slipknot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 σε κανενα βιβλιο δεν γραφτηκε, σε κανενα καναλι δεν ειπωθηκε οτι εν ετει 2009 η προσπαθεια φιμωσης με βιαιες επιθεσεις θα δικαιολογουταν ως:[...] δ. Οτι αποτελει ομοια πραξη με το γιουρτωμα του ζορο [...] Επειδή εδώ γίνεται αναφορά σε κάτι που έγραψα και ειλικρινά, προσπάθησες πάρα πολύ για να παρερμηνεύσεις τα λεγόμενα μου (a taste of your own medicine) ας αναλύσω κάποια πράγματα. Έχουμε αυτό το post μου στο παρών topic. Έχουμε επίσης posts άλλων users που χαρακτηρίζουν απαράδεκτη αυτή την ενέργεια (συμφωνώ) και αναρωτιούνται αν μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα. Πάμε λοιπόν στα σχόλια μου: Καταρχάς ο συλλογισμός σου μπάζει. Στην περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι, δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω το συμβάν όπως δεν προσπάθησα άλλωστε να κάνω και σε όλο το topic. Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν μέσω των απαντήσεων (οι οποίες δεν υπήρξαν βασικά) να δω το κατά πόσο σας πειράζουν τέτοια φαινόμενα γενικά. Πάμε και στο post μου: Επειδή βλέπω πως η ρίψη φαγώσιμων (είτε αυγών, είτε γιαουρτιών, είτε ακόμα και τοματών) πάει να εξισωθεί με δολοφονία. Σας πείραξε που ρίξανε αυγά στην Τριανταφύλλου για χ, ψ λόγους. Μασημένη τροφή λοιπόν. Οι χ, ψ λόγοι είναι: Η Τριανταφύλλου μένει στα Εξάρχεια, είναι διανοούμενη και μια μερίδα ατόμων δε συμφωνεί με την άποψη της. Η μερίδα αυτή, αντί να αντιδράσει με έναν μη βίαιο και ευρηματικό [γιατί όχι;] τρόπο πάει σε μια παρουσίαση, πετάει αυγά, απειλεί κλπ. Όταν ρίχνουν γιαούρτια στον ζορό ή τον Κούγια ή έναν δημοσιογράφο σας πειράζει το ίδιο; Τις περιπτώσεις αυτές τις θεωρείτε εγκληματικές ενέργειες ή όχι; Επιπλέον μασημένη τροφή: Εδώ λειτουργώ με την ίδια λογική που λειτούργησα στο topic για τις εθνικές εορτές και τον Μουζουράκη. Εκεί είχα πει πως αν σε πειράζει η αμαύρωση της σημαίας, σε πειράζει απ' όποιον κι αν γίνεται, δε σε πειράζει επιλεκτικά. Έτσι και με το αυγούλωμα/γιαούρτωμα αν σε πειράζει, σε πειράζει απ' οποιονδήποτε κι αν γίνεται, οποιοσδήποτε κι αν το τρώει. Αν επιλέγεις πότε θα σε πειράξει, λυπάμαι αλλά είτε είσαι υποκριτής είτε κολλημένος. Και μη μου πεις τώρα ότι ο ζορό είναι γραφικός άρα το γιαούρτωμα δεν έχει κάποια ουσιαστική αξία, ξέρεις και ξέρουμε την ιδιότητα του ζορό και φαντάζομαι ότι ξέρεις τι σημαίνει το γιαούρτωμα σε άτομο με τέτοια ιδιότητα. Δέχομαι ότι η πράξη του αυγουλώματος της Τριανταφύλλου κρύβει άλλα, σαν πράξη όμως παραμένει ίδια με το γιαούρτωμα σε άλλους. Εκτός κι αν θεωρείς ότι στις άλλες περιπτώσεις τα γιαούρτια τα πετάξανε για χαβαλέ και όχι για να εκφράσουν την αντίθεση τους και να διαμαρτυρηθούν κατ' αυτόν τον τρόπο. Αλλά τότε σύμφωνα με αυτή τη λογική και ο άλλος που πέταξε παπούτσι στον Bush για χαβαλέ το έκανε. Συγκεκριμένα για σένα λοιπόν: Στο topic για τις εθνικές εορτές μίλησες για το κάψιμο της σημαίας από τους "αντιεξουσιαστές" αλλά για τις μαγκιές που κάνει η άλλη πλευρά (η οποία μάλιστα έχει και 1 λόγο παραπάνω να μην τις κάνει) με τη σημαία δεν είπες τίποτα. Εδώ σχολιάζεις το συμβάν με την Τριανταφύλλου (το οποίο προκλήθηκε από "αντιεξουσιαστές" όπως φαίνεται) αλλά αρνείσαι να δεις την ομοιότητα αυτού του συμβάντος (την ομοιότητα, όχι τα κίνητρα, τις σκοπιμότητες κλπ) με άλλα παρόμοια (ίσως επειδή ο παππούς που πέταξε γιαούρτι στον ζορό δεν ήταν Α/Α, ίσως επειδή ο Κούγιας δε μένει στα Εξάρχεια). Μήπως απλά ψάχνεις αφορμές να στοχοποιείς ένα συγκεκριμένο χώρο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Oταν καταλαβετε/παραδεχτειτε οτι η πραξη κατα της Σωτης εχει σκοπο τη φιμωση της τοτε ισως κανουμε συζητηση σε λογικα πλαισια. Επισης οταν παραδεχθειτε οτι αυτου του τυπου η λογοκρισια, ειναι ακρως επικινδυνη, ανησυχητικη και φασιστικη τοτε ισως παλι μπυον οι βασεις για μια πιο επικοδομοιτικη συζητηση. Μεχρι τοτε μπορειτε να επιχειρηματολογειτε, για γιαουρτια, αυγα, βιβλια, Λιακοπουλους, χρυσαυγιτες κλπ. Για να το κανω πιο λιανα ακομα, για αυτους που επικεντρωνονται (σκοπιμα) στα αυγα, ωστε να το γυρισουν σε κατι γραφικο ως γεγονος: --> Και αυγα να μη της πεταγανε, αλλα να μαζευονταν εξω απτο σπιτι της 7 μαντραχαλοι με κουκουλες και να της λεγανε "την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα καταληξεις στο νοσοκομειο", χωρις καν να την ακουμπησουν, χωρις καν να της φωναξουν, χωρις καν να της πεταξουν αυγα, παλι το ιδιο θα ηταν. Και οπως προανεφερα, περαν των αυγων η Σωτη εχει ηδη δεχθει απειλες για τη ζωη της. Λεω για τελευταια φορα. Εκτος απο την πραξη αυτη καθαυτη, ΜΕΓΑΛΗ σημασια εχει και ο σκοπος της πραξης. Πολλοι απο εσας λοιπον, στεκεστε μονο στην πραξη προσπαθωντας να μας πεισετε οτι "οκ καταδικαστεα η πραξη, αλλα δεν χαθηκε και ο κοσμοσ, αυγα πεσανε απλως", αγνωοντας τεχνηεντως το σκοπο της. Ε συνεχιστε να επιχειρηματολογειτε, για τα αυγα λοιπον. Εν τελει αυτο που θα επρεπε να συζητιεται σε αυτο το thread ειναι: Η βιαιη, τραμπουκικη προσπαθεια φιμωσης καποιου συγγραφεα, επειδη δε συναυουν οι αποψεις του με τις αποψεις μιας μειοψηφιας. Αυτο που τελικα συζητειται ομως ειναι μηπως η μειοψηφια αυτη ειχε και λιγο (ή πολυ) δικιο. Αλλα επειδη ειναι η πολιτικη στη μεση, εχουμε αυτα τα 2 δεδομενα: --Αν αυτη η μειοψηφια ηταν ακρα δεξια, εδω μεσα θα χε γινει της αριστερας το πανηγυρι. Δηλαδη αν οι ΙΔΙΟΙ τυποι, ηταν χρυσαυγιτες και ειχαν κανει τις ΙΔΙΕΣ πραξεις καιτα του ΙΔΙΟΥ προσωπου, εδω μεσα θα δινοταν ρεσιταλ (και δικαιως) κατα του φασισμου. --Επειδη αυτη η μειοψηφια ηταν η ακρα αριστερα, προσπαθουμε να βρουμε διαφορους τροπους να απομονωσουμε το γεγονος απο 10δες παρομοια που συμβαινουν καθε λιγο, να περιοριστουμε στην ριψη αυγων, να να να να....Και να καταληξουμε στο τραγικο κλισε: "Καταδικαζω το γεγονος, ΑΛΛΑ...". Και σε αυτο το ΑΛΛΑ συμπεριλαμβανονται ενα σωρο αποψεις που στο τελος νομιζεις οτι τεινουν να δωσουν δικιο στο φασισμο, οταν αυτος προερχεται απο το αριστερο ακρο.
Delirium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2994496&postcount=146 Προσπερνω τους "εξυπνακισμους", κι επειδη ο Googλης δε μου απαντα, αφου υπαρχουν (!?) -μετα 17Ν- για γραψτες μου εσυ, να τις μαθουμε
slipknot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Oταν καταλαβετε/παραδεχτειτε οτι η πραξη κατα της Σωτης εχει σκοπο τη φιμωση της τοτε ισως κανουμε συζητηση σε λογικα πλαισια. Επισης οταν παραδεχθειτε οτι αυτου του τυπου η λογοκρισια, ειναι ακρως επικινδυνη, ανησυχητικη και φασιστικη τοτε ισως παλι μπυον οι βασεις για μια πιο επικοδομοιτικη συζητηση. Μεχρι τοτε μπορειτε να επιχειρηματολογειτε, για γιαουρτια, αυγα, βιβλια, Λιακοπουλους, χρυσαυγιτες κλπ. [...] Λεω για τελευταια φορα. Εκτος απο την πραξη αυτη καθαυτη, ΜΕΓΑΛΗ σημασια εχει και ο σκοπος της πραξης. Πολλοι απο εσας λοιπον, στεκεστε μονο στην πραξη προσπαθωντας να μας πεισετε οτι "οκ καταδικαστεα η πραξη, αλλα δεν χαθηκε και ο κοσμοσ, αυγα πεσανε απλως", αγνωοντας τεχνηεντως το σκοπο της. Ε συνεχιστε να επιχειρηματολογειτε, για τα αυγα λοιπον. Μάλλον δεν κατάλαβες και πολλά απ' το πιο πάνω post μου ή δε μπήκες καν στον κόπο να το διαβάσεις. Δεν είναι τυχαίο που μίλησα για κίνητρα και σκοπιμότητες της πράξης αυτής. Με λίγα λόγια δε διαφωνώ ότι αυτό που επιδίωκαν οι "7 Νάνοι" είναι η φίμωση της άλλης. Το αν παράλληλα αναλύονται και άλλα θέματα, κάπου μπερδεύεσαι και δε μπορείς να παρακολουθήσεις δεν είναι δικό μου θέμα. Ο σκοπός της ανάλυσης του post μου για τα γιαούρτια σε ζορό-κούγια αλλά και του ίδιου του post δεν ήταν ούτε η υπεράσπιση των "δραστών", ούτε η υποβάθμιση του συμβάντος. Δε θα μπω στον κόπο να πω ποιος ήταν τελικά ο σκοπός γιατί απ' τη μία τον ανέφερα πιο πάνω, απ' την άλλη άκρη δε θα βγει. Για να το κανω πιο λιανα ακομα, για αυτους που επικεντρωνονται (σκοπιμα) στα αυγα, ωστε να το γυρισουν σε κατι γραφικο ως γεγονος:--> Και αυγα να μη της πεταγανε, αλλα να μαζευονταν εξω απτο σπιτι της 7 μαντραχαλοι με κουκουλες και να της λεγανε "την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα καταληξεις στο νοσοκομειο", χωρις καν να την ακουμπησουν, χωρις καν να της φωναξουν, χωρις καν να της πεταξουν αυγα, παλι το ιδιο θα ηταν. Και οπως προανεφερα, περαν των αυγων η Σωτη εχει ηδη δεχθει απειλες για τη ζωη της. Δε διαφωνώ σε κάτι. Να αναφέρω απλά ότι αυτό για τις απειλές το έχουμε εμπεδώσει, το έγραψα και ο ίδιος και τέλος πάντων ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Εν τελει αυτο που θα επρεπε να συζητιεται σε αυτο το thread ειναι:Η βιαιη, τραμπουκικη προσπαθεια φιμωσης καποιου συγγραφεα, επειδη δε συναυουν οι αποψεις του με τις αποψεις μιας μειοψηφιας. Αυτο που τελικα συζητειται ομως ειναι μηπως η μειοψηφια αυτη ειχε και λιγο (ή πολυ) δικιο. Συζητιέται και αυτό. Και στο topic για τις εθνικές εορτές συζητήθηκαν πολλά και εδώ και αλλού. Είναι η φύση του θέματος, έχει και τη λέξη "αντιεξουσιαστών" ο τίτλος. Τι περιμένεις; Αλλα επειδη ειναι η πολιτικη στη μεση, εχουμε αυτα τα 2 δεδομενα:--Αν αυτη η μειοψηφια ηταν ακρα δεξια, εδω μεσα θα χε γινει της αριστερας το πανηγυρι. Δηλαδη αν οι ΙΔΙΟΙ τυποι, ηταν χρυσαυγιτες και ειχαν κανει τις ΙΔΙΕΣ πραξεις καιτα του ΙΔΙΟΥ προσωπου, εδω μεσα θα δινοταν ρεσιταλ (και δικαιως) κατα του φασισμου. Ίσως και να γινόταν έτσι όπως τα λες. Αν πάντως αυτό το λες και με αφορμή ένα video που postαρε κάποιος μερικές σελίδες πριν, να θυμίσω ότι απ' το ένα συμβάν έχουμε video ενώ απ' το άλλο όχι. Πιστεύεις ότι υπάρχουν άπιστοι Θωμάδες; --Επειδη αυτη η μειοψηφια ηταν η ακρα αριστερα, προσπαθουμε να βρουμε διαφορους τροπους να απομονωσουμε το γεγονος απο 10δες παρομοια που συμβαινουν καθε λιγο, να περιοριστουμε στην ριψη αυγων, να να να να....Και να καταληξουμε στο τραγικο κλισε: "Καταδικαζω το γεγονος, ΑΛΛΑ...". Και σε αυτο το ΑΛΛΑ συμπεριλαμβανονται ενα σωρο αποψεις που στο τελος νομιζεις οτι τεινουν να δωσουν δικιο στο φασισμο, οταν αυτος προερχεται απο το αριστερο ακρο. Δεν υπήρξε κανένα "Καταδικάζω το γεγονός ΑΛΛΑ..." από μένα. Είμαι εναντίον αυτής της πράξης, αυτό είναι σίγουρο. Δε δέχομαι όμως να τσουβαλιάζονται όλοι και να ακούγονται ακυρότητες λόγω παραπληροφόρησης, άγνοιας ή ημιμάθειας. Όποιος θεωρεί ότι άτομα που κάνουν τέτοιες πράξεις έχουν και ιδεολογία πρέπει να είναι ένας απ' αυτούς, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
nikos21aek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ωραία, ωραία. Ας το ανοίξουμε λίγο για να αποκλείσουμε παρεξηγήσεις: Ο washcloud γράφει ένα άρθρο στον τύπο με το οποίο ασκεί την κριτική του στον washcloud και μέσα σε αυτή την κριτική προσβάλει χωρίς επιχειρήματα και με απίστευτη μπουρδολογία τον lucifer και όλη του την οικογένεια. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με τον lucifer και όλη του την οικογένεια. Μία τρίχα του Lucifer(όχι ολόκληρη η οικογένεια-ούτε καν ολόκληρος ο Lucifer) πετάει αυγά στον washcloud σαν διαμαρτυρία που ο washcloud ενώ γράφει όσα γράφει συνεχίζει να μένει μαζί τους. Είναι ο Lucifer τραμπούκος και φασίστας ακόμα και αν δεν ξέρουμε αν για τατουάζ έχει αλφάδι, σβάστικα ή σφυροδρέπανο; fixed για να υπάρχει τουλάχιστον τα σωστά μεγέθη και οι σωστοί παραλληλισμοί. Οι τρίχες του lucifer τραμπούκοι είναι.Για το φασίστες μάλλον δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει η λέξη όπως και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα.Φασίστας δεν είναι κάποιος που πετάει αυγά πάντως και δεν έχει να κάνει καθόλου με το περιστατικό. Θα μπορούσε αυτή η ομάδα που πέταξε αυγά σε μια άλλη παρόμοια περίπτωση να είναι είτε φασίστες,είτε κηπουροί,είτε μαθητές,είτε οτιδήποτε.Στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά ήταν αντιεξουσιαστές. Παρόλα αυτά κανένας δεν έχει πει ότι η πράξη αυτή δεν ήταν βια όπως πολύ περιέργως διάβασα ότι συμπέρανες.Το ότι δεν το θεωρούμε έγκλημα δεν σημαίνει ότι δεν το θεωρούμε μορφή βίας. Και για να αποφύγουμε κάποιες παρεξηγήσεις έγκλημα δεν θα το θεωρούσαμε ακόμη και αν τα αυγά τα πετούσαν φασίστες. Αυτό που λένε οι περισσότεροι τουλάχιστον,είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία και με το άρθρο της και με τη στάση της προκάλεσε το περιστατικό ηθελημένα.Το ίδιο θα γινόταν και αν έγραφε ένα άρθρο στο οποίο να διατυπώνει το παραλήρημά της για τους καταστηματάρχες τσουβαλιάζοντάς τους όλους και χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς μειωτικούς χαρακτηρισμούς,με ανυπόστατα και ψευδή επιχειρήματα,την ίδια ώρα που και η ίδια είχε κατάστημα στο Κολωνάκι(βάζω Κολωνάκι επίτηδες.Θα μπορούσε αντί για το Κολωνάκι να έχει και μαγαζί οπουδήποτε αλλού).Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιρδούσαν οι διπλανοί της. Από τη στιγμή λοιπόν που η κυρία αυτή προκαλεί για να προκαλέσει γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση να την λυπηθεί κανένας. Η βία δεν είναι καλή και δεν επικροτείται από κανέναν.Το αν κάποιος όμως προκαλεί τις αντιδράσεις εις βάρος του και εκτός από αυτό τις κυνηγάει κιόλας,ακόμη και αν αυτές οι αντιδράσεις είναι η βία δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αξίζει αυτό που παθαίνει.Είναι άξιος της μοίρας του. Τώρα εντάξει σε κάποια φανταστική κοινωνία,ο οποιοσδήποτε βγαίνει και προσβάλει τους γύρω του με ένα σωρό μπούρδα επειδή έχει το δικαίωμα να το κάνει και οι γύρω του τον ανέχονται και ζουν μαζί του.Σε πραγματική κοινωνία όμως δεν γίνεται ποτέ. Ίσως το λάθος να ήταν η βία.Αλλα το ότι έγινε και το άξιζε η συγκεκριμένη και η ίδια το προκάλεσε.Δεν θα την λυπηθώ κιόλας.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 nikos21aek δεν διάβασες καμία απάντηση ή δεν τις κατάλαβες ή δεν θέλεις να καταλάβεις, ή είσαι υπέρ του φασισμού. Άλλο ενδεχόμενο δεν παίζει. Ίσως το λάθος να ήταν η βία. Αλλά το ότι έγινε και το άξιζε η συγκεκριμένη και η ίδια το προκάλεσε.Δεν θα την λυπηθώ κιόλας. Μάλλον το τελευταίο. Η Ελευθερία της έκφρασης δηλαδή πηγαίνει περίπατο. Πάμε 17 σελίδες πίσω. O φασισμός υπάρχει μόνο στο 1ο και στο 4ο τεταρτημόριο. Στο 2ο και στο 3ο το λέμε αντίδραση-πάλη-πήγαινε γυρεύοντας. oh wait...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δεν νομίζω ότι ο nikos21aek είναι υπέρ του φασισμού αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοεί και ας το "κρύβουμε"... δεν δικαιολογώ τους γκιόζηδες μιας και με αυτό που έκαναν έχασαν όποιο δίκιο μπορεί να είχαν, αλλά μην μου πείτε ότι αν σας προσβάλει/βρίσει (γιατί όπως και να το κάνουμε για την συγκεκριμένους αυτά που έγραψε είναι κάπως προσβλητικά) κάποιος επανειλλημένα ότι θα το δεχτείτε ως ελευθερία λόγου...εκτός αν έχουμε πέσει σε τόσο υπεράνω άτομα αυτό πιστεύω ότι εννοεί ο Νίκος...
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 wow man, με 30.000+ μηνύματα θα πρέπει να γίνεις το κύριο έκθεμα του forum στο μουσείο της ελευθερίας του λόγου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 διαφωνείς με αυτό που λέω?
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ναι διαφωνώ. Δεν θα πετούσα ποτέ αυγά και θα άφηνα μαχαίρια έξω από την πόρτα κάποιου που με εκνευρίζουν αυτά που γράφει. Τόσο υπεράνω είμαι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ok άμα κάποιος πχ σου βρίσει τη μάνα, τον πατέρα ,την οικογένεια κτλπ κτλπ επανειλλημένα και δημόσια, να υποστηρίξεις την ελευθερία λόγου και να μην αντιδράσεις με κάνενα τρόπο...να του πεις και μπράβο για αυτούς το να θίξεις/προσβάλεις τις ιδέες του παίζει να είναι ακόμα χειρότερο από το παράδειγμα που έδωσα...
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 @Physics_Rulez Πές μου τι είναι ο φασισμός να δεχτώ τα από πάνω που λες. Quotαρέ μου που ακριβώς λέω για πάλη με την έννοια που την χρησιμοποιείς και που συνδέω το περιστατικό σε όσα έχω πει με το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν αντιεξουσιαστές ή φασίστες ή οτιδήποτε. Όπως επίσης που μίλησα για ελευθερία της έκφρασης και που ακριβώς έχω πει σε όλο το thread ότι δεν είναι δικαίωμά της να λέει και να γράφει ότι θέλει. Το αν αυτό που θέλει να λέει είναι προκλητικό πάλι δικαίωμά της.Το αν συνεχίζει να μένει μαζί με τα άτομα για τα οποία εκφράζεται έτσι και πάλι δικαίωμά της.Αλλά από κάποιο σημείο και μετά η στάση της ξεπερνά το προκλητικό και αγγίζει το θράσος. Το αν είναι δικαίωμα της όλα αυτά ποσώς με ενδιαφέρει.Για εμένα το θράσος ποτέ δεν είναι δικαίωμα.Και είμαι κατά όσων προκαλούν για να προκαλέσουν.Δεν θα τους λυπηθώ από τη στιγμή που ξέρουν και τι κάνουν και τα επακόλουθα.Το αν το θράσος είναι νόμιμο πάλι δεν με απασχολεί.Το είπα και πιο πάνω με ένα αστείο και χαζό παράδειγμα. Και δικό μου δικαίωμα είναι να πάω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και να αρχίσω να προσβάλω τους υπόλοιπους φιλάθλους με γλώσσα που δεν μπορούν να με μηνύσουν για εξύβριση.Θα φταίνε αυτοί αν δεν με ανεχθούν και με λιντσάρουν ή το δικαίωμα μου να κάνω κάτι ξεπέρασε τον όρο δικαίωμα και άγγιξε τον όρο θράσος και θα είμαι άξιος της μοίρας μου; Δεν κατάλαβα που ακριβώς έχει βάση το ειρωνικό oh wait...που χρησιμοποιείς...Ήθελες να πεις κάτι,το είπες,προφανώς ούτε εσύ κατάλαβες τι ακριβώς είπες άλλα τουλάχιστον μην αερολογείς και προσπάθησε να το στηρίξεις κάπου.
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικά, 18 σελίδες αναλύοντας τι είναι τα αυγά και τι ο φασισμός δεν μπορούσα να φανταστώ.
Delirium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ξεπερνά το προκλητικό και αγγίζει το θράσος Εγω παλι βλεπω ως καραθρασυδειλο, 10, ή 7, ή 2 μαντραχαλεοι, να κινουνται απειλητικα - ακομη και με μαχαιρια σε εξωπορτες, χμ μηπως με ΑΚ-47 την επομενη φορα, παλικαροι? εναντια σε μια (=1) γυναικα, που δε τη κοβω να 'ναι ασσος του καρατε, ουτε του βαρατε ThReSh, δεν πειθομαι οτι θα χρειαζοσουν και αλλους 6! Ουτε Γυμνασιου totally 15χρονα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.