washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Φιζικς, μια χαρά γράφεις - απλά όπως τόνισα πιάστηκα από μια (μη πω μισή δηλαδή) συγκεκριμένη σου κουβέντα. Αυτό το περί ζούγκλας. Πολύ σημειολογία, και η ρουφιάνα η ώρα και 'μενα δε με βοηθάει, κι απ' τη μια ξεμακραίνει έτσι η βαλίτσα (παίζουν ΗΔΗ 5-6 μικρές σέχτες στο θρεντ ),,,,,,από την άλλη όμως ίσως έχει και νόημα (γενικό) να πιαστεί κανείς απ' τη "ζούγκλα", γιατί όταν φτιάχνουμε ένα σκαλοπάτι για να πάμε παρακάτω, πρέπει, θαρρώ, να είναι σωστό το σκαλοπάτι αυτό. Άμα είναι στραβό, μπορεί να καθορίσει και την πορεία της σκάλας. Οπότε, όταν έχουμε στην άκρη του μυαλού την ελευθερία του λόγου, ας μη ξεχνάμε κι άλλες παραμέτρους, όπως ότι όταν η/ο κάθε "γνωστός" συγγραφέας ακούγεται στα πέρατα, δεν έχει την ίδια βαρύτητα η δικιά του φωνή, η δικιά του "ελευθερία" στην τελική, με του κάθε "αριστερο/αναρχο/ΦΑΣΙΣΤΑ". Άκουσες εσύ πουθενά "την άποψη" των "Εφτά Επί Τριανταφύλλω" πχ; Και βρε δε λέω ότι είχαν ντε και καλά κάτι να πουν, μπορεί τρομαγμένα πιτσιρίκια να ήτανε που θα τους κόψει ο μπαμπάς το χαρτζηλίκι αν καταλάβει τί αυγά, μπαρδόν, τί ρόλο βαράνε, μπορεί να ήταν σαλταρισμένοι, μπορεί να ήταν ανεγκέφαλοι, μπορεί να ήταν πράκτορες του Πούτιν, μπορεί να ήταν τα ανίψια του Γιωτόπουλου, μπορεί να ήτανε κρεμανταλάδες χέστηδες,,,,,,μπορεί όμως και απλά να μην πουλάγανε στα μέσα. Οκ, χοντρό, το αναγνωρίζω, δεν ζούμε μέρες επταετίας, από την άλλη δε ζούμε και μέρες πλήρους πολυφωνίας, σωστά; Ποιοί ακούγονται; Αυτοί που θα πουλήσουν, ή αυτοί που ήδη πουλάνε. Σωστά κι εδώ; Γενικά θέλω να πω (άσχετα με το αν η συγγραφέας τα λέει καλά ή τα λέει άσχημα), η ΔΙΚΗ της φωνή, ΣΙΓΟΥΡΑ θα φτάσει σε πολύ περισσότερα αυτιά και μάτια. Είτε πρόκειται για τις εν προκειμένω δηλώσεις της, είτε γενικά για το έργο της. Εμένα λοιπόν που λες Φίζικς, δεν ξέρω γιατί, αλλά κάπου φασιστικό μου κάνει αυτό, υπό μία έννοια. Είναι σαν τον φασισμό του να ακούγεται ο τάδε σκυλολαϊκάντζας αοιδός, και να μην ακούγεται ο άλλος ο έντεχνος που έχει και δυο πραμματάκια να πει. Είναι ο φασισμός "αυτού που θέλει ο κόσμος" (άλλη μεγάλη κουβέντα αυτή) και πουλάει, του ισχυρού. Είναι ο νόμος της ζούγκλας (εκεί που λέγαμε κάνει κουμάντο η λεοπάρδαλη). Ε θα πιαστούμε από αυτά τα αυγά, και θα το φτάσουμε στο παράδειγμα του άλλου "καίω τα δάση γιατί είμαι επαναστάτης κι έχω δικαίωμα και μη με πειράζετε", και θα πούμε (θα πεις δηλαδή) "νισάφι, γιατί αλλιώς θα γίνουμε ζούγκλα"; ΕΙΜΑΣΤΕ ζούγκλα. Το 'παμε και πιο πριν. Μια ζούγκλα ανισοτήτων. Πρακτικών ανισοτήτων. Η ζούγκλα που διαφημίζεται και σε υπογραφή μέλους του φόρουμ : Δημοκρατία θα πει να ψηφίζουν 3 λύκοι κι ένα πρόβατο για φαγητό. Με λίγα λόγια Φίζικς κάπου τρελλαίνομαι να σκέφτομαι τις ευθύνες που έχουν τα πρόβατα όσον αφορά το να μη γίνει η κατάσταση σφαγείο, με πιάνεις; Α και μια φλασιά πριν πέσω να ψοφήσω : Φασισμός κάπου είπε κάποιος στο θρεντ, η προσπάθεια επιβολής των λίγων στους πολλούς. Κι επειδή το 'χουμε να παίζουμε με τις λέξεις για πάμε αυτό : Μια η Τριανταφύλλου Χιλιάδες οι Εξαρχειώτες στους οποίους πάει και της πάνε κόντρα. Ποιός είναι ο φασίστας; Αλλά επειδή παιχνίδι και θεωρία το αποπάνω, γι' αυτό κι έχω φάει τα σκώτια μου να λέω δε γίνεται να κοιτάμε επιφανειακά, και δεν είναι ότι θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, ούτε ότι μου τη δίνει η Τριανταφύλλου.
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Και η απειλή βία είναι . Και μπορεί να καταγγελθεί. Τι κάθεστε και συζητάτε? Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει. Όχι όμως να ασκήσει σωματική και ψυχολογική βία. Ούτε αυγά θα έπρεπε να πετάνε ούτε λάχανα. Ας περιμέναν αργότερα για να κάνουν τις ερωτησεις τους .
agpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχει ο καιρός γυρίσματα. Την επόμενη φορά που προκληθεί η έννομη τάξη ή οι χρυσαυγίτες, θα πρέπει να το αποδεχτούμε, έτσι; Μπορεί να προκληθούν από το κάψιμο μιας σημαίας, το αντικείμενο της διαδήλωσης, το στραβό βλέμμα του θύματος ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο. Δεν έχει σημασία, η πρόκληση βρίσκεται στον εγκέφαλο του προκαλούμενου-θύτη και όχι προκαλούντος-θύματος. Και αν διαμαρτυρηθεί το το θύμα, τότε να πάει να ζήσει αλλού. Πόσο πολύ μοιάζουν τα άκρα! Εδώ είναι Ελλάδα, λένε οι Ελληνάρες. Εδώ είναι Εξάρχεια, λένε οι "αντιεξουσιαστές". Έχει ο καιρός γυρίσματα. Με τέτοιες προκλήσεις και άλλες σαν αυτές των νεοτρομοκρατών περιμένετε και θα νιώσετε στα Εξάρχεια το τρυφερό χέρι της εξουσίας. Η εξουσία έχει πολλά περισσότερα μέσα να χρησιμοποιήσει σε σχέση με αυτά που τώρα χρησιμοποιεί. Και σε όποιον δεν αρέσει, να πάει να ζήσει αλλού. Τώρα δεν ακούγεται και πολύ ωραίο,ε;;
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ^^ Τσουβάλιασμα ftw! Ναι φίλε αν το θύμα πάει και κάψει τη σημαία έξω από στέκι ακροδεξιών,ή την κάψει online στο διαδίκτυο επειδή είναι δικαίωμά του και μετά πάει να νοικιάσει σπίτι πάνω από τα γραφεία της χρυσής αυγής που είναι και αυτό δικαίωμά του και μετά μιλάει για θρασυδειλία των ατόμων που τον δείρανε,να πάει να ζήσει αλλού.Νότιο πόλο μεριά γιατί έχει προβλήματα ψυχολογικά και καμία κοινωνία δεν θα τον ανεχτεί. Εγώ τουλάχιστον δεν θα τον λυπόμουν.Θα καταδίκαζα τη βία σαν πράξη αλλά θα έδινα τα 1000 δίκια στους ανθρώπους που τον βαρέσανε.Απλά αν είχαν και λίγο μυαλό παραπάνω θα καταλάβαιναν ότι είναι ήδη βαρεμένος όσο δεν πάει και δεν θα το κάνανε.Το θράσος και η βλακεία είναι δικαιώματά του.Τι να κάνουμε τώρα;Επειδή είναι δικαιώματά του να τον λυπηθούμε; Ελπίζω εκεί να μην βρει τρόπο να προκαλέσει και τις αρκούδες.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Φασισμός κάπου είπε κάποιος στο θρεντ, η προσπάθεια επιβολής των λίγων στους πολλούς. Δε συμφωνώ μ' αυτόν τον ορισμό . Γιατί πρέπει να έχει σημασία το πλήθος των μεν και των δε; Φασισμός κάπου είπε κάποιος στο θρεντ, η προσπάθεια επιβολής. φίξντ. Όσον αφορά στο λόγο πάντα ε; Να μην το πάμε στο "believe - obey - fight" Ούτε στις εκλογές σε τσάκωσα; καλημέρα επ! nikos21aek, νομίζω ότι παρεξήγησες και προσβλήθηκες χωρίς λόγο. καλημέρα
Praetorianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Washcloud η γνώμη πραγματικά σοβαρών ανθρώπων που έχουν κάτι να πουν και να εκφράσουν επίσης δεν ακούγεται. Πόσοι συγγραφείς, σκεπτόμενοι, σοφοί, άνθρωποι με αντίληψη πάνω από τον μέσο όρο δεν μπορούν να ακουστούν μέσα από ΜΜΕ και εκδοτικούς οίκους συγκεκριμένων συμφερόντων? Δεν είδα όμως κανένας από αυτούς που κάτι σοβαρότερο έχει να πει να γιαουρτώνει και να φαπώνει tv personες και καρπαζόπαιδα της τηλεόρασης. Γιατί? Γιατί αυτά που έχει να πει ξέρει ότι θα τα εκφράσει καλύτερα όταν δεν δίνει τέτοια πατήματα και όταν δεν χρησιμοποιεί ΒΙΑ για να κάνει γνωστή την άποψη του. Και είναι καλύτερα για μένα να μην έχει ο κάθε υπεύθυνος ή ανεύθυνος στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι το να γιαουρτώσεις/αυγώσεις/δείρεις κάποιον είναι μια πράξη δικαιολογητέα αν πίσω από αυτήν κρύβονται "ιδανικά" και "αξίες" που γι' αυτόν είναι ψηλά (σημαία, θρησκεία, χώρα, πατάτες, Πετρούλες κτλ), παρά να δικαιολογούμε τέτοιες απόψεις αν και θα καούν μερικά χλωρά. Γιατί τα χλωρά που θέλουν να εκφραστούν και κυρίως αξίζει να εκφραστούν με αυτό τον τρόπο, είναι λίγα. Όταν όμως δικαιολογήσουμε κάτι τέτοιο γενικά, προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία που βρίσκει τέτοιους τρόπους έκφρασης, τότε ποιος θα αποφασίσει ότι είναι καλό να επιτρέπεις σε αντιεξουσιαστές που προσβλήθηκαν για τα Εξάρχεια αλλά δεν είναι σωστό για χρυσαυγίτες που τους πρόσβαλες τη σημαία ή για ορθόδοξους που τους πρόσβαλες τα πιστεύω? Αυτό πάει και για τον nikos21aek. Το παρακάτω νομίζω τα είπε όλα πιο συγκεντρωμένα: Φυσικά και θα φταίνε αυτοί. Αν πεις ότι δε φταίνε νομιμοποιείς την πράξη βίας, η οποία δικαιολογείται κατά τη γνώμη σου όταν ξεπερνάει κάποια αυθαίρετα όρια. Τα όρια του καθενός. Τα δικά μου μπορεί να είναι ένα ειρωνικό χαμόγελο, τα δικά σου μπορεί να είναι κάτι περισσότερο.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πρετοριανέ, καλά θα (μου) τα έλεγες, αν πρότεινα να βγει ο κόσμος στο σεργιάνι μ' ένα καλαθάκι αυγά. Το ενοχλητικό για 'μενα, είναι η κλιμάκωση που βλέπω να γίνεται (και από 'σενα btw), αυγά->μαχαίρια->φασισμός, σχεδόν από το πουθενά. Μου θυμίζει το γυναίκα/μπικίνι/τραγικό του Θου-Βου in a sense. Τεσπα δε με βλέπω ούτε σήμερα για πολλά στο παρόν, καθ' ότι έχω ένα κεφάλι καζάνι όλη μέρα (γαμώ τα κρασιά στις 5 το πρωί). Περάστε καλύτερα από το Possibilities να παίξουμε
@@sos@@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μετά από αυτά που διάβασα από snoob και lusifer ...(κ.α.)... ο μεγαλύτερος φασίστας των τελευταίων χρόνων είναι ο...ιρακινός δημοσιογράφος..aka παπούτσι στην μάπα του πλανητάρχη ... ο "ποπολάρος" πρέκας στην ομώνυμη ταινία ... aka kazino κόντηδων ο Χοιδάς aka Κιλελέρ ..... αααα, καλά ....
elven Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μετά από αυτά που διάβασα από snoob και lusifer ...(κ.α.)... ο μεγαλύτερος φασίστας των τελευταίων χρόνων είναι ο...ιρακινός δημοσιογράφος..aka παπούτσι στην μάπα του πλανητάρχη ... ο "ποπολάρος" πρέκας στην ομώνυμη ταινία ... aka kazino κόντηδων ο Χοιδάς aka Κιλελέρ ..... αααα, καλά .... Πολύ ωραία,μάθαμε ότι αν είσαι της κατάλληλης ιδεολογίας μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε σου πράξη σε κάτι άλλο. Μπορείς ακόμα και να κάνεις οποιαδήποτε φασιστική πράξη και να μην ταυτίζεσαι με τους φασίστες, αρκεί απλά να είσαι της σωστής ιδεολογικής πλευράς και οι τραμπουκισμοί σου να γίνονται εναντίον των αντίθετων. Στην τελική ρε παιδί μου δεν μετράει το τι κάνεις αλλά το τι λές ότι πιστεύεις. Επίσης αν για παράδειγμα ένας της θεόπνευστης αυτής ιδεολογικής πλευράς διαπράξει κάποια δολοφονία θα πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε την ηλικία του και μετά να δούμε τις ιδεολογικές αντιλήψεις του θύματος. Και αν είναι οχτρός τότε η δολοφονία μετατρέπεται σε οδική παράβαση πχ παραβίασης STOP. Ολοι οι "υποστηρικτές" έδω μέσα θα μπορούσαν απλά να καταδικάσουν,να πουν τέτοιες πράξεις δεν αρμόζουν σε αυτήν την ιδεολογία(υπάρχουν άτομα που το έκαναν),δεν θα γίνουμε σαν αυτούς που "πολεμάμε" εφαρμόζωντας τις δικές τους μεθόδους κλπ κλπ αλλά όχι δεν θα κολλήσει η ρετσινιά,απλά θα πούμε ότι δεν ήταν έτσι,μπορεί να είναι ίδια η μέθοδος φίμωσης με αυτή του άλλου άκρου,μπορεί να μην δείχνει ότι είμαστε υπέρ της ισότητας,της ελευθερίας του λόγου,της ελευθερίας διαμονής σε οποιαδήποτε περιοχή χωρίς να παίζει ρόλο οι ιδέες και οι απόψεις του καθενός ΑΛΛΑ δεν είναι ίδιες γιατί [κάπου εδώ θα μπει ένα ποστ που θα λέει για ηλικίες,γάμους,κουμπαριές,μακροβούτια κα],ΟΚ ασυνάρτητο,λίγο ότι να ναι δεν θα κολλάει πουθενά,δεν θα δικαιολογεί γιατί είναι κάτι το διαφορετικό αλλά θα είναι 80 γραμμές. sos μιας και μπορείς να μετατρέψεις μια φασιστική πράξη σε επαναστατική να ρωτήσω κάτι; Έχεις αυτη τη δυνατότητα και με τα αντικείμενα;Γιατί αγόρασα κάτι φυστίκια χθες και το μετάνοιωσα,μπορείς να τα μεταρέψεις σε ηλιόσπορα; Α ναι και να μην ξεχάσω,όπως μας διδάσκουν ορισμένα Posts να και μια φώτο του μεγαλύτερου σύγχρονου επαναστάτη,μη τον πει κανείς φασίστα,δικτάτορα ή οτιδήποτε γιατί δεν είναι,καταδικάζει τον φασισμό στα λόγια,έτσι με μαγικό τρόπο όπως μάθαμε ο φασιστικός του τρόπος διακυβέρνησης και οι φασιστικές του πράξεις βαφτίζονται επανάσταση.Άβε
@@sos@@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ....snoob ...φασισμός είναι κουσούρι και προίκα μόνο μιας πλευράς... ποιάς πλευράς ; ...αυτής που συντηρεί και γαλουχεί την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο .- ...lucifer ...μόνο μία ενέργεια υπερνικά την διαλεκτική ...μόνο μία η επαναστατική . Και μπαίνει εδώ το ερώτημα : Με βία ή με μη βία μόνο αυτή ; ...ιστορικά δεν υπάρχει καμία επαναστατική δράση που να έφερε ανατροπή στον κόσμο και να μην υπήρξε βία ... μόνο ο Γκάντι ξεκίνησε ...αλλά στο τέλος ...μάλλον αναγκάστηκε ...και αυτός να υποκύψει... τώρα ... επανάσταση σημαίνει και αυτό: β. εκδήλωση αντίθεσης σε ορισμένη κατάσταση που θεωρείται δεσμευτική, καταπιεστική ή παράλογη...οπότε ο καθένας ας κρίνει με την οπτική του. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Πολύ ωραία,μάθαμε ότι αν είσαι της κατάλληλης ιδεολογίας μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε σου πράξη σε κάτι άλλο. ....τσα ....συναντηθήκαμε
elven Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 [quote name='@@sos@@;2996799 επανάσταση σημαίνει και αυτό: β. εκδήλωση αντίθεσης σε ορισμένη κατάσταση που θεωρείται δεσμευτική' date=' καταπιεστική ή [b']παράλογη[/b].. Α πες το απο την αρχή,τώρα συμφωνούμε όλοι. Δεν υπάρχει πιο δεσμευτική,πιο καταπιεστική,πιο παράλογη και πιο επαίσχυντη πράξη απο το να πει κάποιος την γνώμη του. Τες πα δεν ξαναγράφω(σιγά την απειλή),είμαι της γνώμης ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντιεξουσιαστές καταδιακ΄ζουν ττέτοια γεγονότα και δεν κρύβονται πίσω απο δικαιολογίες,το κρίμα είναι ότι απο ότι φαίνεται είναι προς το παρών λίγοι,ελπίζω αυτό να αλλάξει.
@@sos@@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Α πες το απο την αρχή,τώρα συμφωνούμε όλοι.Δεν υπάρχει πιο δεσμευτική,πιο καταπιεστική,πιο παράλογη και πιο επαίσχυντη πράξη απο το να πει κάποιος την γνώμη του. Τες πα δεν ξαναγράφω(σιγά την απειλή),είμαι της γνώμης ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντιεξουσιαστές καταδιακ΄ζουν ττέτοια γεγονότα και δεν κρύβονται πίσω απο δικαιολογίες,το κρίμα είναι ότι απο ότι φαίνεται είναι προς το παρών λίγοι,ελπίζω αυτό να αλλάξει. ...http://http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2991620&postcount=19 Μπορεί ...εγώ ...να μην συμφωνώ για τον στόχο που είχε αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης ...αλλά για μένα δεν είναι νάνοι.-
Praetorianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι ότι η βία στο όνομα μιας επανάστασης, ασχέτως το ποιος την ονομάζει επανάσταση και τι υπερασπίζεται, θεωρείται απολύτως δικαιολογημένη. Φασισμός επίσης έμαθα ότι ονομάζεται μόνο η εκ δεξιών προερχόμενη δικαιολογημένη/αδικαιολόγητη αντίδραση. Η εξ αριστερών δικαιολογημένη/αδικαιολόγητη βίαιη αντίδραση ονομάζεται επανάσταση και καλύπτεται. Δεν αποτελεί μεμονωμένη φασιστική πράξη, μετονομάζεται επαναστατική για να έχουμε ήσυχη την συνείδηση. Και για να την έχουμε ακόμα πιο ήσυχη φροντίζουμε να την ταυτίσουμε με κάτι εξοργιστικά ακραίο (παπουτσοεπίθεση στον Bush) προκειμένου να χτυπήσουμε στο συναίσθημα και όχι στην λογική. Ασχέτως της παντελώς άσχετης και άκυρης ταύτισης της επίθεσης στον πλανητάρχη με 200 μπράβους κρυφούς και φανερούς στο δωμάτιο που δέχεται καθημερινά απειλές αλλά τις γράφει στα @@ του με τόση προστασία γύρω του, από ένα απλό δημοσιογράφο που ήξερε ότι αμέσως θα τον μπαγλαρώσουν και θα τον κάνουν να μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που το έκανε (αυτό χρειάζεται balls of steel), με την επίθεση 7 νταγλαραίων σε μια, λογική/παράλογη/χαζή/έξυπνη δεν έχει σημασία, συγγραφέα που απλώς είπε την γνώμη της. Είπαμε, στο όνομα της επανάστασης έγιναν όλα, άφεση αμαρτιών. Πρετοριανέ, καλά θα (μου) τα έλεγες, αν πρότεινα να βγει ο κόσμος στο σεργιάνι μ' ένα καλαθάκι αυγά. Το ενοχλητικό για 'μενα, είναι η κλιμάκωση που βλέπω να γίνεται (και από 'σενα btw), αυγά->μαχαίρια->φασισμός, σχεδόν από το πουθενά. Δεν το προτείνεις, το δικαιολογείς όμως. Η κλιμάκωση ειλικρινά, δεν θα γινόταν αν τα αυγά προέρχονταν από άλλη μεριά? Τότε θα τα έπρεπε να τα ονομάσουμε (κι εσύ btw) φασιστική επίθεση ενώ τώρα μεμονωμένο περιστατικό?
@@sos@@ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι ότι η βία στο όνομα μιας επανάστασης, ασχέτως το ποιος την ονομάζει επανάσταση και τι υπερασπίζεται, θεωρείται απολύτως δικαιολογημένη. Φασισμός επίσης έμαθα ότι ονομάζεται μόνο η εκ δεξιών προερχόμενη δικαιολογημένη/αδικαιολόγητη αντίδραση. Η εξ αριστερών δικαιολογημένη/αδικαιολόγητη βίαιη αντίδραση ονομάζεται επανάσταση και καλύπτεται. Δεν αποτελεί μεμονωμένη φασιστική πράξη, μετονομάζεται επαναστατική για να έχουμε ήσυχη την συνείδηση. Οπως ακριβώς το διόρθωσες,φαντάζεσαι εσύ .Και όταν ξεκινάς να επιχειρηματολογείς φανταστικά καταλήγεις και σε φανταστικά συμπεράσματα . ...και η αλήθεια είναι πως ...τουλάχιστον από σένα δεν περίμενα να διαβάσω φαντασιώσεις....
Praetorianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Οπως ακριβώς το διόρθωσες,φαντάζεσαι εσύ .Και όταν ξεκινάς να επιχειρηματολογείς φανταστικά καταλήγεις και σε φανταστικά συμπεράσματα . ...και η αλήθεια είναι πως ...τουλάχιστον από σένα δεν περίμενα να διαβάσω φαντασιώσεις.... Αγαπητή @@sos@@ νομίζω ότι κατάλαβες λάθος την έννοια του "φαντάζομαι". Αυτά που διάβασα σε post έκρινα, δεν τα κατέβασα από το κεφάλι μου. Ειδικά όταν ταύτισες λάθος (πολύ λάθος), το παπούτσωμα του Bush με το αυγούλωμα της συγγραφέως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.