Προς το περιεχόμενο

FTHNA DVDR???????????????

PanosVR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα sentinel στο πλαισιο φτηνηναν (1.36+φπα)

Ομως τα +R που αγορασα ειδα με το dvd identifier οτι πλεον δεν ειναι RICOHJPN αλλα MPOMEDIA.

Αποτελεσμα: Το sony dru-500 εγραψε ταινια σε διπλη ταχυτητα αντι για τετραπλη.

Ισως αναλογη συμπεριφορα να συναντησετε και με αλλα dvd writers

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file kavalioth,

To filadio me kati times pou eixes dwsei apo poio magazi einai? Exei sxesh kai me kati thlefwna pou eixes dwsei parapanw?

Ta dvds that`s wtite pou exei einai auta pou einai kataskeuasmena apo TY ? an nai oi times einai arketa kales!

Euxaristw kai kales giortes!!!! :)

Δημοσ.
Μην μπερδεύεις τα "That's" (που κατασκευάζονται από την Taiyo Yaden) με τα "That's Write" (που δεν ξέρω που κατασκευάζονται) :) :)

A katalava... kai eixa parei mia xara! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα προχθές κάτι δισκάκια MIGA 4x και έκαψα 6/10!!! Δεν ξέρω αν οφείλεται στα Princo ή στα Nashua (μήτρες), στα MIGA ή στο DVD-RW (Sony DW-U14A 10 ημερών). Σημειώνω, ότι η μεταφορά προς το δίσκο γινόταν κανονικά...

Δημοσ.

xoris na eimai sigouros an exei fthina dvd tha anafero ena magazi pou eida tixaia se mia katheto tis Stournari to media center aplos eida 100ada CD oxi noname nomizo creation itan 37 euro kai eida oti eixe dvd alla den koitaksa times afou den exo dvd-r kai den me apasxoloun aplos to anafero den kano diafimisi to leo opoios thelei na to tsekarei na dei ama paizei kales times.

Δημοσ.

Αύριο που θα πάω για δουλειά στη Στουρνάρη, δε μου είναι κόπος να πεταχτώ απέναντι να ρωτήσω τιμές απο αυτό το μαγαζί. Μόνο επειδή δεν έχω παρακολουθήσει απο την αρχή αυτό το τόπικ μιας και δε με ενδιέφερε το θέμα άμεσα, ας μου πει κάποιος τι μάρκες μας ενδιαφέρουν και γιατί ποσότητες μιλάμε καθώς φαντάζομαι ότι άλλο να πάρεις ένα δισκάκι και άλλο να πάρεις κατοστάδα.

Α και καβαλιώτη ευχαριστώ πολύ για την επέμβαση. ;)

Δημοσ.

Guys, ξαναστέλνω εδώ ένα post γιατί δεν υπήρξε απάντηση.

Όσοι είναι κάτοχοι του LiteOn LWD 911s και έχουν ήδη γράψει αρκετά δισκάκια (30+), ας κάνουν τον κόπο να πουν με ποια απ'αυτά είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα

(εγγραφή στην ονομαστική ταχύτητα, non-corrupted data, συμβατότητα με άλλες συσκευές κλπ)

Απλά αναφέρω ότι ένα Mirror Platinum 4x (-R) που είχα πάρει προ μηνός απ'την Κασετεμπορική (1,5 Euro) γράφτηκε σε 1x (elapsed time 57min :( )

Αντίθετα το (no name) +R που συμπεριλαμβάνονταν στη συσκευασία δεν δημιούργησε προβλήματα

Και εγώ στο ίδιο μαγαζί πήγα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...