Προς το περιεχόμενο

FTHNA DVDR???????????????

PanosVR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai na symplirwsw kai egw sta plolegomena tou filou mariou,oti ta princo apo osa exw diavasei kai apo proswpikh peira grafontai apo ola ta dvdr pou kykloforoun k episis paizontai pantou! Me liga logia exoun mia arketa kali sxesi Apodoshs-Timhs.

9-11, stis agellies tha vreis auto pou psaxneis... :)

filika thodoris.

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το sony-dru510A πάντως δεν τα γράφει τα princo σε 4x

πρόσφατα αγόρασα 50 primedisc dvd-r σε case τα οποία είναι τα καλύτερα από όλα αυτά που έχω δοκιμάσει και σας τα προτείνω

τα βρήκα στα €1.75

όποιος θέλει για δοκιμή ας μου στείλει pm και αν μείνει ευχαριστημένος ( δεν νομίζω να γίνει το αντίθετο ) να κάνουμε καμία μεγάλη παραγγελεία ώστε να γλιτώσουμε στην τιμή

@ πόσοι έχετε δοκιμάσει τα primedisc dvd-r 4x ;

Δημοσ.

file kom, egw exw to sony to u14a pou einai an nomizw einai i bulk ekdosi tou 510a kai ta princo (auta pou pernoume me to mario apo ton ramunda toulaxiston) ta grafei mia xara se 4x. An theleis koita kiolas mia edw to topic giati kai kapoios allos anaferei to idio prob me sena, enw se allous ta grafei mia xara...

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=367859&postdays=0&postorder=asc&start=15

Ase pou 1€ me 1,75 einai megali diafora....

filika thodoris.

Δημοσ.

δυστυχώς φίλε ba_eas τα princo δεν μου τα γράφει οπότε δεν ενδιαφλερομαι

και κάτι άλλο - πιστεύω τα princo να φτάνουν στο €1 εφόσον πάρεις κάποια ποσότητα έτσι δεν είναι ; κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τα primedisc

@ και άλλο primedisc άλλο princo

Δημοσ.

Gia Thessaloniki: Epi ths Martiou 2 tetragwna poio katw apo thn N.Egnatia (Martiou k' Makedonias... oxi akribws sthn gwnia). Thn dekada Princo DVD-R aspra me stamba 4x se taperaki thn exei 14 Euro.

Pisteuw oti einai arketa kalh timh ;)

Δημοσ.

Φιλε Sonam αν δεις πιο πανω εχουμε δωσει φυλλαδιο για Θεσσαλονικη που την ιδια δεκαδα απο τα DVD που λες την δινει 11.8 ευρω! Και αν παρεις ποσοτητα, πεφτει η τιμη...

Δημοσ.

Re paidia an exete provlima me kapoia diskakia giati den mpainete sto http://forum.rpc1.org/ ? Olo kai kati tha vrite .

Ego exo to NEC ND-1300A kai epeidi to exo arketo kairo kai meta vgikan kapoia diskakia pou den ta den ypostirize , exo kanei 5-6 fores upgrade sto firmware kai tora pleon ypostirizei oti diskaki kai na tou valo

Δημοσ.

Τα princo σου τα γράφει σε 4x;

Εμένα με το f/w 1.08 μου τα γράφει σε 2x (2-3 τα έγραψε σε 4x) αλλά το άσχημο είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό θα είναι όλα άχρηστα, αφού χθές τυχαία έβαλα στο DVD player μιά ταινία που είχα γράψει πριν 15 μέρες και μετά τη μέση δεν διάβαζε το δισκάκι με τίποτε. Μετά προσπάθησα να την αντιγράψω στο σκληρό με το decrypter και έβγαλε ένα σωρό λάθη. :(

Δημοσ.
Φιλε Sonam αν δεις πιο πανω εχουμε δωσει φυλλαδιο για Θεσσαλονικη που την ιδια δεκαδα απο τα DVD που λες την δινει 11.8 ευρω! Και αν παρεις ποσοτητα, πεφτει η τιμη...

Το ξέρω και το έχω υπόψη μου. Αλλά επείδη δεν ήταν κανένα από τα 3 μαγαζιά κοντά στο σπίτι μου βρήκα αυτό που είναι δίπλα μου σχεδόν. Για εναλλακτική λύση...

Δημοσ.

vrika sto marousi diskadiko pou exei ta nexus dvd-r 4x 1,5 euro mazi me ti megali thiki, afti pou vazoun sinithos sta video clubs ta dvds. egrapsa ena kai graftike tzami

Δημοσ.
vrika sto marousi diskadiko pou exei ta nexus dvd-r 4x 1,5 euro mazi me ti megali thiki, afti pou vazoun sinithos sta video clubs ta dvds. egrapsa ena kai graftike tzami

Με τον ρυθμο που γραφουμε ομως εμεις DVD δεν μας συμφερουν οι θηκες εκτος και αν δεν σε χαλαει να βαλεις σε ολο σου το σπιτι εταζιερες για να τα βαλεις πανω...Εδω με τις 100αδες τα παιρνουμε και δεν μας φτανουν...

Δημοσ.

Αν βλεπω καλα τα Ritek τα εχει 90+ p, δηλαδη 1.3+ ευρω το καθενα...Και εχει και το delivery...Αφου εδω παιρνουμε τα Princo με 1 ευρω που ειναι τελεια, γιατι να αλλαξουμε? :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...