skyline147 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 γνωριζει κανενας που μπορω να βρω DVD-RW φτηνα;ενδιαφερομαι μονο για PIONEER KAI PLEXTOR;
Linos80 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Ετοιμάζεται μεγάλη παρτίδα από Princo 4x λευκά.Ίσως φτάσει 1€ τελική.Θα εξαρτηθεί από την ποσότητα που θα παραγγείλουμε. Ακούω ΔΗΜΟΣΙΕΣ παραγγελίες. Επειδή την τελευταία φορά μόνο που δεν μπήκα μέσα' date='αυτή τη φορά,αφού μαζέψουμε τις παραγγελίες μας,θα πηγαίνουμε κατ' ευθείαν στο μαγαζί,λέγοντας ότι είναι παραγγελία του "insomnia".Εγώ πάντως ΔΕΝ ξαναπληρώνω μόνος μου όλα τα dvdr... [/quote'] Μιλαμε για + ή -. Οπως και να εχει επειδη μολις πηρα το LITEON LDW 411-S θελω κι εγω δισκακια,αρκει να τα γραφει.Τα εχει τσεκαρει κανεις με αυτο το μοντελο?Αν ναι ειμαι μεσα και μαλιστα τα θελω το συντομοτερο...
alexander_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 paidia egw exw parei kati mirror platinum pros 1.40 /1 grafoun x4 kai eimai polu eyxaristhmenos.. einai se bulk suskeuasia twn 25.. eixa vrei kai pio ftina me 1 euro alla egrafan me x1 kai den eixan marka.ta phra apo a8hna monastiraki
Hikoc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Μάριε αν έχεις ακόμη τα mirror που σου είχα δώσει αγοράζω Princo από την προηγούμενη παραγγελία που σου μείνανε και στα ανταλλάσσω με τα mirror.
ba_eas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Ετοιμάζεται μεγάλη παρτίδα από Princo 4x λευκά.Ίσως φτάσει 1€ τελική.Θα εξαρτηθεί από την ποσότητα που θα παραγγείλουμε. Ακούω ΔΗΜΟΣΙΕΣ παραγγελίες. Επειδή την τελευταία φορά μόνο που δεν μπήκα μέσα' date='αυτή τη φορά,αφού μαζέψουμε τις παραγγελίες μας,θα πηγαίνουμε κατ' ευθείαν στο μαγαζί,λέγοντας ότι είναι παραγγελία του "insomnia".Εγώ πάντως ΔΕΝ ξαναπληρώνω μόνος μου όλα τα dvdr... [/quote'] Marie egw eimai mesa gia kamia 60-70 kommatia an einai gia 1 eurw to ena, alla eimai patra. ti kanoume se auth thn periptwsh? mallon vgainw apo to kolpo e?
Dr. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 paidia check kai afton ton tipo http://www.dvg.gr steilte tou email exei PrimeDisc -R Jewel Case 4X 1.75euro kai CD-R PrimeDisc me Slim Case 0.40 euro episis exei ki alla pragmata kai SmartBuy.
ba_eas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 mpa gia thn douleia pou ta thelw einai akriva.... mexri 1,10-1,20 einai kala. Ase pou exw sixathei tis thikes. se ligo tha vgw egw na mpoun autes sto spiti...
marios1957 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Linos80:Αγοράζεις ένα-δύο,δοκιμάζεις και αν σου κάνουν προχωράς σε ποσότητα. ba_eas:Πατρινέ μου φίλε,αν θες οπωσδήποτε,μπορώ κάποιο Σαββατοκύριακο να πεταχτώ,σκάω συχνά Καλάβρυτα(Αγρίδι),οπότε μπορούμε να βρεθούμε. Αν συνεχίσει έτσι η "προσέλευση"(υπάρχουν και underground),πάμε ολοταχώς για χιλιάδα!Οπότε καταλαβαίνετε ότι αλλοιώς θα παζαρέψουμε.Η ισχύς εν τη ενώσει,που έλεγαν και οι Αρχαίοι.Πάντως δεν μπορεί να γίνει τπτ μέχρι το τέλος της βδομάδας που μας έρχεται,γιατί έχω "στεγνώσει" και περιμένω να πληρωθώ. Παρακαλώ τους φίλους insomniacs που ενδιαφέρονται, να ποστάρουν εδώ,πρώτον να μετρηθούμε και δεύτερον μήπως κάποιος έμπορος-εισαγωγέας δει την κίνηση και μας κάνει κάποια συμφερώτερη πρόταση για όλους μας.
Dr. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 dokimste na tou steilete email gia posotita nomizo oi times pou sas eipa einai gia liga kommatia. Ase pou dinei sxedon omoies times me oxi kai toso feregies markes alloste ta Prime apo oti xero ta doulevoun arketoi pirates xoris provlimata.
ba_eas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Marie se eyxaristw poly re sy :wink: , an einai kiolas egw meta tis 18 tou dekemvri tha katevw athina gia ta xristougenna k vriskomaste k pairnw ta dvd ekei alliws opws les esy vriskomaste kapou konta sti patra k ta pairnw apo ekei. thelw telika mia 100ara dvd alla an einai me kammia 1eurw ante 1,10 to ena.(perimenw na mou pei k enas filos an thelei kanena k an einai na mou kratiseis perissotera, pantws ta 100 Princo 4x leuka einai stantar gia mena) An yparxei kati kalytero apo ta princo k to paroume me 1,10 k nomizeis oti axizei den menoume sta princo.... :wink: ante na doume ti tha ginei...
casabel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 paidia endiaferomai+gw...ama "paixei" kainourgia paralavh enimerwste me...THANX
cvaix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Ego paidia vrisko se ena fovero typo sto marousi noname pou grafontai akomi kai sto NEC mou (ND-1300A me spasmeno firmware) me 1euro to temaxio, kai 0.35 ti thiki.
ba_eas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 casabel pes edw ena noumero gia na doume ti synolo vgazoume mpas k vrethei kanenas k mas dwsei k kamia kalyterh prosfora, alla na xeroume k posoi eimaste... (kane ena edit sto post sou k grapse to noumero twn dvd pou thes peripou) cvaix pou sto marousi? exei prooptikes na dwsei pio ftina apo 1eyrw an einai megali i posothta?
marios1957 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 700 ως τώρα,με τάσεις ανόδου.Τον καλύτερο ως τώρα(για δοκιμασμένα μιλάμε πάντα,Princo,λευκά,4x) προμηθευτή(όπως προκύπτει από τις "Αγγελίες"),τον έχουμε βρεί.1€ το τεμ για 1200 τεμ. Ο dk βρήκε στην Αριστοτέλους κάποιο μαγαζί.Δίνει στα 500,1.05 το τεμ.ΣΤΟ 1 ΤΕΜ ΔΙΝΕΙ 1.10€...Είναι καλά ο κόσμος,ή το εμπόριο πάει κατά διαόλου;Έτσι μούρχεται να κάνω εισαγωγή μόνος μου... Τες-παν,ας ξαναμετρηθούμε,μπας και τσιμπήσει κανας άλλος εισαγωγέας. Όπως βλέπετε,όλα είναι στη διαφάνεια,φανερά νταραβέρια μιλάμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.