Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Για 8χ δεν υπαρχει ενδιαφερον ρε παιδια????Εγω πηρα απο τον Ramunda 50 τεμαχια Bulkpak προς 1,5 το ενα και ηταν πολυ καλα!!!Εγραφαν 4χ αλλα το plextor τα εγραψε σε 8χ!!!! Μου εχουν μεινει καμμια 10αρια γιατι ενδιαμεσα ...προμηθευτηκα δωρεαν απο καπου μερικα HP 4x...
Dr. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 DVG, dokimaste ton me posotites, doulevei kirios PrimeDisc kai CD kai DVD to email tou einai [email protected].
Dreamstorm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Για 8χ δεν υπαρχει ενδιαφερον ρε παιδια iparxei endiaferon kai malista megalo,mias kai edo sto irakleio den mporo na vro...mono ta princo ta leuka exo vrei (4x) kai meta apo pazaria o tipos mou ta dinei 2 euro...apo 3.5 ...eimai mesa gia kamia 30ria...ama einai se kali timi.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Για 8χ δεν υπαρχει ενδιαφερον ρε παιδια iparxei endiaferon kai malista megalo' date='mias kai edo sto irakleio den mporo na vro...mono ta princo ta leuka exo vrei (4x) kai meta apo pazaria o tipos mou ta dinei 2 euro...apo 3.5 ...eimai mesa gia kamia 30ria...ama einai se kali timi.[/quote'] Παρε τηλ στον Ramunda απο το forum.Εγω πηρα 50 τεμ. με 1,5 το ενα.Γραφουν 4χ αλλα το plextor 708 τουλαχιστον τα γραφει σε 8χ οπως λει και ο Ramunda.γραφω το τηλεφωνο του για ευκολια αφου το δινει καπου στο forum και ο ιδιος και τα στελνει με ACS δωρεαν πανελλαδικα. 697-2845066
takisot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 700 ως τώρα' date='με τάσεις ανόδου.Τον καλύτερο ως τώρα(για δοκιμασμένα μιλάμε πάντα,Princo,λευκά,4x) προμηθευτή(όπως προκύπτει από τις "Αγγελίες"),τον έχουμε βρεί.1€ το τεμ για 1200 τεμ. Ο dk βρήκε στην Αριστοτέλους κάποιο μαγαζί.Δίνει στα 500,1.05 το τεμ.ΣΤΟ 1 ΤΕΜ ΔΙΝΕΙ 1.10€...Είναι καλά ο κόσμος,ή το εμπόριο πάει κατά διαόλου;Έτσι μούρχεται να κάνω εισαγωγή μόνος μου... Τες-παν,ας ξαναμετρηθούμε,μπας και τσιμπήσει κανας άλλος εισαγωγέας. Όπως βλέπετε,όλα είναι στη διαφάνεια,φανερά νταραβέρια μιλάμε...[/quote'] Βαλε αλλα 50..
vasal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Παραδόξως πάντως στο Πλαίσιο τα ΤDK είναι φτηνότερα κατά 30 λεπτά σε σχέση με την Κασετεμπορική (2.70€ αντί για 3€). Μπορεί να μην είναι τα φτηνότερα αλλά σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστα από τα smartbuy. (Έχει δοκιμάσει κανείς smartbuy σε mp3 player?)
AGGANIS3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια εγω πηρα τα princo dvd-r 4X (λευκα με λογοτυπο) σε cake των 10 τεμαχιων με 1,50 ευρω το τεμαχιο. Δεν ξερω αν ειναι φτηνα γιατι δεν εψαξα και πολυ. Αν θελει κανεις....
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Παραδόξως πάντως στο Πλαίσιο τα ΤDK είναι φτηνότερα κατά 30 λεπτά σε σχέση με την Κασετεμπορική (2.70€ αντί για 3€). Μπορεί να μην είναι τα φτηνότερα αλλά σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστα από τα smartbuy. (Έχει δοκιμάσει κανείς smartbuy σε mp3 player?) Εγω την κασετεμπρικη δεν τη βρισκω καθολου φτηνη σε dvd...Πριν λιγο περασα και εχε τα πιο φτηνα 4χ (-) 1,5 ευρω. Οσο παιρνω τα 4χ (+) που γραφοντε σε 8χ.
bagelisss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 εγω έχω καταστημα με ειδη πληροφορικης και αναλωσιμα και στλελνω σε όλη την ελλαδα με αντικαταβολη DVD η CD σε τιμές πολύ κατότερες απο αυτές που γραφετε στο FORUM για οποιαδήποτε απορια θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω pappos bagelis υπευθυνος καταστήματος σερρες 2321063014
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 εγω έχω καταστημα με ειδη πληροφορικης και αναλωσιμα και στλελνω σε όλη την ελλαδα με αντικαταβολη DVD η CD σε τιμές πολύ κατότερες απο αυτές που γραφετε στο FORUMγια οποιαδήποτε απορια θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω pappos bagelis υπευθυνος καταστήματος σερρες 2321063014 Σου εστειλα pm φιλε μου!!!!
Chania23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 kalhspera paidia Loipon ego perno poly ftina dvd me 1.10 4x -R apo to Media Center pou einai stin Mpotash ligo prin bgeis stournarh exei apo 1.10 -r 4x ola k anevenei exei episis ta taiyo yuden se -r k +r 4x ola k ta +r osoi exoun to plextor grafonte on the fly 8x rixte tou mia matia axizei milame gia xyma panta me koutaki pali dvd-r sta 2 euro taiyo yuden k 2.10 ta idia se +R 4x panta
takisot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 kalhspera paidiaLoipon ego perno poly ftina dvd me 1.10 4x -R apo to Media Center pou einai stin Mpotash ligo prin bgeis stournarh exei apo 1.10 -r 4x ola k anevenei exei episis ta taiyo yuden se -r k +r 4x ola k ta +r osoi exoun to plextor grafonte on the fly 8x rixte tou mia matia axizei milame gia xyma panta me koutaki pali dvd-r sta 2 euro taiyo yuden k 2.10 ta idia se +R 4x panta συμφωνω, τρομερες τιμες!
dreaming123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά ξέρετε αν γράφονται 4χ χωρίς πρόβλημα στο NEC-1300A???Λέω για τα princo τα λευκά που κανονίζει ο Μάριος.Αν ξέρετε σίγουρα πες τε μου γιατί θέλω να πάρω 100 αλλά να γράφονται(για dvd movies kai games gia xbox ta θέλω).Τα ritec που είχα πάρει είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι τόσο με τα choice.Πείτε μου την γνώμη σας.
vissini Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 file ta fthinotera kai apo kasetoemporiki yparxoun se ena magazi sto korydallo an eisai konta steile ena email sto:[email protected] na se ftiaxsw.
marios1957 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 file ta fthinotera kai apo kasetoemporiki yparxoun se ena magazi sto korydallo an eisai konta steile ena email sto:[email protected] na se ftiaxsw. Προδευτικάρα,βρίσκεις Princo 4x λευκά,κάτω από 1€; Για πες,για πες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.