος είναι ο τύπος υπολογισμού του "μέγιστης δυνατής έντασης αποδεκτού"; Αν την πέσει κάποιος στη δικιά μου μπροστά στα μάτια μου, είναι αποδεκτό να του σπάσω την άμστελ στο κεφάλι; Είναι αποδεκτό να του σπάσω την άμστελ στο κεφάλι και με τα θραύσματα να του χαράξω τη μάπα; Ή είναι όλα αυτά απαράδεκτα και αποδεκτό είναι να του πω "όου, θα έλεγα κύριε, αυτό είναι αγενέστατο σε ιδεολογικό επίπεδο"; 4) Η πράξη επιβολής είναι αυταρχική και χαρακτηριστική ανελευθερίας, θυμίζει λοιπόν εντονότατα φασισμό. Αν μια πράξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μητρική της ιδεολογία, τότε προφανώς η ιδεολογία μιας φασιστικής πράξης, διέπεται, ποσοστιαία έστω, από φασισμό. Όχι; Μετά από αυτά που διάβασα από snoob και lusifer ...(κ.α.)... ο μεγαλύτερος φασίστας των τελευταίων χρόνων είναι ο...ιρακινός δημοσιογράφος..aka παπούτσι στην μάπα του πλανητάρχη ... ο "ποπολάρος" πρέκας στην ομώνυμη ταινία ... aka kazino κόντηδων ο Χοιδάς aka Κιλελέρ ..... αααα, καλά .... Πολυ εξυπνο ομολογουμενως, και κατα την ατομική ευθυνη τους,ο ιρακινος την μοιραζεται εξ ολοκληρου ενω οι επτα την μοιραζονται ισομερως , χωρια που η φασιστικη πραξη του ιρακινου προσεγγιζει του Χίτλερ, αφου ο Μπους εκεινη την στιγμη μιλουσε εξ ονοματος των 300.000.000 αμερικανων που εκπροσωπουσε.: Α,ρε πλακες:lol: Εγω παλι, 23 σελιδες μετα, και βλεπω οτι τα ατομα αυτα τα εχουμε καταταξει ο καθενας οπου τον βολευει, και δεν εχουμε αποφασισει, αν τελικα ηταν, αντιεξουσιαστες, πολιτικοποιημενοι αριστεροι, μπαχαλοι, οπαδοι καποιας ομαδας, καποιας θρησκειας, καποιας αιρεσης... τι ηταν τελος παντων;Θα μου πεις τωρα τι σημασια εχει... λετε να μην εχει; Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλτατε.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι, 23 σελιδες μετα, και βλεπω οτι τα ατομα αυτα τα εχουμε καταταξει ο καθενας οπου τον βολευει, και δεν εχουμε αποφασισει, αν τελικα ηταν, αντιεξουσιαστες, πολιτικοποιημενοι αριστεροι, μπαχαλοι, οπαδοι καποιας ομαδας, καποιας θρησκειας, καποιας αιρεσης... τι ηταν τελος παντων;Θα μου πεις τωρα τι σημασια εχει... λετε να μην εχει; Φιλε pournaras για μενα οπως εγραψα στα δυο ποστ μου εδω, ειδικα νομιζω σε αυτο που απαντουσα στον washcloud (αν και το θεμα εχει μαλλον κουραστει), δεν εχει καμια σημασια να τα κατηγοριοποιησουμε. Κατα πως βλεπω προσωπικα τα πραγματα, υπαρχουν καποιες εννοιες (μια απο αυτες ειναι η βια) που δεν ειναι υποκειμενικες, αλλα αντικειμενικες. Κατα συνεπεια δεν πιστευω πως θα πρεπει να κριθει το γεγονος με βαση το κινητρο, αλλα με βαση το αποτελεσμα (οπου αποτελεσμα η φυσικη αλληλεπιδραση στο ατομο της Τριανταφυλλου). Αναφερομαι στο γεγονος αυτο καθαυτο, οχι σε ιδεολογιες και βαθυτερα αιτια διοτι ετσι αποκωδικοποιησα το topic απο την αρχη.
pournaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Φιλε pournaras για μενα οπως εγραψα στα δυο ποστ μου εδω, ειδικα νομιζω σε αυτο που απαντουσα στον washcloud (αν και το θεμα εχει μαλλον κουραστει), δεν εχει καμια σημασια να τα κατηγοριοποιησουμε. Κατα πως βλεπω προσωπικα τα πραγματα, υπαρχουν καποιες εννοιες (μια απο αυτες ειναι η βια) που δεν ειναι υποκειμενικες, αλλα αντικειμενικες. Κατα συνεπεια δεν πιστευω πως θα πρεπει να κριθει το γεγονος με βαση το κινητρο, αλλα με βαση το αποτελεσμα (οπου αποτελεσμα η φυσικη αλληλεπιδραση στο ατομο της Τριανταφυλλου). Αναφερομαι στο γεγονος αυτο καθαυτο, οχι σε ιδεολογιες και βαθυτερα αιτια διοτι ετσι αποκωδικοποιησα το topic απο την αρχη. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα το ερωτημα το εβαλα πιο πολυ ως προς την αναγκη καποιων να κατηγοριοποιησουν το κινητρο και να αυξησουν - μειωσουν το αποτελεσμα. Τι εννοω. Εστω οτι ηταν μπαχαλοι. Αρα η κινηση τους δεν εχει κανενα στοιχειο που να υποδεικνυει το "συμβολικο" του πραγματος, ως εκ τουτου, ειναι καταδικαστεα απο την αρχη του. Εστω απο την αλλη οτι ηταν προσωπα βαθια πολιτικοποιημενα κινουμενα στον αντιεξουσιαστικο χωρο. Τοτε η πραξη τους θα μπορουσε να ειχε "συμβολικο" χαρακτηρα, αλλα αν ηταν αλλη πραξη, που να ταιριαζει στο "υφος" αυτης της παραταξης, και οχι με αυγα, ντοματες, αγγουρια κλπ ζαρζαβατικα, τα οποια πιο πολυ γελειοποιησαν αυτους που τα εριξαν παρα την κυρια που τα εφαγε. Αρα λοιπον κι εδω εχουμε τη λαθους κινηση, καταδικαστεα, αν οχι σαν ασχημο γεγονος, τουλαχιστον σαν γελοιο. Λοιπες περιπτωσεις, το να ηταν πχ παρεα που ηθελε να πιει καφε στο φλοραλ και τους χαλασε τα σχεδια η κα Σωτη, δεν εξεταζονται ως σοβαρες.
@@sos@@ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εστω οτι ηταν μπαχαλοι. Αρα η κινηση τους δεν εχει κανενα στοιχειο που να υποδεικνυει το "συμβολικο" του πραγματος, ως εκ τουτου, ειναι καταδικαστεα απο την αρχη του. Εστω απο την αλλη οτι ηταν προσωπα βαθια πολιτικοποιημενα κινουμενα στον αντιεξουσιαστικο χωρο. Τοτε η πραξη τους θα μπορουσε να ειχε "συμβολικο" χαρακτηρα, αλλα αν ηταν αλλη πραξη, που να ταιριαζει στο "υφος" αυτης της παραταξης, και οχι με αυγα, ντοματες, αγγουρια κλπ ζαρζαβατικα, τα οποια πιο πολυ γελειοποιησαν αυτους που τα εριξαν παρα την κυρια που τα εφαγε. Αρα λοιπον κι εδω εχουμε τη λαθους κινηση, καταδικαστεα, αν οχι σαν ασχημο γεγονος, τουλαχιστον σαν γελοιο. Λοιπες περιπτωσεις, το να ηταν πχ παρεα που ηθελε να πιει καφε στο φλοραλ και τους χαλασε τα σχεδια η κα Σωτη, δεν εξεταζονται ως σοβαρες. .... και τζιντζι-μιντζι-χοντζιριά....[ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=OZNok77TJ_g[/ame]...από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι επτά ήταν α/α... ...τα μμπ προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν φαντάσματα .... ...ούτε είναι δυνατόν να βγάζει ο καθένας, άσχετος με τον χώρο, φιρμάνι για το ποιά πράξη είναι " αρμόζουσα " στον χώρο .... ...υπάρχουν συνελεύσεις που αξιολογούν και τις δράσεις και τις ενέργειες .....
pournaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 .... και τζιντζι-μιντζι-χοντζιριά....http://www.youtube.com/watch?v=OZNok77TJ_g...από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι επτά ήταν α/α... ...τα μμπ προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν φαντάσματα .... ...ούτε είναι δυνατόν να βγάζει ο καθένας, άσχετος με τον χώρο, φιρμάνι για το ποιά πράξη είναι " αρμόζουσα " στον χώρο .... ...υπάρχουν συνελεύσεις που αξιολογούν και τις δράσεις και τις ενέργειες ..... Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι προκυπτει απο καπου οτι οι επτα ηταν α/α, απλα επεσημανα τι ειπωθηκε μεσα σε αυτες τις 23 σελιδες. Στην τελικη εσυ σε δικο σου μηνυμα (#19) μιλας για συμβολικο χτυπημα, και αναρωτιεμαι, τι ακριβως ηθελε να συμβολισει ενας μπαχαλος, ενας που του χαλασαν τον απογευματινο καφε, η ενας που εχασε η ομαδα του την προηγουμενη μερα. Δε χρειαζεται να εισαι σχετικος με κανενα χωρο για να καταλαβεις οτι οταν μαζευτουν 7 μαντραχαλοι (και οχι νανοι), και πεταξουν αυγα σε μια γυναικα, ειναι απο μονη της πραξη ΓΕΛΟΙΑ απο οποιο χωρο και να ειναι, οτι και να συμβολισει. Οταν λες υπαρχουν συνελευσεις που αξιολογουν... τι ακριβως; Δινουν την εντολη για το πεταγμα των αυγων, τα αγοραζουν, και τελος τους βαθμολογουν αναλογα με το ποσα πεταξε και το ποσα βρηκαν στοχο απο τον καθενα; Ελεος...
@@sos@@ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι προκυπτει απο καπου οτι οι επτα ηταν α/α, απλα επεσημανα τι ειπωθηκε μεσα σε αυτες τις 23 σελιδες. Στην τελικη εσυ σε δικο σου μηνυμα (#19) μιλας για συμβολικο χτυπημα, και αναρωτιεμαι, τι ακριβως ηθελε να συμβολισει ενας μπαχαλος, ενας που του χαλασαν τον απογευματινο καφε, η ενας που εχασε η ομαδα του την προηγουμενη μερα. Δε χρειαζεται να εισαι σχετικος με κανενα χωρο για να καταλαβεις οτι οταν μαζευτουν 7 μαντραχαλοι (και οχι νανοι), και πεταξουν αυγα σε μια γυναικα, ειναι απο μονη της πραξη ΓΕΛΟΙΑ απο οποιο χωρο και να ειναι, οτι και να συμβολισει. Οταν λες υπαρχουν συνελευσεις που αξιολογουν... τι ακριβως; Δινουν την εντολη για το πεταγμα των αυγων, τα αγοραζουν, και τελος τους βαθμολογουν αναλογα με το ποσα πεταξε και το ποσα βρηκαν στοχο απο τον καθενα; Ελεος... ...δηλαδή το πόρισμα λέει ότι ήταν ή μπάχαλοι ή α/α .... μάλιστα ...μάλιστα ... μπράβο ... από τον μπάχαλο ...μέχρι τον α/α ....ξέρεις πόσοι χώροι υπάρχουν ανάμεσα ........ουουουουουουου, ξέρεις ποιοί είναι οι συμβολισμοί στις δράσεις τους ;;; .... τα πιο κάτω τα αφήνω .....ασχολίαστα μεσιέ pournaras
Lucifer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 .... τα πιο κάτω τα αφήνω .....ασχολίαστα μεσιέ pournaras Ποιος το περίμενε.
pournaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ...δηλαδή το πόρισμα λέει ότι ήταν ή μπάχαλοι ή α/α .... μάλιστα ...μάλιστα ... μπράβο ... από τον μπάχαλο ...μέχρι τον α/α ....ξέρεις πόσοι χώροι υπάρχουν ανάμεσα ........ουουουουουουου, ξέρεις ποιοί είναι οι συμβολισμοί στις δράσεις τους ;;; .... τα πιο κάτω τα αφήνω .....ασχολίαστα μεσιέ pournaras Αντε παλι ματνμαζελ @@sos@@ Στο μηνυμα μου (#230) κανω ερωτηση τι τελικα μπορει να ηταν, και το ποσες γνωμες μπορει να ακουστηκαν εδω μεσα. Στο επομενο μου (#236), κανω αναφορα σε 2 παραδειγματα, (πουθενα δεν εβγαλα πορισμα, παραδειγματα εφερα), που μπορει να ηταν, κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν αλλοι χωροι. Νομιζεις οτι καποιος απο αυτους τους χωρους ταιριαζει στο προφιλ του να εκανε αυτο που εκανε; Θες να ονομασεις καποιους τετοιους χωρους; Τα αλλα γιατι τα αφηνεις ασχολιαστα; Αν υπαρχουν συνελευσεις για τις δρασεις και τις ενεργειες των μελων οποιουδηποτε χωρου, και αν (λεω αν), σε μια τετοια συνελευση δεν μιλησουν για αυγα και πατατες, αλλα για σοβαρα θεματα, τοτε αυτοι οι επτα δεν μπορει, εστω κι αν ειναι μεσα απο αυτους τους χωρους, να εκφραζουν με την πραξη τους το χωρο αυτο, αρα που βρισκεται ο συμβολισμος;
@@sos@@ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 1)Εστω οτι ηταν μπαχαλοι. Αρα η κινηση τους δεν εχει κανενα στοιχειο που να υποδεικνυει το "συμβολικο" του πραγματος, ως εκ τουτου, ειναι καταδικαστεα απο την αρχη του. 2)Εστω απο την αλλη οτι ηταν προσωπα βαθια πολιτικοποιημενα κινουμενα στον αντιεξουσιαστικο χωρο. Τοτε η πραξη τους θα μπορουσε να ειχε "συμβολικο" χαρακτηρα, αλλα αν ηταν αλλη πραξη, που να ταιριαζει στο "υφος" αυτης της παραταξης, και οχι με αυγα, ντοματες, αγγουρια κλπ ζαρζαβατικα, τα οποια πιο πολυ γελειοποιησαν αυτους που τα εριξαν παρα την κυρια που τα εφαγε. Αρα λοιπον κι εδω εχουμε τη λαθους κινηση, καταδικαστεα, αν οχι σαν ασχημο γεγονος, τουλαχιστον σαν γελοιο. 3)Λοιπες περιπτωσεις, το να ηταν πχ παρεα που ηθελε να πιει καφε στο φλοραλ και τους χαλασε τα σχεδια η κα Σωτη, δεν εξεταζονται ως σοβαρες. 1 ένα ... 2 δύο ... 3 λοιπές .... χα λοιπόν και ξαναχά Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι προκυπτει απο καπου οτι οι επτα ηταν α/α, απλα επεσημανα τι ειπωθηκε μεσα σε αυτες τις 23 σελιδες. Ποιος το περίμενε.....εσύ αποκλείεται ...πάντως.... Αντε παλι ματνμαζελ @@sos@@Στο μηνυμα μου (#230) κανω ερωτηση τι τελικα μπορει να ηταν, και το ποσες γνωμες μπορει να ακουστηκαν εδω μεσα. Στο επομενο μου (#236), κανω αναφορα σε 2 παραδειγματα, (πουθενα δεν εβγαλα πορισμα, παραδειγματα εφερα), που μπορει να ηταν, κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν αλλοι χωροι. Νομιζεις οτι καποιος απο αυτους τους χωρους ταιριαζει στο προφιλ του να εκανε αυτο που εκανε; Θες να ονομασεις καποιους τετοιους χωρους; Ναι θα ονομάσω : O πολυχώρος "εξάρχεια " Τα αλλα γιατι τα αφηνεις ασχολιαστα; Αν υπαρχουν συνελευσεις για τις δρασεις και τις ενεργειες των μελων οποιουδηποτε χωρου, και αν (λεω αν), σε μια τετοια συνελευση δεν μιλησουν για αυγα και πατατες, αλλα για σοβαρα θεματα, τοτε αυτοι οι επτα δεν μπορει, εστω κι αν ειναι μεσα απο αυτους τους χωρους, να εκφραζουν με την πραξη τους το χωρο αυτο, αρα που βρισκεται ο συμβολισμος; ... εγώ μπορώ να πώ ..μόνο για τον χώρο που γνωρίζω .... , τώρα .... "Αμα και άμα και θα και άμα και να το θάμα. Σαν περπατάς σ' αυτούς τους δρόμους να προσέχεις να μην πατήσεις τη σκιά σου, εκτός εάν και τούτη δεν την βλέπεις, οπότε πας και στη δουλειά σου!" στο έγραψα και παραπίσω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.