Προς το περιεχόμενο

FTHNA DVDR???????????????

PanosVR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 8χ δεν υπαρχει ενδιαφερον ρε παιδια????Εγω πηρα απο τον Ramunda 50 τεμαχια Bulkpak προς 1,5 το ενα και ηταν πολυ καλα!!!Εγραφαν 4χ αλλα το plextor τα εγραψε σε 8χ!!!! :D :D :D

Μου εχουν μεινει καμμια 10αρια γιατι ενδιαμεσα ...προμηθευτηκα δωρεαν απο καπου μερικα HP 4x... :D :D :D

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για 8χ δεν υπαρχει ενδιαφερον ρε παιδια

iparxei endiaferon kai malista megalo,mias kai edo sto irakleio den mporo na vro...mono ta princo ta leuka exo vrei (4x) kai meta apo pazaria o tipos mou ta dinei 2 euro...apo 3.5 :shock: ...eimai mesa gia kamia 30ria...ama einai se kali timi.

Δημοσ.

Για 8χ δεν υπαρχει ενδιαφερον ρε παιδια

iparxei endiaferon kai malista megalo' date='mias kai edo sto irakleio den mporo na vro...mono ta princo ta leuka exo vrei (4x) kai meta apo pazaria o tipos mou ta dinei 2 euro...apo 3.5 :shock: ...eimai mesa gia kamia 30ria...ama einai se kali timi.[/quote']

Παρε τηλ στον Ramunda απο το forum.Εγω πηρα 50 τεμ. με 1,5 το ενα.Γραφουν 4χ αλλα το plextor 708 τουλαχιστον τα γραφει σε 8χ οπως λει και ο Ramunda.γραφω το τηλεφωνο του για ευκολια αφου το δινει καπου στο forum και ο ιδιος και τα στελνει με ACS δωρεαν πανελλαδικα. 697-2845066

:D :D :D :D :D

Δημοσ.
700 ως τώρα' date='με τάσεις ανόδου.Τον καλύτερο ως τώρα(για δοκιμασμένα μιλάμε πάντα,Princo,λευκά,4x) προμηθευτή(όπως προκύπτει από τις "Αγγελίες"),τον έχουμε βρεί.1€ το τεμ για 1200 τεμ.

Ο dk βρήκε στην Αριστοτέλους κάποιο μαγαζί.Δίνει στα 500,1.05 το τεμ.ΣΤΟ 1 ΤΕΜ ΔΙΝΕΙ 1.10€...Είναι καλά ο κόσμος,ή το εμπόριο πάει κατά διαόλου;Έτσι μούρχεται να κάνω εισαγωγή μόνος μου...

Τες-παν,ας ξαναμετρηθούμε,μπας και τσιμπήσει κανας άλλος εισαγωγέας.

Όπως βλέπετε,όλα είναι στη διαφάνεια,φανερά νταραβέρια μιλάμε...[/quote']

Βαλε αλλα 50..

Δημοσ.

Παραδόξως πάντως στο Πλαίσιο τα ΤDK είναι φτηνότερα κατά 30 λεπτά σε σχέση με την Κασετεμπορική (2.70€ αντί για 3€). Μπορεί να μην είναι τα φτηνότερα αλλά σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστα από τα smartbuy. (Έχει δοκιμάσει κανείς smartbuy σε mp3 player?)

Δημοσ.

Παιδια εγω πηρα τα princo dvd-r 4X (λευκα με λογοτυπο) σε cake των 10 τεμαχιων με 1,50 ευρω το τεμαχιο. Δεν ξερω αν ειναι φτηνα γιατι δεν εψαξα και πολυ.

Αν θελει κανεις....

Δημοσ.
Παραδόξως πάντως στο Πλαίσιο τα ΤDK είναι φτηνότερα κατά 30 λεπτά σε σχέση με την Κασετεμπορική (2.70€ αντί για 3€). Μπορεί να μην είναι τα φτηνότερα αλλά σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστα από τα smartbuy. (Έχει δοκιμάσει κανείς smartbuy σε mp3 player?)

Εγω την κασετεμπρικη δεν τη βρισκω καθολου φτηνη σε dvd...Πριν λιγο περασα και εχε τα πιο φτηνα 4χ (-) 1,5 ευρω.

Οσο παιρνω τα 4χ (+) που γραφοντε σε 8χ. :D :D :D :D

Δημοσ.

εγω έχω καταστημα με ειδη πληροφορικης και αναλωσιμα και στλελνω σε όλη την ελλαδα με αντικαταβολη DVD η CD σε τιμές πολύ κατότερες απο αυτές που γραφετε στο FORUM

για οποιαδήποτε απορια θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω

pappos bagelis υπευθυνος καταστήματος

σερρες 2321063014

Δημοσ.
εγω έχω καταστημα με ειδη πληροφορικης και αναλωσιμα και στλελνω σε όλη την ελλαδα με αντικαταβολη DVD η CD σε τιμές πολύ κατότερες απο αυτές που γραφετε στο FORUM

για οποιαδήποτε απορια θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω

pappos bagelis υπευθυνος καταστήματος

σερρες 2321063014

Σου εστειλα pm φιλε μου!!!! :D :D :D :D

Δημοσ.

kalhspera paidia

Loipon ego perno poly ftina dvd me 1.10 4x -R apo to Media Center pou einai stin Mpotash ligo prin bgeis stournarh

exei apo 1.10 -r 4x ola k anevenei

exei episis ta taiyo yuden se -r k +r 4x ola k ta +r osoi exoun to plextor grafonte on the fly 8x :)

rixte tou mia matia

axizei

milame gia xyma panta

me koutaki pali dvd-r sta 2 euro taiyo yuden k 2.10 ta idia se +R 4x panta

:)

Δημοσ.
kalhspera paidia

Loipon ego perno poly ftina dvd me 1.10 4x -R apo to Media Center pou einai stin Mpotash ligo prin bgeis stournarh

exei apo 1.10 -r 4x ola k anevenei

exei episis ta taiyo yuden se -r k +r 4x ola k ta +r osoi exoun to plextor grafonte on the fly 8x :)

rixte tou mia matia

axizei

milame gia xyma panta

me koutaki pali dvd-r sta 2 euro taiyo yuden k 2.10 ta idia se +R 4x panta

:)

συμφωνω, τρομερες τιμες!

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν γράφονται 4χ χωρίς πρόβλημα στο NEC-1300A???Λέω για τα princo τα λευκά που κανονίζει ο Μάριος.Αν ξέρετε σίγουρα πες τε μου γιατί θέλω να πάρω 100 αλλά να γράφονται(για dvd movies kai games gia xbox ta θέλω).Τα ritec που είχα πάρει είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι τόσο με τα choice.Πείτε μου την γνώμη σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...