Προς το περιεχόμενο

Επίθεση αντιεξουσιαστών (?) στην Σώτη Τριανταφύλλου

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tην αντίπερα όχθη την έχει προκαλέσει άπειρες φορές στο παρελθόν.

Αν κάτσεις και τα διαβάσεις, ίσως αποκτήσεις λίγο πιο διαλλακτική στάση για τις πεποιθήσεις της.

Εγώ είμαι ακόμα μπερδεμένος με τα τελευταία κείμενα.

Προσπαθώ με όλη μου την καλή θέληση να ανακαλύψω πώς της βγήκαν, και δε μπορώ.

επειδη εκρινε το ενα ακρο (εν προκειμενω τους ακροδεξιους), σημαινει οτι μια κριτικη και στο αλλο ακρο (του ακροαριστερους) δεν συμβαδιζει με τη λογικη?

Καποιος μιλησε και για LSD .

Εμενα μου φαινεται πιο κοντα στη λογικη να κατακρινει και τα 2 ακρα. Η λεξη "προκαλει" που χρησιμοποιειτε ειναι λαθος, γιατι παραπεμπει σε εκουσιο σκοπο να δημοσιευει τις αποψεις της για να δημιουργει αναταρχη σε ομαδες ανθρωπων. Κατι που δε νομιζω οτι διακρινει τη συγκεκριμενη.

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λολ στον αποπάνω, κι ελπίζω ο παραπάνω να εννοεί ότι στο ματς με τις μπύρες έφαγε (και είναι) γκολ, και όχι τίποτε άλλο...

(είναι αλήθεια ότι ένα άγχος το 'χα, γιατί μπορεί από μέσα μου να γουστάρω να σου πετάξω αυγά, αλλά το δικό σου ποστ δικαιούται αντιπαράθεσης, και όχι αυγομαχίας......πράγμα που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το πω και για άλλων...

Anyway και το δικό μου κεφάλι αλλού είναι, οπότε μια χαρά, σφαχνόμαστε κι αύριο, μέρα του θεού που είναι)

* edit : παρακάμψτε ένα ποστ, για να φτάσετε στους σωστούς "αποπάνω" και "παραπάνω"

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν έχει τύχει να διαβάσω άλλα κείμενά της,και ούτε με απασχολούν οι πεποιθήσεις της.

Με εστειλες.

Οχι οτι δε το ειχες κανει μεχρι τωρα με τις αποψεις σου, αλλα πλεον εγραψες ιστορια... :X

Παρολα αυτα λιγες σελιδες πριν μας ενημερωνες με πασα βεβαιοτητα οτι ειναι προκλητικη, θρασυτατη και καλα θα της κανανε να της ριχνανε και ενα χερι ξυλο...

Ατιμη πολυθρονα (ισως και κρεβατι), ατιμο πληκτρολογιο, ατιμο ιντερνετ...

Δημοσ.
Με εστειλες.

Οχι οτι δε το ειχες κανει μεχρι τωρα με τις αποψεις σου, αλλα πλεον εγραψες ιστορια... :X

Παρολα αυτα λιγες σελιδες πριν μας ενημερωνες με πασα βεβαιοτητα οτι ειναι προκλητικη, θρασυτατη και καλα θα της κανανε να της ριχνανε και ενα χερι ξυλο...

Ατιμη πολυθρονα (ισως και κρεβατι), ατιμο πληκτρολογιο, ατιμο ιντερνετ...

Νομίζω ότι σε αυτό το thread σχολιάζουμε το σκηνικό που έγινε με τους αντιεξουσιαστές και το συγκεκριμένο της άρθρο το οποίο έχω διαβάσει.

Δημοσ.
επειδη εκρινε το ενα ακρο (εν προκειμενω τους ακροδεξιους), σημαινει οτι μια κριτικη και στο αλλο ακρο (του ακροαριστερους) δεν συμβαδιζει με τη λογικη?

Καποιος μιλησε και για LSD .

Φυσικά και όχι.

Και δεν έχω πρόβλημα με καμία υγιή κριτική, από όπου και αν γίνεται και όπου και αν αποσκοπεί.

Μάλιστα, σε πολλά σημεία που κριτικάρει συμφωνώ (με μικρές ενστάσεις) μαζί της.

Το πρόβλημα είναι πως πέρα από την κριτική, χρησιμοποιεί άστοχα (για κάποιους προκλητικά) παραδείγματα, γεμάτα ασάφειες (στην καλύτερη περίπτωση) και εμπάθεια (στην χειρότερη).

Και όχι, από έναν άνθρωπο όπως αυτή, τόσο απαράδεκτα επιχειρήματα δεν τα δέχομαι, πώς να το κάνουμε - δεν μπορώ να τα καταπιώ.

Εξού και το μπέρδεμα.

Εξού και το feel lovin' drugs χαζο-σχόλιο που διάλεξες να πιαστείς.

Δημοσ.
Νομίζω ότι σε αυτό το thread σχολιάζουμε το σκηνικό που έγινε με τους αντιεξουσιαστές και το συγκεκριμένο της άρθρο το οποίο έχω διαβάσει.

Ακομα κι ετσι και χωρις να γνωριζεις (και ουτε να σε νοιαζουν) οι πεποιθησεις της, εκανες πληρη σκιαγραφηση του χαρακτηρα της, με τελικο συμπερασμα οτι της αξιζει ενα χερι ξυλο. :X

Και επειδη σαρεσουν και τα αθλητικα και επικαλεισαι τετοια παραδειγματα. Αμα δεις ενα (μονο ενα) ματς της Manchester United στο οποιο πχ χανει απο μια μικρη ομαδα, μετα θα ερθεις να ποσταρεις οτι ειναι τελειως αχρηστη, ατεχνη ομαδα, που πρεπει να υποβιβαστει κατηγορια? Χωρις να γνωριζεις τιποτα παραπανω? Αντιλαμβανεσαι το λαθος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:47 ----------

Φυσικά και όχι.

Και δεν έχω πρόβλημα με καμία υγιή κριτική, από όπου και αν γίνεται και όπου και αν αποσκοπεί.

Μάλιστα, σε πολλά σημεία που κριτικάρει συμφωνώ (με μικρές ενστάσεις) μαζί της.

Το πρόβλημα είναι πως πέρα από την κριτική, χρησιμοποιεί άστοχα (για κάποιους προκλητικά) παραδείγματα, γεμάτα ασάφειες (στην καλύτερη περίπτωση) και εμπάθεια (στην χειρότερη).

Και όχι, από έναν άνθρωπο όπως αυτή, τόσο απαράδεκτα επιχειρήματα δεν τα δέχομαι, πώς να το κάνουμε - δεν μπορώ να τα καταπιώ.

Εξού και το μπέρδεμα.

Εξού και το feel lovin' drugs χαζο-σχόλιο που διάλεξες να πιαστείς.

Μα κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι της και με ΟΛΕΣ τις αποψεις της. Οποιος το κανει με τον οιονδηποτε, μαλλον ειναι αβουλο ον, διχως κριση. Η διαφωνια με τις αποψεις ενος ανθρωπου που λες και εσυ στο ποστ σου, απεχει ωστοσο απο οτι εχει συζητηθει εδω. thats the point.

Δημοσ.

Μα κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι της και με ΟΛΕΣ τις αποψεις της. Οποιος το κανει με τον οιονδηποτε, μαλλον ειναι αβουλο ον, διχως κριση. Η διαφωνια με τις αποψεις ενος ανθρωπου που λες και εσυ στο ποστ σου, απεχει ωστοσο απο οτι εχει συζητηθει εδω. thats the point.

Εδώ έχει στηθεί ένα θέατρο του παραλόγου, και αναλύεται λανθασμένα και χωρίς ουσιαστικό λόγο με απότερο σκοπό να μη φτάσει πουθενά η κουβέντα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ INSOMNIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ-ΓΕΛΑΣΕ.

Δημοσ.
Τι σχέση έχουν οι πεποιθήσεις της δηλαδή;

Στο οτι για να χαρακτηρισεις (εκ του ασφαλους) εναν ανθρωπο θρασυ, προκλητικο και αξιο ξυλου, πρεπει ισως να γνωριζεις κατι τις παραπανω για αυτον, περαν του ενος αρθρου? Λεω εγω τωρα...

Αμα δε ξερεις τις πεποιθησεις της, μηπως ειναι λιγο ριψοκινδυνευμενοι ολοι οι παραπανω χαρακτηρισμοι? Βλεπε παραδειγμα που σου εδωσα παραπανω...

Δημοσ.

Το thead ήταν για να σχολιάσουμε το περιστατικό;

Ή για να σχολιάσουμε γενικά τις απόψεις της κυρίας;

Σου ξαναλέω.Που ακριβώς παίζει ρόλο ποιες είναι οι πεποιθήσεις της και τι θα άλλαζε αν ήταν δεξιά,αριστερή,αναρχικιά ή φασίστρια;

Το περιστατικό σχολιάζουμε και τους λόγους που έγινε.

Έχει σχολιαστεί και λίγο το περιεχόμενο του άρθρου.Που δεν θα έπρεπε για εμένα.Εγώ αρκέστηκα στην λέξη μπούρδα.Και στάθηκα περισσότερο στη στάση της και όχι στο άρθρο της.

Δημοσ.
Tην αντίπερα όχθη την έχει προκαλέσει άπειρες φορές στο παρελθόν.

Αν κάτσεις και τα διαβάσεις, ίσως αποκτήσεις λίγο πιο διαλλακτική στάση για τις πεποιθήσεις της.

Εγώ είμαι ακόμα μπερδεμένος με τα τελευταία κείμενα.

Προσπαθώ με όλη μου την καλή θέληση να ανακαλύψω πώς της βγήκαν, και δε μπορώ.

Liopyr, εχω την εντυπωση, ή μαλλον καλυτερα ψυχανεμιζομαι (παντα ηθελα να γραψω αυτη τη λεξη :-D)

πως τη Σωτη -και νομιζω οχι μονο αυτη- ενοχλει ο αυξανομενος [και εντελως αυθαιρετος] "κανιβαλισμος"

Τσεκαρε για παραδειγμα σχετικα, το editorial/αρθρο του Τσαγκαρουσιανου * στην, "αντιπαλη" της AthensVoice μαλιστα, Lifo:

http://www.lifo.gr/mag/columns/2017

- - - - - - - - - - - -

* Για τον συγκεκριμενο, δε θα ειχα να πω τα καλυτερα (αντιθετως, τα χειροτερα), ομως εκει εκφραζει ενα -ορατο πλεον- point...

Δημοσ.

washcloud, αναφέρθηκα στο παράδειγμα με το γήπεδο (ναι ήταν τόσο ρηχό). Εκεί που ο τύπος στο άβαταρ θα έπαιρνε τη στάση του αετού και θα σημάδευε γύρω γύρω με το ακόντιο του.

ελπίζω να μην είχε πολλά μποφόρ

Εσύ όμως μιλάς πιο γενικά. Ναι αυτή τη ζούγκλα τη βλέπω περίπου όπως εσύ. Έχεις ανοίξει ένα τόσο μεγάλο θέμα, για τις αιτίες της εγκληματικότητας και το καλούπι στο οποίο πρέπει να χωρέσουμε για να μπορέσουμε να είμαστε κάτι...

Δεν ήθελα να τραβήξω τη συγκεκριμένη υπόθεση εκεί, γιατί δεν είναι εκεί η θέση της. Ήθελα να φανεί η ομοιότητα μεταξύ δύο ιδεολογικών άκρων που προσπαθούν να φιμώσουν μια οποιαδήποτε κυράτσα-πατσαβούρα-θεά. Δεν θίγω το ποιος ωθεί αυτά τα δύο άκρα εκεί, απλά λέω ότι ο φασισμός δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο της μιας πλευράς. Μάλιστα τα δεξιά φασιστάκια "είναι φασιστάκια από τη φύση τους", ενώ τα αριστερά δεν είναι ξερωγώ.

Δε γράφω καλά. ε. κοιμάμαι πριν τη μια συνήθως :P

το καλούπι που λέγαμε...

Δημοσ.

Delirium , δεν διαφωνώ, αυτό εκτός από πολύ σοβαρό είναι ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ θέμα, και δυστυχώς με χαρακτηρισμούς όπως "αναρχοφασιστάκια" το έχεις χάσει πριν προλάβεις καν να το πιάσεις.

Ακόμα και αν είσαι η Σώτη Τριανταφύλλου, ακόμα και αν από πίσω κρύβονται υγιείς προθέσεις.

Και το παραπάνω δυστυχώς δεν είναι το μόνο που βρίσκω απαράδεκτο στα τελευταία της άρθρα.

:-(

Δημοσ.

Physics_Rulez έχεις συνειδητοποιήσει πως κανείς μα κανείς,ούτε καν αυτοί που πήγαν και πέταξαν αυγά δεν ασχολήθηκε με το αν αυτή η κυρία γράφει αυτά που γράφει(δικαίωμά της ότι θέλει να γράφει.Κανείς μα κανείς εκτός από την φαντασία σου δεν προσπαθεί/προσπάθησε να τη φιμώσει) αλλά με το ότι τα γράφει και ζει μαζί τους;

Ελάχιστοι εδώ μέσα μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν το τι ακριβώς γράφει.Νομίζω μόνο ένας.Κάτι που σημαίνει ότι το περιεχόμενο του άρθρου περνάει σε δεύτερη μοίρα.Η στάση της είναι αυτή που προκαλεί.

Και ρηχός είναι όποιος στέκεται στις εκφράσεις αντί να κοιτάξει την ουσία και τους παραλληλισμούς της οποιοδήποτε μεταφοράς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...