Προς το περιεχόμενο

FTHNA DVDR???????????????

PanosVR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε αναβάθμιση καταρχήν το firmware. Αν το κανεις 2.0f τότε 8α σου γράφει κάποια dvd σε 4χ. Σίγουρα γράφονται τα princo 4χ. Με αυτό(2.0f) θα σου γράφει και τα mirror 2χ.

Αν αναβαθμίσεις το firmware σε 2.0g που είναι και το τελευταίο firmware για το sonydru500 οταν αποφασίζει!!! να γράψει τα mirror τα γράφει 4χ και αυτά...

Τα ritek,choice δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμα...

Πάντως τα princo(λευκά) γράφονται 4χ.

• Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
8x δε θα βρεις ακόμα' date=' όμως μερικά 4x θα τα γράψει μια χαρά στην 8x. Με' γεια![/quote']

Ευχαριστω...Καμμια μαρκα τετοια ξερεις???? :?: :?: :?:

Όχι... Δεν έχω DVDR ακόμα... Οπότε δοκίμασε με χρήση του παρακάτω πίνακα και την μέθοδο trial & error...

(δεν μπόρεσα να κάνω attach τον πίνακα εδώ, επειδή είναι απενεργοποιημένη η HTML στο forum - link)

Πλέον έχω κι εγώ το 708 της Plextor. Ύστερα από δοκιμή σε μερικά του Κιρκεσέλη (Κασσετεμπορική), έχουμε και λέμε (όπου "Ταχύτητα" η μέγιστη προς εγγραφή όπως αναφέρεται από το Plextor):

>Τύπος     Μάρκα     Μοντέλο       Ταχύτητα  Τιμή
--------- --------- ------------- --------- -----
DVD-R     Mirror    Platinum 4x   4,0       €1,50
DVD+R     Philips   1-4x          8,0       €2,45
DVD+R     TDK       -             2,4       €3,00
DVD-R     TDK       1-4x          4,0       €3,00
DVD+RW    Philips   1-4x          4,0       €3,38
DVD+RW    Sony      -             2,4       €5,50
DVD-RW    TDK       -             1,0       €5,50

Οι τιμές είναι σημερινές, αύριο μπορεί να έχουν αλλάξει...

Δημοσ.

755855 Interattica,πάρε τους τηλέφ να έρθουν να τα πάρουν από σένα,"Μεγαπάνος Μάριος,Interattica,Αθήνα",αυτά είναι τα στοιχεία που θα τα στείλεις,τα πληρώνω όταν τα πάρω,350 τεμάχια επί 1.15€,συμφωνείς;

Δημοσ.

Κε Καϊσίδη,μας ξεχάσατε,η σας φάνηκε ασύμφορη η πρότασή μας;Ήδη,κάθε μέρα που περνάει προστίθενται άτομα που επιθυμούν να αγοράσουν φθηνά,μέσω του post μας,αφού ως τώρα έχουν συμπληρωθεί πάνω από 400 τεμ.Και έπεται συνέχεια.

Κάνω το post δημόσια,για δύο λόγους:

Πρώτον,Εφ' όσον είμαστε στο insomnia,από εδώ θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις!

Και δεύτερον,ας είναι καθαρές οι διαπραγματεύσεις,από χρηματικής άποψης.

Παρακαλώ απαντήστε μας ως αύριο,πρέπει να κλείσω διαπραγματεύσεις και αλλού!

Δημοσ.

δεν μπορείς να γράψεις πάνω από ένα 1χ γιατί μάλλον τα συγκεκριμένα γράφονται μόνο σε 1χ. Έχεις δοκιμάσει άλλα δισκάκια;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ετοιμάζεται μεγάλη παρτίδα από Princo 4x λευκά.Ίσως φτάσει 1€ τελική.Θα εξαρτηθεί από την ποσότητα που θα παραγγείλουμε. :D

Ακούω ΔΗΜΟΣΙΕΣ παραγγελίες. :)

Επειδή την τελευταία φορά μόνο που δεν μπήκα μέσα,αυτή τη φορά,αφού μαζέψουμε τις παραγγελίες μας,θα πηγαίνουμε κατ' ευθείαν στο μαγαζί,λέγοντας ότι είναι παραγγελία του "insomnia".Εγώ πάντως ΔΕΝ ξαναπληρώνω μόνος μου όλα τα dvdr... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...